NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Nem tudok hogy vagytok vele de ha én angol kapitány lennék akkor az első edzésen tizenegyeseket gyakoroltatnám. Nem hülye az FA, a Community Shielden nincs ET, döntetlen után egyből tizenegyest lőnek. De még az ott játszó játékosoknak sem megy nagyon ugye.de a tizenegyesekig el is kell jutni.
Heisman Trophy
most például a bálnavadászok ellen toszhatták volna a nagy tizirúgó gyakorlásukat, mert három értelmes támadást nem tudtak vezetni.
nekem mindegy, ki lesz az angol kapitány (főleg most, hogy már nekünk is van csapatunk 😛), de én az angolok helyében elsősorban két dolgot várnék el tőle:
1, szabaduljon meg a ballaszttól (lásd még "szent tehenek" címszó alatt a szótárban)
2, a taktikát próbálja meg a játékosanyagra szabni, vagy a keretet válogassa a preferált taktika alapján
több mint 8 éve
Nem tudok hogy vagytok vele de ha én angol kapitány lennék akkor az első edzésen tizenegyeseket gyakoroltatnám. Nem hülye az FA, a Community Shielden nincs ET, döntetlen után egyből tizenegyest lőnek. De még az ott játszó játékosoknak sem megy nagyon ugye.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Há me Becks kiégett akkor már, mint BradyJa, csak a négy évvel ezelőtti faszkodása miatt idegesít ez a pöcs. Az ember megnyeri nekik az olimpia rendezési jogát gyakorlatilag a kandidálás során, erre ez a #faszhalmaz baszik berakni a csapatba...Miről maradtam le?empty taxiPearce először húzzon el a halál faszára, majd utána csinálhat bármit. Mondjuk Hodgsonnál rosszabb valszeg nem lenne. De attól még bassza meg magát
Wyatt
empty taxi
Wyatt
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Ja, csak a négy évvel ezelőtti faszkodása miatt idegesít ez a pöcs. Az ember megnyeri nekik az olimpia rendezési jogát gyakorlatilag a kandidálás során, erre ez a #faszhalmaz baszik berakni a csapatba...Miről maradtam le?empty taxiPearce először húzzon el a halál faszára, majd utána csinálhat bármit. Mondjuk Hodgsonnál rosszabb valszeg nem lenne. De attól még bassza meg magát
Wyatt
empty taxi
Szerkesztette: Wyatt
több mint 8 éve
Miről maradtam le?empty taxiPearce először húzzon el a halál faszára, majd utána csinálhat bármit. Mondjuk Hodgsonnál rosszabb valszeg nem lenne. De attól még bassza meg magát
Wyatt
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
empty taxiPearce először húzzon el a halál faszára, majd utána csinálhat bármit. Mondjuk Hodgsonnál rosszabb valszeg nem lenne. De attól még bassza meg magát
több mint 8 éve
Nem gondoltam utána én sem konkrét személynek, csak onnan jött az ötlet, hogy az FA elkezdett tárgyalni SteveG-vel, aki az angol U19-es csapatot veheti át.Persze, csak jót nevettem azon, hogy alatriste "be kéne dobni egy angol ászt" hozzászólására jött ez a válasz.Kit érdekel hogy milyen nemzetiségű.végül is, majdnem angol.Adjanak egy esélyt a jó öreg Giggsnek."Guus Hiddink wants to be considered for the England manager’s job and is seeking talks with the FA. [The Times]"Lehet be kéne rántani egy már visszavonult angol ászt. Hátha... Rosszabb sokkal úgy se lehet, de legalább a közönség és a játékosok is szimpatizálnának vele.
Woy mester után méltó utód lenne a szenilis vén holland 😀 Remélem még listára kerülnek a klasszikus angol sikeredzők, mint Redknapp vagy Fat Sam.
dankodavid
alatriste
Coolearie
Mikey
Ha jól csinálja nem számít hogy honnan jött.
Coolearie
BTW ha Big Samet komolyan gondolja az FA -- amit nagyon simán kinézek belőlük -- akkor meg is érdemlik a sorsukat. Persze Hodgsonnál kevésbé rossz opció, de hát ez nem jelent sokat. Nála nagyobb suttyó angol menedzsert nem tudnék mondani.
