Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Fantasy tulajdonosoknak a M'Bohli - Mandi , Belkalem , Halliche , Ghoulam - Lacen , Mostefa - Feghouli , Soudani , Taider - Slimani
több mint 10 éve
4-0 a németeknek. 😊Az egyenes kieséses szakasz legsimább meccse következik. Kb a 20. percben lehet majd alukálni.Nagyon leírod a németeket...Jakehomer
Tippem: 4-0.Bazzani
több mint 10 éve
azt hittem egyértelmű: 😊Ez kinek a kódneve? Schweini vagy Götze?iktriadMustafi kezd a németeknél. Ajjaj.viszont a lényeg hogy Der Fußballgott is kezdgamerkr
Neuer - Mustafi , Mertesacker , J. Boateng , Höwedes - Lahm - Schweinsteiger , T. Kroos - Özil , M. Götze - T. Mülleriktriad
több mint 10 éve
Az egyenes kieséses szakasz legsimább meccse következik. Kb a 20. percben lehet majd alukálni.Na most már biztos, hogy lerághatom a körmeimet az izgalomtól.
több mint 10 éve
Az egyenes kieséses szakasz legsimább meccse következik. Kb a 20. percben lehet majd alukálni.Nagyon leírod a németeket...
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Az egyenes kieséses szakasz legsimább meccse következik. Kb a 20. percben lehet majd alukálni.Tippem: 4-0.
több mint 10 éve
Ez kinek a kódneve? Schweini vagy Götze?Mustafi kezd a németeknél. Ajjaj.viszont a lényeg hogy Der Fußballgott is kezdgamerkr
Neuer - Mustafi , Mertesacker , J. Boateng , Höwedes - Lahm - Schweinsteiger , T. Kroos - Özil , M. Götze - T. Mülleriktriad
több mint 10 éve
Mustafi kezd a németeknél. Ajjaj.viszont a lényeg hogy Der Fußballgott is kezd
több mint 10 éve
Mustafi kezd a németeknél. Ajjaj. Neuer - Mustafi , Mertesacker , J. Boateng , Höwedes - Lahm - Schweinsteiger , T. Kroos - Özil , M. Götze - T. Müller
több mint 10 éve
A giroud féle hátrabaszok könyökkel álló helyzetben bedobásra várva csak sztem volt piros? mert azt mintha mindenki elfelejtené...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Köze nem volt a labdához.És ja persze, az ilyen után mindig hirtelen kurvára bőgni kezd az elkövető és megy bocsánatot kérni. Hogy ne állítsák ki, mert tudja ő is, hogy ez sima piros. Más kérdés, hogy néha van ilyen hülye spori, aki megeszi a nagy bűnbocsánatot. De simán el kellene tiltani utólag. Az meg mellékes, hogy így 25-30 percet emberelőnyben kellett volna Nigériának játszania, úgy pedig azért kicsit más lett volna az erőviszony.
több mint 10 éve
Ez milyen lap volt... innen élből pirosThundersNFLsárga
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
igen, Matuidi nemcsak buta, hanem még köcsög is.ha ez nem szándékos megeszem a kalapom.valakisbaggioEstét mindenkinek miről maradtam le?ThundersNFLpbs.twimg.com/tweet_video/BrZPrusIMAAwPXb.mp4deyell
pedig lehetne egy második Vieira, de neki azért több esze volt ehhez a játékhoz...
ja, a második félidő elejét néztem, hát a francia középpálya teljesítménye a hígfos és az értékelhetetlen között mozgott. támadásban nem tudtak semmit sem csinálni, de legalább szűrni sem voltak képesek védekezésben. Deschamps ha öltönyben beáll, akkor jobban mozog...
több mint 10 éve
Ez milyen lap volt... innen élből pirosbaggioEstét mindenkinek miről maradtam le?ThundersNFLpbs.twimg.com/tweet_video/BrZPrusIMAAwPXb.mp4deyell
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
innen már azért érdekesebb...Azt is nehezen lehetett elképzelni Suarez előtt hogy valakit megharapnak a pályán.
(bár nehezen tudom elképzelni, hogy valaki direkt úgy odatalpal, ekkora agytröszt nem lehet senki)NB2
több mint 10 éve
Foldesi26
317
Szerintem csak borzalmasan elkésett, de labdára ment. Nem tűnt színészkedésnek, hogy végig a sérült mellett maradt, és láthatóan bánta a dolgot. Persze a franc tudja, a kérdése is hazugság a legtöbb focistának a pályán...
több mint 10 éve
innen már azért érdekesebb...(bár nehezen tudom elképzelni, hogy valaki direkt úgy odatalpal, ekkora agytröszt nem lehet senki)
több mint 10 éve
ha ez nem szándékos megeszem a kalapom.baggioEstét mindenkinek miről maradtam le?ThundersNFLpbs.twimg.com/tweet_video/BrZPrusIMAAwPXb.mp4deyell
több mint 10 éve
Estét mindenkinek miről maradtam le?ThundersNFLpbs.twimg.com/tweet_video/BrZPrusIMAAwPXb.mp4deyell
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tudom nem leszek népszerű, de egyik talpalás sem volt szándékos, csak baromi szerencsétlen. Nem adtam volna pirosat.Ellenben nagyon elsikkadtunk az első félidőben egy totál jogos tizit nem kapott meg Nigéria, ez szerintem nagyobb hiba volt.
De elfáradt Nigéria, sajnálom, mert a vége eléggé egyoldalú lett.
több mint 10 éve
deyell
11 702
Estét mindenkinek miről maradtam le?ThundersNFLpbs.twimg.com/tweet_video/BrZPrusIMAAwPXb.mp4
choose life
több mint 10 éve
Szerintem Kroos és a Real már megegyezett korábban a két klub viszont csak most. Valami ilyesmi lehetett.
több mint 10 éve
James007
1 854
Amire mindannyian vártunk végre itt és most igen ez az 😀 😛Iszonyat színvonaltalan, ostoba írás, pedig a nagy része idézet..
www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-suarez-vallott-megsem-egy-vakondon-esett-at-2346575dande
több mint 10 éve
Estét mindenkinek miről maradtam le?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Matuidit rég le kellett volna küldeni a picsába, ennél több kell majd Algéria ellen, de fő a győzelem.Zsiru mellett mindig fogtam, de hogy egy labdát nem tud átvenni csatár létére az elég nagy probléma. 😀
Arsenalba játszik, de nem egy Bergkamp. És miatta tolták ki A Klasszis Benzemát szélre, ahol kb. értékelhetetlen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!