Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Legyen így.Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Jobb játékos (lesz), mint Szoboszlai, 1-2 éve már mondogatom
Harcos, van magabiztossága, egyenrangúként játszik mindkét meccsen.
Sobri Jóska
r.baggio
Én eddig nem találkoztam a nevével.
több mint 4 éve
ketten együtt, vmelyiknek nem kellett volna hagyni lepattanni a kirúgás hanem kapcsiból kibaszni a lelátóraNagy Àdi volt a balfasz.nem inkább a nego ?
NB2
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Westbrook?DedeŐ nem Felcsút nevelés éppen?Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Látszik, hogy nem itthon kapott képzést.
Sobri Jóska
Hanni
csebi
empty taxi
több mint 4 éve
Na ezt nem hinném, de jó társa lesz az már látszottRitkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Jobb játékos (lesz), mint Szoboszlai, 1-2 éve már mondogatom
Sobri Jóska
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ohhh jogos, keverem akkor hirtelenDe, az egyetlen valamire való felcsút termékŐ nem Felcsút nevelés éppen?Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Látszik, hogy nem itthon kapott képzést.
Sobri Jóska
Hanni
csebi
peach
több mint 4 éve
DedeŐ nem Felcsút nevelés éppen?Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Látszik, hogy nem itthon kapott képzést.
Sobri Jóska
Hanni
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Szalai Atit nem kene felküldeni fejelni 1-0nal. Kb egyetlen biztos pont.
több mint 4 éve
Ezeket kell kivideozni es a vb selejtezokon kirugni taccsra. Nincs baj. Csodalatosan jatszunk, barmi is legyen a vege.
több mint 4 éve
Így nehéz, ha 4-5 faltból egyet fújnak be nekünk.
több mint 4 éve
Sajnos idő kérdése voltElnéztem volna az ideges és fáradt francia tekinteteket még 25 percig...
Chargers LT
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
De, az egyetlen valamire való felcsút termékŐ nem Felcsút nevelés éppen?Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Látszik, hogy nem itthon kapott képzést.
Sobri Jóska
Hanni
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Jobb játékos (lesz), mint Szoboszlai, 1-2 éve már mondogatom
Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Sajnos idő kérdése volt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Ő nem Felcsút nevelés éppen?Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Látszik, hogy nem itthon kapott képzést.
Sobri Jóska
Hanni
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Igen, ő az elmúlt 2 évben nagyon sokat fejlődött, nem rossz a bundásban sem
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Bezzeg Griezmann most gondolkodott, miért nem tudta agyatlanul Gulába lőni ezt is mint az első félidőben.
több mint 4 éve
Kell verni még egyet
több mint 4 éve
Nagy Àdi volt a balfasz.
több mint 4 éve
Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Látszik, hogy nem itthon kapott képzést.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Látszott hogy szerencsétlenkedünk..... 😕
több mint 4 éve
Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Harcos, van magabiztossága, egyenrangúként játszik mindkét meccsen.
több mint 4 éve
Ez egy picit amator volt xd
több mint 4 éve
Nagyképű geci grízman

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Ejjj ilyen szutyokból lajos