Mikeybtw mondj nekem egy angol ászt, aki nem itta ronggyá magát miután visszavonult és még ért is az edzősködéshez? Paul Ince? Mert akárhogy nézem, még ex-játékost sem tudok mondani, aki megfelelő lenne a posztra, mint nálunk Pali. (tudom, hogy nem a te ötleted volt, mielőtt még...)Persze, csak jót nevettem azon, hogy alatriste "be kéne dobni egy angol ászt" hozzászólására jött ez a válasz.Kit érdekel hogy milyen nemzetiségű.végül is, majdnem angol.Adjanak egy esélyt a jó öreg Giggsnek."Guus Hiddink wants to be considered for the England manager’s job and is seeking talks with the FA. [The Times]"Lehet be kéne rántani egy már visszavonult angol ászt. Hátha... Rosszabb sokkal úgy se lehet, de legalább a közönség és a játékosok is szimpatizálnának vele.
Woy mester után méltó utód lenne a szenilis vén holland 😀 Remélem még listára kerülnek a klasszikus angol sikeredzők, mint Redknapp vagy Fat Sam.
dankodavid
alatriste
Coolearie
Mikey
Coolearie
BTW ha Big Samet komolyan gondolja az FA -- amit nagyon simán kinézek belőlük -- akkor meg is érdemlik a sorsukat. Persze Hodgsonnál kevésbé rossz opció, de hát ez nem jelent sokat. Nála nagyobb suttyó angol menedzsert nem tudnék mondani.
Mikey
Az a helyzet, hogy a PL ilyenné formálásával gallyra tették a saját játékos- és edzőképzésüket egyaránt.
Amadeus91
Liverpool Fc
több mint 8 éve
btw mondj nekem egy angol ászt, aki nem itta ronggyá magát miután visszavonult és még ért is az edzősködéshez? Paul Ince? Mert akárhogy nézem, még ex-játékost sem tudok mondani, aki megfelelő lenne a posztra, mint nálunk Pali. (tudom, hogy nem a te ötleted volt, mielőtt még...)Ezen a vonalon még tán Stuart Pearce a legjobb választás.
Az a helyzet, hogy a PL ilyenné formálásával gallyra tették a saját játékos- és edzőképzésüket egyaránt.
Amadeus91
Komoly játékosmúlt, edzőként meg 2x is 4 közé ment az U-21-es angol válogatottal és azért azokból a csapatokból bőven vannak olyan játékosok, akiknek a jelenlegi nagyválogatottban is helye van/lenne (Hart, Cahill, Milner, Walcott...)
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Meglep hogy Egervári vagy Pinyő bá neve nincs a listán. 😊 Ja és (szerencsére) Storcké se."Guus Hiddink wants to be considered for the England manager’s job and is seeking talks with the FA. [The Times]"pbs.twimg.com/media/Cmg1kW-XYAAVU9-.jpg
dankodavid
😊
Spigo
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 896
Persze, csak jót nevettem azon, hogy alatriste "be kéne dobni egy angol ászt" hozzászólására jött ez a válasz.Kit érdekel hogy milyen nemzetiségű.végül is, majdnem angol.Adjanak egy esélyt a jó öreg Giggsnek."Guus Hiddink wants to be considered for the England manager’s job and is seeking talks with the FA. [The Times]"Lehet be kéne rántani egy már visszavonult angol ászt. Hátha... Rosszabb sokkal úgy se lehet, de legalább a közönség és a játékosok is szimpatizálnának vele.
dankodavid
alatriste
Coolearie
Mikey
Coolearie
Mikey
btw mondj nekem egy angol ászt, aki nem itta ronggyá magát miután visszavonult és még ért is az edzősködéshez? Paul Ince? Mert akárhogy nézem, még ex-játékost sem tudok mondani, aki megfelelő lenne a posztra, mint nálunk Pali. (tudom, hogy nem a te ötleted volt, mielőtt még...)Persze, csak jót nevettem azon, hogy alatriste "be kéne dobni egy angol ászt" hozzászólására jött ez a válasz.Kit érdekel hogy milyen nemzetiségű.végül is, majdnem angol.Adjanak egy esélyt a jó öreg Giggsnek."Guus Hiddink wants to be considered for the England manager’s job and is seeking talks with the FA. [The Times]"Lehet be kéne rántani egy már visszavonult angol ászt. Hátha... Rosszabb sokkal úgy se lehet, de legalább a közönség és a játékosok is szimpatizálnának vele.
dankodavid
alatriste
Coolearie
Mikey
Coolearie
Mikey
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Mikey
18 732
Persze, csak jót nevettem azon, hogy alatriste "be kéne dobni egy angol ászt" hozzászólására jött ez a válasz.Kit érdekel hogy milyen nemzetiségű.végül is, majdnem angol.Adjanak egy esélyt a jó öreg Giggsnek."Guus Hiddink wants to be considered for the England manager’s job and is seeking talks with the FA. [The Times]"Lehet be kéne rántani egy már visszavonult angol ászt. Hátha... Rosszabb sokkal úgy se lehet, de legalább a közönség és a játékosok is szimpatizálnának vele.
dankodavid
alatriste
Coolearie
Mikey
Coolearie
több mint 8 éve
na persze, vakok között a félszemű is király.aha, akkor is sokkal inkább Blanc mint Allerdyce, Hoodle, Southgate v Pardew...ha angolt választanak akkor tuti bukta, vicc az a névsorBlanc, höhöhö.
