NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer EB 2016

18 feliratkozó

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 125 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Franciaország: Coolearie, Toto21, Zolee23, dankodavid, bogec7
metország: gamerkr, Sobri Jóska, ZoliZoltán, Vrij6, Blitzburgh, ghstzR, Mikey, Amadeus91, csebi, danyly, jinxtriad, Heisman Trophy, Gaba93, Kroos
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Wales: eaglesmcnabb

Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 737
"Guus Hiddink wants to be considered for the England manager’s job and is seeking talks with the FA. [The Times]"

Woy mester után méltó utód lenne a szenilis vén holland 😀 Remélem még listára kerülnek a klasszikus angol sikeredzők, mint Redknapp vagy Fat Sam.
dankodavid
Lehet be kéne rántani egy már visszavonult angol ászt. Hátha... Rosszabb sokkal úgy se lehet, de legalább a közönség és a játékosok is szimpatizálnának vele.
alatriste
Adjanak egy esélyt a jó öreg Giggsnek.
Coolearie
végül is, majdnem angol.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
Leginkabb a 2012-es VB nincs meg.
ZoliMP
Na az nekem se.
Kampman
vendégem egy sörre, akinek az megvan 😊
slowmotion
 hu.wikipedia.org/wiki/2012-es_futsal-világbajnokság 😉

De kösz, nem kérem.
Sobri Jóska
az ugye megvan, hogy ez nem futsal topic... de ügyes próbálkozás volt! 😊
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
"Guus Hiddink wants to be considered for the England manager’s job and is seeking talks with the FA. [The Times]"

Woy mester után méltó utód lenne a szenilis vén holland 😀 Remélem még listára kerülnek a klasszikus angol sikeredzők, mint Redknapp vagy Fat Sam.
dankodavid
Lehet be kéne rántani egy már visszavonult angol ászt. Hátha... Rosszabb sokkal úgy se lehet, de legalább a közönség és a játékosok is szimpatizálnának vele.
alatriste
Adjanak egy esélyt a jó öreg Giggsnek.
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 304 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

dankodavid

Liverpool Fc
több mint 8 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246

Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
ZoliMP
Na az nekem se.
Kampman
slowmotion
 hu.wikipedia.org/wiki/2012-es_futsal-világbajnokság 😉

De kösz, nem kérem.

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Rizzolié a német-francia
vagy angol vagy magyar bíró a döntőn?
NB2
Akár még meg is kaphatja. Nem volt rossz tornája.
Wales döntőzése esetén Clatenburg szóba jöhet?
alatriste
Szerintem nem. Főleg most, hogy Angliában áll a bál, ami miatt Skócia és az Írek is dúlnak-fúlnak, megy a köpködés Nagy-Britanniában. Illetve az se segítene ezen, hogy Bale-ék meg látványosan trollkodtak az angolokon a kieséskor. Ha ezek után a szövetség odavág egy angol sporit egy Wales-döntőre, az no comment.

Viszont én biztos vagyok benne, hogy kitalálnak valamit, csak hogy ne küldhessenek magyar zebrát. Valamint úgyis Portugália megy a döntőbe a gyökér ágról, szóval a félszemű Clattenburg is ott lesz a kalapban.

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 125 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Rizzolié a német-francia
NB2
alatriste
tekintve, hogy a wales - észak-ír meccset egy angol vezette, simán

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 304 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Rizzolié a német-francia
NB2

Liverpool Fc
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 414 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.youtube.com/watch?v=65QSQhVi5qQ
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 495 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
1980-ban játszottak ugye utoljára 3.helyért meccset EB-n, azóta leszarták, egészen a 4 évvel ezelőttiig. Akkor Portugália és Németország megosztva kapták meg végül. Remélem ez idén is összejön nekik, szép az a bronz 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!
 www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-egy-hete-izlandi-elnok-lett-aztan-elment-szurkolni-a-tobbiekkel-foto-2511283

Emelem kalapom.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Rizzolié a német-francia
NB2
azé' illett volna nem a németekhez berakni, bármennyire is profi bíró.
NB2
adná magát, hogy ezt is Clattenburg fújja, szokott olyan lenni, hogy a totál idiótákat tolják, lásd még Webb címszó alatt
több mint 8 éve
ZoliMP
Na az nekem se.
Kampman
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 910 — nabege2@yahoo.com
Rizzolié a német-francia
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 495 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Pepe out Wales ellen. eldőlt

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Nem jó ez az EB, de azért nem olyan rossz. Szerintem. A walesi és az izlandi csapat menetelése a mieink mellet pedig azért gondoskodott róla, hogy emlékezzek a tornára évek múlva is.

Na meg Hodson...

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 737
Remélém a kövekező VB jobb játékot hoz (s végre argentin győzelmet😊)
dande
De nagyot röhögnék ha Messi nem lenne ott és megnyernék 😀
dugo93
Kb. ennek fogok szurkolni, semmi másnak. 😊
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 224
90-s VB volt az első amit úgy tudtam nézni, követni, s hát azóta nem ez lesz a legjobb torna amit látok, attól elvonatkoztatva, hogy ott voltunk. Számomra a 96-s EB nagyon jó volt a Német-Angollal ami az egyik legjobb meccs volt amit láttam Puhl Sanyi bátor bíráskodásával aki merte nem megadni a németek szabálytalan gólját lökés miatt, s Anderton vagy Mcmnam két centiról rúgott kapufája a hosszabításban.

