Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
jé vazze, volt ember a hosszún..
több mint 10 éve
szerintem franciák behúzzák még rendes játékidőbenDexxter Tailorremélem jinx 😀
több mint 10 éve
A rohadt jó erős túlzás mondjuk akár a brazil-mexikóval összevetve, de legalább kellően hullámzó a játék ahhoz, hogy szórakoztató legyenRendezhetnének egy tizenegyes rúgó világbajnokságot. Egy halom reklám mehetne közben.ulpianusEz egy rohadt jó meccs mondjuk, hiába 0-0.Schleck
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
szerintem franciák behúzzák még rendes játékidőben
több mint 10 éve
tegnap a 84. is temetni lehetett, aztán...kezdem temetni a 3-1es tippemet😛gordonÉn is a 2,5 over&Francia W-tHanni
több mint 10 éve
kezdem temetni a 3-1es tippemet😛gordonÉn is a 2,5 over&Francia W-t
több mint 10 éve
kezdem temetni a 3-1es tippemet😛
több mint 10 éve
a profi fociban ciki a hosszúra állni szögleteknél vazze...?!gordonVagy a rövidre 😀
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Rendezhetnének egy tizenegyes rúgó világbajnokságot. Egy halom reklám mehetne közben.ulpianusEz egy rohadt jó meccs mondjuk, hiába 0-0.
több mint 10 éve
Na megint lerúgtak egy nigériait.
több mint 10 éve
Rendezhetnének egy tizenegyes rúgó világbajnokságot. Egy halom reklám mehetne közben.ulpianusSzabadrúgás-lövő van .)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
a profi fociban ciki a hosszúra állni szögleteknél vazze...?!
több mint 10 éve
Giroud-t nem kell eltiltani, ha ő a pályán van, alapból eggyel kevesebben vannak a csigazabálók. 😊És Giroud-t? Lassan nem maradna elérhető franciabaggioMost ha korrekt a FIFA, akkor ez a csigazabáló féreg többet nem lép pályára a VB-n.Sakhot eltiltották?Schleck
Ha nem akkor Suarez, sztem ezzel a felvétellel mehet is a fellebbezésre ezzel a felvétellel.gabokocka
több mint 10 éve
Rendezhetnének egy tizenegyes rúgó világbajnokságot. Egy halom reklám mehetne közben.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
És Giroud-t? Lassan nem maradna elérhető franciaMost ha korrekt a FIFA, akkor ez a csigazabáló féreg többet nem lép pályára a VB-n.Sakhot eltiltották?Schleck
Ha nem akkor Suarez, sztem ezzel a felvétellel mehet is a fellebbezésre ezzel a felvétellel.gabokocka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A veszettség veszélyes 😊Abból nem lett sérülés.Most ha korrekt a FIFA, akkor ez a csigazabáló féreg többet nem lép pályára a VB-n.Sakhot eltiltották?Schleck
Itt minimum szakadt a boka.
Suarez bár irtó nagy tahó, kb. nulla sérülésveszélyt jelent a harapásaival.gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Abból nem lett sérülés.Most ha korrekt a FIFA, akkor ez a csigazabáló féreg többet nem lép pályára a VB-n.Sakhot eltiltották?Schleck
Itt minimum szakadt a boka.
Suarez bár irtó nagy tahó, kb. nulla sérülésveszélyt jelent a harapásaival.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
"Blatter: Az edzők kérhetnék a videobíró segítségétLeshelyzeteknél a FIFA-elnök szerint sem lehetne alkalmazni az újítást, de más esetekben igen."
Tehát amolyan "bedobom a piros zászlót" dolog lenne ez, mint az NFL-ben. Végre egy jó ötlet ettől a maffiózó patkánytól. Sok időt sem venne el, de kiirtaná a színészkedésért megadott büntetőket szerencsére.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Francicák biztos azt hiszik majd nekik is összejön úgy mint a hollandoknak, minek hajtsák magukat
több mint 10 éve
Most ha korrekt a FIFA, akkor ez a csigazabáló féreg többet nem lép pályára a VB-n.Sakhot eltiltották?
több mint 10 éve
Giroud a franciák Bödéje..
több mint 10 éve
Eh, túl korán jöttem ki a 0-0-ás fogadásomból 😊az első 20 perc után én is többre számítottam, egyre rosszabb
Egygólos meccs.Jakehomer
és ami meglepő a franciák gyengülnek egyre jobban
több mint 10 éve
Azért nem mellékesen, meccs után elmeszelném a picsába Matiudit, ez brutális volt. Főleg annak tudatában, hogy jó eséllyel szétszakította vagy eltörte a nigga lábát.
több mint 10 éve
Most ha korrekt a FIFA, akkor ez a csigazabáló féreg többet nem lép pályára a VB-n.Ha nem, akkor Suarez mehet is a fellebbezésre ezzel a felvétellel a zsebében.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.