Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Én Senna balesetekor kaptam kb hasonló sokkot
több mint 3 éve
Toto21
5 955
kit érdekel ilyenkor a mix? Én pl leszarom, hogy most mi lesz a feltett pénzemmelgyuri b+ ekkora hulladék embertTipszmikszult biztos ez a kreten
Negritis
gaborik
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Bognár sajnos most csak realista, szidhatjátok akárhogy
több mint 3 éve
az a baj hogy nekik fontosabb az hogy folytatódjon a meccs minthogy mi van eriksennelÉn nem éreztem ezt gáznak.hogy folytatni kéneÚgy látszik, ma lemaradós napom van. (Folyton behal a stream.) Mit?Ezek tényleg a folytatásról beszélnek?Nem tudom szavakba önteni azt h mit nyomnak ezek a stúdióban...
csebi
empty taxi
nagylaza
Negritis
Nem azért mondták ez, mert show must go on... hanem pszichológiai szempontból talán tényleg ez a jobb, nyilván amíg be nem következik a legrosszabb.
ervinator
legalábbis brutálisan ez jön le gyuriról
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
gaborik
514
gyuri b+ ekkora hulladék embertTipszmikszult biztos ez a kreten
Negritis
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 3 éve
Több jó jel is volt szerencsére, most az a fontos hogy megelőzzék az újabbat
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
ervinator
1 701
Én nem éreztem ezt gáznak.hogy folytatni kéneÚgy látszik, ma lemaradós napom van. (Folyton behal a stream.) Mit?Ezek tényleg a folytatásról beszélnek?Nem tudom szavakba önteni azt h mit nyomnak ezek a stúdióban...
csebi
empty taxi
nagylaza
Negritis
Nem azért mondták ez, mert show must go on... hanem pszichológiai szempontból talán tényleg ez a jobb, nyilván amíg be nem következik a legrosszabb.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
gyuri b+ ekkora hulladék embert
több mint 3 éve
Ritkan sirtam ennyire mint most bevallom. Egy mero gyomorgorcs vagyok.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Looks like Eriksen is conscious. Praying for his speedy recovery. God bless him and protect him #PrayforEriksen pic.twitter.com/TokUbvp9Z1
— ranny 🇵🇹 (@ranny_ft) June 12, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mert nem te vagy sajna a szerkesztő. Neked van szíved és empátiád.dolgozok, egyik munkatársam szólt, hogy van valami. oldalra néztem és az első kép, amit láttam, az a bezoomolt kamerakép volt Eriksen rezzenéstelen arcára.De jó, hogy lagzin vagyunkOrulj neki, hogy nem lattad eloben. Reg razott ennyire a hideg.
peach
Kenny
majd még ott maradnak 10 percig. nem értem.
shawnka
több mint 3 éve
Kb akkor amikor Grosejan balesete volt...amíg meg nem láttam,hogy kimászik addig vert a víz rázott hideg és kiabáltam TV-vel,hogy gyere már kién is olyan szinten lefagytam, lesokkoltam, nem tudom, hogy éreztem-e már ilyent valahaDe jó, hogy lagzin vagyunkOrulj neki, hogy nem lattad eloben. Reg razott ennyire a hideg.
peach
Kenny
Sixo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Toto21
5 955
Eskü ha a dán játékosoknak nincs annyi esze, hogy sorfalat álljanak, ezek még most is Eriksen-re szegeznék a kamerát. Nagyon agyatlan aki ezt engedte.dolgozok, egyik munkatársam szólt, hogy van valami. oldalra néztem és az első kép, amit láttam, az a bezoomolt kamerakép volt Eriksen rezzenéstelen arcára.De jó, hogy lagzin vagyunkOrulj neki, hogy nem lattad eloben. Reg razott ennyire a hideg.
peach
Kenny
shawnka
több mint 3 éve
Én csak sikert szoktam, de ezt megkönnyeztem. Felfoghatatlan, remélem nem lesz maradandó károsodás, és akkor foci nélkül még egy boldog élet áll előtte
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Na baszki ezért én örökre bannolnálak komolyanTúl korai bedobni a vakcinák nem várható mellékhatásait?De bazmeg egy Eb-n ez hogy? Megye 3-ban a 45 éves dagadt Józsit még értem, de ez...Foé meg Fehér Miki sem megye 3-as szintűek voltak
warr_b
Kampman
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Toto21
5 955
Csak elje tul, nem kell tobbet fociznia profi szinten, de ne legyen komolyabb baja.
több mint 3 éve
hogy folytatni kéneÚgy látszik, ma lemaradós napom van. (Folyton behal a stream.) Mit?Ezek tényleg a folytatásról beszélnek?Nem tudom szavakba önteni azt h mit nyomnak ezek a stúdióban...
csebi
empty taxi
nagylaza
több mint 3 éve
DettoDe jó, hogy lagzin vagyunkOrulj neki, hogy nem lattad eloben. Reg razott ennyire a hideg.
peach
Kenny
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Nálunk pont nagy családi rendezvény van, mindenki néma csendben a nappaliban 10 percig. Ez tragédia, soha többé nem akarok ilyet látni.
több mint 3 éve
dolgozok, egyik munkatársam szólt, hogy van valami. oldalra néztem és az első kép, amit láttam, az a bezoomolt kamerakép volt Eriksen rezzenéstelen arcára.De jó, hogy lagzin vagyunkOrulj neki, hogy nem lattad eloben. Reg razott ennyire a hideg.
peach
Kenny
több mint 3 éve
Úgy látszik, ma lemaradós napom van. (Folyton behal a stream.) Mit?Ezek tényleg a folytatásról beszélnek?Nem tudom szavakba önteni azt h mit nyomnak ezek a stúdióban...
csebi
empty taxi
több mint 3 éve
én is olyan szinten lefagytam, lesokkoltam, nem tudom, hogy éreztem-e már ilyent valahaDe jó, hogy lagzin vagyunkOrulj neki, hogy nem lattad eloben. Reg razott ennyire a hideg.
peach
Kenny
több mint 3 éve
Minket asszonnyal eléggé megcsapott minketDe jó, hogy lagzin vagyunkOrulj neki, hogy nem lattad eloben. Reg razott ennyire a hideg.
peach
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
De jó, hogy lagzin vagyunkOrulj neki, hogy nem lattad eloben. Reg razott ennyire a hideg.
peach