Aztán ott van a 98s VB, az nagyon jó torna volt játékot tekintve, de a 2002s és 2006 s VB sem volt rossz. A koreait ugye beárnyékolták a csalások, de amúgy jó meccsek voltak.

dande
De nagyot röhögnék ha Messi nem lenne ott és megnyernék 😀

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 657 — Így remélem megfelelek nektek.....
90-s VB volt az első amit úgy tudtam nézni, követni, s hát azóta nem ez lesz a legjobb torna amit látok, attól elvonatkoztatva, hogy ott voltunk. Számomra a 96-s EB nagyon jó volt a Német-Angollal ami az egyik legjobb meccs volt amit láttam Puhl Sanyi bátor bíráskodásával aki merte nem megadni a németek szabálytalan gólját lökés miatt, s Anderton vagy Mcmnam két centiról rúgott kapufája a hosszabításban.

Aztán ott van a 98s VB, az nagyon jó torna volt játékot tekintve, de a 2002s és 2006 s VB sem volt rossz. A koreait ugye beárnyékolták a csalások, de amúgy jó meccsek voltak.

Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Ahogy idosodtem ugy estek ki a nagy tornak.

A 90-es, azert nincs meg teljesen mivel akkor kicsi voltam. A 92-es is kiesett, meg nem is erdekelt meg annyira.

94 meg most is megy fejbol, csapatok, golok. Az osszefoglalo konyv is megvan hozza.
A 96-os , 98-as es a 2000-es torna a legelenkebb nalam a tobbi meg homalyos mar. Leginkabb a 2012-es VB nincs meg. Kb 3 meccsett ha lattam meg a csoportmeccsek alatt.

A mostani torna meg ugy ahogy megvan, de pl az olasz, francia, angol valogatott nagy szazalekarol fingom nincs😀

Idosodtem, mas lett a prioritas.

A magyar meccsek persze megvannak😊
ZoliMP
ezzel én is igy vagyok, a 2000es, 2002es, 2004es, 2006os tornákrol minden tudok, 1-2 csapat kezdője is menne. de pár napja tökre meglepődtem h a 2012es EBn a portugálok elődöntőben estek ki 11esekkel a spanyolok ellen 😀 (pedig minden vb-eb kb minden meccsét nézem)

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 295
ZoliMP
Na az nekem se.
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 552
Ahogy idosodtem ugy estek ki a nagy tornak.

A 90-es, azert nincs meg teljesen mivel akkor kicsi voltam. A 92-es is kiesett, meg nem is erdekelt meg annyira.

94 meg most is megy fejbol, csapatok, golok. Az osszefoglalo konyv is megvan hozza.
A 96-os , 98-as es a 2000-es torna a legelenkebb nalam a tobbi meg homalyos mar. Leginkabb a 2012-es VB nincs meg. Kb 3 meccsett ha lattam meg a csoportmeccsek alatt.

A mostani torna meg ugy ahogy megvan, de pl az olasz, francia, angol valogatott nagy szazalekarol fingom nincs😀

Idosodtem, mas lett a prioritas.

A magyar meccsek persze megvannak😊
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
én teljesen elvesztettem a lelkesedésemet, az h W nélkül érmet lehet nyerni (akár döntőbe jutni) az vicc. de h egy kezemen megtudom számolni h jövő ilyenkor hány meccre fogok emlékezni (magyar meccseken kívűl nyílván) az is szomorú.
braxa88
eredményességre értettem, nem látványra bár wales 5 meccséből csak egy volt nézhetetlken, az összes többi élvezhető, az nem rossz arány. És tőlünk magyaroktól is sokkal kevesebbet vártam, mint amennyit adtak.

A portugálokra meg csak annyit, nem ynertek, de ha valaki aki akarja ejteni őket, akkor verje már meg végre. Ne várja el senki hogy kiessenek, ha nem győzi le senki őket.
horvátok simán jobbak voltak, beálltak szarakodni, lengyelek 2. percben vezetnek, és beálltak ők is? hát meg is érdemlik.

Az meg hogy ki mit várt, hát én Baletől vártam sokat, egyelőre azt hozta is (5 meccsből 4-en Man of The Match) , többiektől (Lewa, Cr, vagy a túlhypeolt belga vonal sokkal kevesebbet), több igazán világklasszis meg nincs, mert azok meg a barcában játszanak és mindegyik dél-amerikai.
A francia/német csapat meg hozta a kötelezőt, a spanyol és az angol korai kiesés meg azért annyira nem meglepő.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
legjobb világverseny eddig amióta követem a focit. Mindhárom kedvencem bent a 4-ben.

Egyértelmű innen hogy pont a 4. (németország) fogja megnyerni, de ez eddig szép 😊
eaglesmcnabb
az messze a legjobb...

én teljesen elvesztettem a lelkesedésemet, az h W nélkül érmet lehet nyerni (akár döntőbe jutni) az vicc. de h egy kezemen megtudom számolni h jövő ilyenkor hány meccre fogok emlékezni (magyar meccseken kívűl nyílván) az is szomorú.
Az h egy 29éves West Hames akit eddig a legtöbben nem is ismertek az EB talán legjobbja, minden sztár (kivév talán Griezmann) egy rakás szar, 2 gól kb a gólátlag. stb..
amilyen lelkesen vártam az EBt, annyira volt csalódás, de hát mit várjunk ha 1W után tovább lehet jutni a csoportbol, majd egyenes kiesésnél inkább legyenek 11esek mert ott több az esély mintha fociznánk...