Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Eh, túl korán jöttem ki a 0-0-ás fogadásomból 😊Egygólos meccs.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
érett már...
több mint 10 éve
Jah, értem, köszi!Az orvosok mit ráncigálják a lábát?SchleckAzt nézik, hogy szakadt-e a bokaszalagja ilyenkor.Stez
több mint 10 éve
Az orvosok mit ráncigálják a lábát?SchleckAzt nézik, hogy szakadt-e a bokaszalagja ilyenkor.
több mint 10 éve
azám a felsőtest!
több mint 10 éve
Bokatörés is csak sárga, lassan tényleg a szándékos harapás lesz mindössze az azonnali piros, az is persze kizárólag akkor, ha a játékvezető szeme előtt történt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
na akkor ennyit a játékvezetőről
több mint 10 éve
2. pirost ússzák meg a franciák...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
láttunk már ilyenért piros lapot is, de úgy látszik ezen a VB-n a csigazabálóknak minden meg van engedve :#
több mint 10 éve
Ez is piros volt...
több mint 10 éve
Nem vagyok egy nagy guru, de Zsiru még nekem is feltűnik mennyire kilóg ebből a csapatból, lefelé...
több mint 10 éve
Az angol Telegraph információi szerint a koszovói Hajvalia 30 ezer euróért kölcsönvenné a négy hónapra eltiltott Luis Suárezt, aki havonta 1500 eurót kereshetne a nem FIFA-tag ország csapatában.Le vagy maradva, már több mint félnapos hír 😉
😀 MekkoraStez
Amúgy franciáktól többet vártam....... de annyira nem bánom, hogy így alakul 😀
több mint 10 éve
szögletzászló nagyobb, mint valbuena 😀
több mint 10 éve
Az angol Telegraph információi szerint a koszovói Hajvalia 30 ezer euróért kölcsönvenné a négy hónapra eltiltott Luis Suárezt, aki havonta 1500 eurót kereshetne a nem FIFA-tag ország csapatában.😀 Mekkora
több mint 10 éve
Meglepő lenne ha giroud kifutna a 2. félidőre, botrányosan szarul nyomja...
több mint 10 éve
Ezt a Valbuena gyereket leigazolnám a Lokiba..James007Csak ne Dombi helyére 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
James007
1 855
Ezt a Valbuena gyereket leigazolnám a Lokiba..
több mint 10 éve
Mondjuk nincs is nehéz dolga, sőt. Eddig semmi dolga nem volt. 😀Spori összekaphatná magát mert kurvára szar helyen van már sokadszorra...Hannide legalább jól vezeti eddig..kopp-koppgordon
Ha majd lesz, akkor el is bassza a meccset. 😀