NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
felőlem lehet 5-1 is, csak mindkét csapat szerezzen gólt 😀Nekem nincsenek világuralomra törő vágyaimat, csak egy szimpla Wt szeretnék. Meg egy Klose gólt.iktriadGyerünk srácok, segytsük hozzá az ellenfelet, hogy hadd kezdjék meg a ramadant már ma este.iktriadÜber Alles Deutschland!Vrijbloed
több mint 10 éve
Nálam is, a padon 😀Nálam ott figyel Lacen. 😊Bazzanielég keményen rotál a mester, baszhatom a fantasy sleepereimet 😀eaglesmcnabbjaja, mint a csoportkörben.
kimaradt bentaleb, djabou, mesbah így elsőre.
Lacen először kezd!
mondjuk nekem szimpatikus ez a matchup-függő felállás, és nem ragaszkodik görcsösen mindenkihez Lamouchi.Höri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Enyeama a laza kapusÁllat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Hasonlók. 😀Nekem nincsenek világuralomra törő vágyaimat, csak egy szimpla Wt szeretnék. Meg egy Klose gólt.iktriadGyerünk srácok, segytsük hozzá az ellenfelet, hogy hadd kezdjék meg a ramadant már ma este.iktriadÜber Alles Deutschland!Vrijbloed
több mint 10 éve
Nekem nincsenek világuralomra törő vágyaimat, csak egy szimpla Wt szeretnék. Meg egy Klose gólt.Gyerünk srácok, segytsük hozzá az ellenfelet, hogy hadd kezdjék meg a ramadant már ma este.iktriadÜber Alles Deutschland!Vrijbloed
több mint 10 éve
Vagy nem bìrták már ők sem tovább, és a bokrok alatt haza csempészték sunyiban... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Gyerünk srácok, segytsük hozzá az ellenfelet, hogy hadd kezdjék meg a ramadant már ma este.iktriadÜber Alles Deutschland!
több mint 10 éve
Gyerünk srácok, segítsük hozzá az ellenfelet, hogy hadd kezdjék meg a ramadánt már ma este.
több mint 10 éve
Mezeit ezért jegelik. Egyébként meg hajrá Algéria.Gundi hangjából marad annyira a döntőre, hogy ne csak az atmót halljuk?baggioLegfeljebb beugrik Knézy a döntőre. Vagy OV, úgyis tuti kint lesz a döntőn, már megint.iktriad
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Gundi hangjából marad annyira a döntőre, hogy ne csak az atmót halljuk?baggioLegfeljebb beugrik Knézy a döntőre. Vagy OV, úgyis tuti kint lesz a döntőn, már megint.
több mint 10 éve
ozibozi
17 170
hard core fanok 0-0 ra és 11 várnak...és fogadnak😛
több mint 10 éve
Gundi hangjából marad annyira a döntőre, hogy ne csak az atmót halljuk?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Faszomat, 4 algériaimból 3 padozik... 😀peachjó nekem az is kimaradt hogy lesérült Hummels. mellette még sakho is kezdett kurvajó 😀
maradt Müller és az algír kapus, rá is raktam a kapusra a szalagot :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
twitter.com/BH_Dragons/status/483694627984142336/photo/1kár, hogy nincs nevezve
😛gordon
az algériai Cadamuro kispad mellől a stadionból kirúgott labdája meg simán a vb eddigi legjobb jelenete volt, szóval ezért hajrá ők 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Algír taktika: beívelés Mustafi felé -> GÓL.Bázzeg a keret nálam talán legvgyengébbjét rakja be jobboldalra...
több mint 10 éve
Faszomat, 4 algériaimból 3 padozik... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Nálam ott figyel Lacen. 😊elég keményen rotál a mester, baszhatom a fantasy sleepereimet 😀eaglesmcnabbjaja, mint a csoportkörben.
Lacen először kezd!
mondjuk nekem szimpatikus ez a matchup-függő felállás, és nem ragaszkodik görcsösen mindenkihez Lamouchi.Höri
több mint 10 éve
A giroud féle hátrabaszok könyökkel álló helyzetben bedobásra várva csak sztem volt piros? mert azt mintha mindenki elfelejtené...peachUgyanúgy mint ahogy a nigériai csávóé is. Szóval mindkettő pihenhetne 1 válogatott meccset.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Mustafi kezd a németeknél. Ajjaj.Miért Mustafi német?!😛
Neuer - Mustafi , Mertesacker , J. Boateng , Höwedes - Lahm - Schweinsteiger , T. Kroos - Özil , M. Götze - T. Mülleriktriad
több mint 10 éve
Az, ne is mondd.Az egyenes kieséses szakasz legsimább meccse következik. Kb a 20. percben lehet majd alukálni.Na most már biztos, hogy lerághatom a körmeimet az izgalomtól.iktriad
Tippem: 4-0.Bazzani
Én szenvedésre számítok...
több mint 10 éve
elég keményen rotál a mester, baszhatom a fantasy sleepereimet 😀eaglesmcnabbjaja, mint a csoportkörben.
Lacen először kezd!
mondjuk nekem szimpatikus ez a matchup-függő felállás, és nem ragaszkodik görcsösen mindenkihez Lamouchi.
több mint 10 éve
Mustafi kezd a németeknél. Ajjaj.Löw adott egy gól előnyt az ellenfélnek, ezt NEM HISZEM EL.
Neuer - Mustafi , Mertesacker , J. Boateng , Höwedes - Lahm - Schweinsteiger , T. Kroos - Özil , M. Götze - T. Mülleriktriad
több mint 10 éve
ozibozi
17 170
persze, hogy van olyan , hogy pl a Titans (és nem 1 naagymacskáról beszélünk ,de 😊 ) nyer a rájátszás előtt lendületből 3-4 meccset, és bejut a rájátszásba, de ott szembejön mondjuk a gyorsvonat (pl. Denver) és bedarálja őket csúnyán ahogy kell .... általában ez így van ,de ez a VB és bármi lehet... és nem az NFL...😊a hollandok nyugodtan készülhetnek , szegények ezt a meccset 1 hónap alatt sem heverik kioziboziVagy akkora lelki pluszt ad nekik, hogy mennek tovább 😊gabokocka
több mint 10 éve
elég keményen rotál a mester, baszhatom a fantasy sleepereimet 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!