Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Ha a 2 szélső nem tud beadni, miért nem rúgjàk be rögtön a szögletet. Szórakoznak itt a kisszögletekkel.
több mint 8 éve
Igen tudom. Mondjuk szvsz a 2 csapat közül talán az olaszok ellen lenne több sansz a továbbjutásra.Olaszországot még sosem verték meg tétmeccsen.Germany: too good, too soon.Emiatt nem is baj, hogy már most jó formában vannak...
csebi
twitter.com/BarcaStat/status/747103750376960000
GULP
iktriad
Jakehomer
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Olaszországot még sosem verték meg tétmeccsen.Germany: too good, too soon.Emiatt nem is baj, hogy már most jó formában vannak...
csebi
GULP
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
A bíró megköszönheti Podolskinak, hogy kihagyta...
több mint 8 éve
Germany: too good, too soon.Emiatt nem is baj, hogy már most jó formában vannak...
csebi
GULP
több mint 8 éve
Germany: too good, too soon.Bár nem ez a hivatalos narratíva, de az igazság az, hogy egyszerűen túl sok a középszerű gyenge csapat az Eb-n.
csebi
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Neki meg Özilnek. Ja és Hectornak megtanulni beadni.Germany: too good, too soon.nekem nem tűnik 100%-osnak ez a csapat, az örömteli hogy Draxler beindult, de Müllernek kéne már végre
csebi
gamerkr
több mint 8 éve
igazi német Podolski jöhet Höwedes mellettle Boateng és Draxler
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Germany: too good, too soon.nekem nem tűnik 100%-osnak ez a csapat, az örömteli hogy Draxler beindult, de Müllernek kéne már végre
csebi
több mint 8 éve
Ezért sárga? Istenem...Vak mint a ruszki bíró
Vrij6
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Ezért sárga? Istenem...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Germany: too good, too soon.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
nálunk is elnézném 😀 még ha Klopp szereti Götzét akkor isA Man U-t emlegette Székely Dávid ma, mint érdeklődőt.nagyon remélem hogy nem bassza el egy esetleges spanyol szerződéssel...kiváncsi vagyok Draxler marad-e a wolfsburgba az EB után isremélhetőleg
Negritis
Heisman Trophy
gamerkr
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Favago a palyan 😊A kora este fénypontja
ghstzR
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
draxler ellenünk is betalált, csak a partjelző velünk volt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
A Man U-t emlegette Székely Dávid ma, mint komoly érdeklődőt. Én is remélem, hogyha vált, akkor nem kallódik el.nagyon remélem hogy nem bassza el egy esetleges spanyol szerződéssel...kiváncsi vagyok Draxler marad-e a wolfsburgba az EB után isremélhetőleg
Negritis
Heisman Trophy
gamerkr
több mint 8 éve
nagyon remélem hogy nem bassza el egy esetleges spanyol szerződéssel...kiváncsi vagyok Draxler marad-e a wolfsburgba az EB után isremélhetőleg
Negritis
Heisman Trophy
több mint 8 éve
kiváncsi vagyok Draxler marad-e a wolfsburgba az EB után isÉn örülnék neki, de szerintem elviszik onnan.
Negritis
több mint 8 éve
megérdemelte. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Draxler megérdemelte
több mint 8 éve
kiváncsi vagyok Draxler marad-e a wolfsburgba az EB után isJön a Fradiba vagy a Felcsútba 😀
Negritis
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
góóól Draxler
több mint 8 éve
kiváncsi vagyok Draxler marad-e a wolfsburgba az EB után isremélhetőleg
Negritis
több mint 8 éve
kiváncsi vagyok Draxler marad-e a wolfsburgba az EB után is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!