Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Először vagyunk rendező ország. Véletlen lenne?Euro 2020 will go down in history. Absolutely incredible entertainment.
— Premier League Panel (@PremLeaguePanel) June 28, 2021
Sixo
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Nem fogalmaztam elég pontosan elnézést balgaság volt részemrőlLatinos az mióta szerb, albán, török, afrikai? Én csak a te kategóriád alapján válogattak ... már ez sem jó?Rodriguez Benito Vargas inkább latinos mint Svájci hangzású de értem mire akarsz utalni számomra akkor is kicsit furcsa volt ez a sokszínűség de ez a trend elfogadomEz csak a kezdő, keretben pluszban ott van meg Benito, Fassnacht, Kobel, Schar, Vargas, Comert stb kicsit sok kivétel már, nem?Kivétel ami erősíti a szabálytEbbe a svájci csapatba csak szerb albán török afrikai játékos van ?Nem, Sommer, Freueler, Widmer, Zuber és Rodriguez sem a fenti népcsoportok hoz tartozik
VvAlekosz
csebi
VvAlekosz
csebi
VvAlekosz
csebi
több mint 3 éve
Benzema menti a segguket erre berakjak Griroudt lolBenzin nem volt jól
Toca
több mint 3 éve
fasza, iktriad felébredt, ha kiesnek a svájciak tuti ő lesz a hibássimogasd meg a fejét, adjál rá egy puszit és visszaalszik 😊
Sixo
több mint 3 éve
Didiernek bejött ez az 5 védős felállás...Ha tovább mennek nem lesz jobb hatvedjuk. Bár amilyen Eb-t tol Pavard meg lehet előny is
gordon
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Benzema menti a segguket erre berakjak Griroudt lol
több mint 3 éve
fasza, iktriad felébredt, ha kiesnek a svájciak tuti ő lesz a hibás
több mint 3 éve
Jön Zsírú?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Didiernek bejött ez az 5 védős felállás...
több mint 3 éve
Euro 2020 will go down in history. Absolutely incredible entertainment.
— Premier League Panel (@PremLeaguePanel) June 28, 2021
több mint 3 éve
Latinos az mióta szerb, albán, török, afrikai? Én csak a te kategóriád alapján válogattak ... már ez sem jó?Rodriguez Benito Vargas inkább latinos mint Svájci hangzású de értem mire akarsz utalni számomra akkor is kicsit furcsa volt ez a sokszínűség de ez a trend elfogadomEz csak a kezdő, keretben pluszban ott van meg Benito, Fassnacht, Kobel, Schar, Vargas, Comert stb kicsit sok kivétel már, nem?Kivétel ami erősíti a szabálytEbbe a svájci csapatba csak szerb albán török afrikai játékos van ?Nem, Sommer, Freueler, Widmer, Zuber és Rodriguez sem a fenti népcsoportok hoz tartozik
VvAlekosz
csebi
VvAlekosz
csebi
VvAlekosz
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Pavardnak mekkora eb-je van márEleg kicsi.
slowmotion
több mint 3 éve
A titkos fegyver, Zsirú meg a padon. Ő lesz a nyerő ember.Inkább valaki Zsírúj kéne.
slowmotion
több mint 3 éve
Pavardnak mekkora eb-je van már
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Rodriguez Benito Vargas inkább latinos mint Svájci hangzású de értem mire akarsz utalni számomra akkor is kicsit furcsa volt ez a sokszínűség de ez a trend elfogadomEz csak a kezdő, keretben pluszban ott van meg Benito, Fassnacht, Kobel, Schar, Vargas, Comert stb kicsit sok kivétel már, nem?Kivétel ami erősíti a szabálytEbbe a svájci csapatba csak szerb albán török afrikai játékos van ?Nem, Sommer, Freueler, Widmer, Zuber és Rodriguez sem a fenti népcsoportok hoz tartozik
VvAlekosz
csebi
VvAlekosz
csebi
több mint 3 éve
HorvátA titkos fegyver, Zsirú meg a padon. Ő lesz a nyerő ember.nah de melyik csapatnak?
slowmotion
Sixo
több mint 3 éve
A titkos fegyver, Zsirú meg a padon. Ő lesz a nyerő ember.nah de melyik csapatnak?
slowmotion
több mint 3 éve
franciák kezében volt a meccs??? mivan??? találtak 3 gólt, de aztán semmiAzért ahhoz képest amit nemet meccsen műveltek h felálltak 4-4-2be védekezni és 8 emberes buszoztak, igen is suvegelendo h most tamadgattak3-1nel is
NB2
több mint 3 éve
A titkos fegyver, Zsirú meg a padon. Ő lesz a nyerő ember.
több mint 3 éve
Mbappe ver kettőt oszt jó napot...vagy nem...Nem hiszem! 🙃
ThundersNFL
több mint 3 éve
épp ez az, hogy az övéMOST MONDJAD KAMPMAN HOGY SZAR AZ EB/MECCSmert a te hangod mélyebb?
Sixo
empty taxi
több mint 3 éve
Pogba nem lett szimpatikusabb.Mert a legszimpatikusabb jatekos 😊
Kenny
több mint 3 éve
Comant hoztam volna le, nem Griezmannt. Igen tudom h csere voltA magyar Koman belőtte volna. OT!A sors furcsa fintora lett volna, ha pont az a játékos lövi be, aki szó szerint mindent elbaszott eddig, plusz a második kapott gólban is elévülhetetlen érdemei voltak.
NB2
slowmotion
több mint 3 éve
MOST MONDJAD KAMPMAN HOGY SZAR AZ EB/MECCSmert a te hangod mélyebb?
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A kurvak faszat mar.mindig is tudtam, hogy a transzikat szereted
Stez