Blanc, Klinsmann, esetleg Hiddink lenne jó választás
braxa88
hesteg hétvicce
igen, a homokozóban király volt, mert az ő őseinek volt a legmélyebb a pénztárcája. de azért a válogatott színpad az más játszótér...
slowmotion
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
aha, akkor is sokkal inkább Blanc mint Allerdyce, Hoodle, Southgate v Pardew...ha angolt választanak akkor tuti bukta, vicc az a névsorBlanc, höhöhö.
braxa88
hesteg hétvicce
igen, a homokozóban király volt, mert az ő őseinek volt a legmélyebb a pénztárcája. de azért a válogatott színpad az más játszótér...
slowmotion
több mint 8 éve
fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtp1/v/t1.0-9/13612199_1101336993265343_8744607613644271703_n.jpg?oh=3740a57126a006d1771dc91188be80e1&oe=5834FDB5&__gda__=1479904915_c0cc4f87ca93c8d348d745c23f166e54na azé csak béke van. vagy Böde fotózott és Fellaini be volt szarva hogy zsíroskenyér lesz...
több mint 8 éve
ha angolt választanak akkor tuti bukta, vicc az a névsorBlanc, höhöhö.
braxa88
hesteg hétvicce
több mint 8 éve
figyi, nincs meccs, valamivel el kell ütni az időt, ilyenkor minden magas labdára ugrik az emberOrulok, hogy ilyen nagy sikert arattam 😀az ugye megvan, hogy ez nem futsal topic... de ügyes próbálkozás volt! 😊hu.wikipedia.org/wiki/2012-es_futsal-világbajnokság 😉vendégem egy sörre, akinek az megvan 😊Leginkabb a 2012-es VB nincs meg.Na az nekem se.
ZoliMP
Kampman
slowmotion
De kösz, nem kérem.
Sobri Jóska
slowmotion
ZoliMP
több mint 8 éve
Készülhetne is a Carroll Crouch csatárkettős.Könyörgöm, nevezzék ki Fat Samet 😀😀 Édes jó Istenem, amikor már azt hittem, nincs Woy mesternél hitványabb jelölt, akkor jön az angol szövetség és bizonyítja, hogy hátdehogynem."Guus Hiddink wants to be considered for the England manager’s job and is seeking talks with the FA. [The Times]"pbs.twimg.com/media/Cmg1kW-XYAAVU9-.jpg
dankodavid
😊
Spigo
dankodavid
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kit érdekel hogy milyen nemzetiségű.végül is, majdnem angol.Adjanak egy esélyt a jó öreg Giggsnek."Guus Hiddink wants to be considered for the England manager’s job and is seeking talks with the FA. [The Times]"Lehet be kéne rántani egy már visszavonult angol ászt. Hátha... Rosszabb sokkal úgy se lehet, de legalább a közönség és a játékosok is szimpatizálnának vele.
dankodavid
alatriste
Coolearie
Mikey
több mint 8 éve
braxa88
12 534
ha angolt választanak akkor tuti bukta, vicc az a névsorBlanc, Klinsmann, esetleg Hiddink lenne jó választás
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
Könyörgöm, nevezzék ki Fat Samet 😀😀 Édes jó Istenem, amikor már azt hittem, nincs Woy mesternél hitványabb jelölt, akkor jön az angol szövetség és bizonyítja, hogy hátdehogynem."Guus Hiddink wants to be considered for the England manager’s job and is seeking talks with the FA. [The Times]"pbs.twimg.com/media/Cmg1kW-XYAAVU9-.jpg
dankodavid
😊
Spigo
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
"Guus Hiddink wants to be considered for the England manager’s job and is seeking talks with the FA. [The Times]"
dankodavid
😊
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 552
Orulok, hogy ilyen nagy sikert arattam 😀az ugye megvan, hogy ez nem futsal topic... de ügyes próbálkozás volt! 😊hu.wikipedia.org/wiki/2012-es_futsal-világbajnokság 😉vendégem egy sörre, akinek az megvan 😊Leginkabb a 2012-es VB nincs meg.Na az nekem se.
ZoliMP
Kampman
slowmotion
De kösz, nem kérem.
Sobri Jóska
slowmotion
több mint 8 éve
twitter.com/ruvithrottir/status/750062540605054976
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal