Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 11 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 11 éve
Amire mindannyian vártunk végre itt és most igen ez az 😀 😛www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-suarez-vallott-megsem-egy-vakondon-esett-at-2346575
több mint 11 éve
Azt nem hinném. Ilyen nincs, akkor vagy már a VB elején megmondják, vagy pedig vártak volna a végéig.vagy már alá vlt írva, csak most hozzák nyílvánosságragordonIgazából ez számomra is vicces. Elképzelem, hogy a VB-n résztvevő játékost elkezdi üldözni a Real különítménye, meg az ügynöke, aztán lóbálják a szerződést, amit két edzés között aláfirkant gyorsan. Teszem hozzá, az ilyen torna közbeni igazolások sokszor sülnek el visszafelé, ami az utána esedékes játékát illeti az illetőnek a tornán.StezKözben Kroos aláírt a Realhoz.Bazzanibemelegítés közben vagy hogy megy ez ilyenkor?Shilkor
több mint 11 éve
Egy pillanatig pedig azthittem látuk francia gólt.JayBGriezmann baszk 😉
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
vagy már alá vlt írva, csak most hozzák nyílvánosságraIgazából ez számomra is vicces. Elképzelem, hogy a VB-n résztvevő játékost elkezdi üldözni a Real különítménye, meg az ügynöke, aztán lóbálják a szerződést, amit két edzés között aláfirkant gyorsan. Teszem hozzá, az ilyen torna közbeni igazolások sokszor sülnek el visszafelé, ami az utána esedékes játékát illeti az illetőnek a tornán.StezKözben Kroos aláírt a Realhoz.Bazzanibemelegítés közben vagy hogy megy ez ilyenkor?Shilkor
több mint 11 éve
Ez most nagyon felbaszott, a franciák már csak az időt húzták, erre beszopnak egy ilyen gólt
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Igazából ez számomra is vicces. Elképzelem, hogy a VB-n résztvevő játékost elkezdi üldözni a Real különítménye, meg az ügynöke, aztán lóbálják a szerződést, amit két edzés között aláfirkant gyorsan. Teszem hozzá, az ilyen torna közbeni igazolások sokszor sülnek el visszafelé, ami az utána esedékes játékát illeti az illetőnek a tornán.Közben Kroos aláírt a Realhoz.Bazzanibemelegítés közben vagy hogy megy ez ilyenkor?Shilkor
több mint 11 éve
Szerencsétlen Yobo 😕

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
ez öngól.
több mint 11 éve
visszavonulni tudni kell (Éger, Yobo)Bocs, Éger, ha jól emlékszem mégiscsak sárgával vonult le és nem pirossal.. na mindegy
több mint 11 éve
Egy pillanatig pedig azthittem látuk francia gólt.
több mint 11 éve
várható volt..........
több mint 11 éve
szép kerek😊Közben Kroos aláírt a Realhoz.BazzaniMég gyorsan az algériai meccs előtt?Schleck
több mint 11 éve
gyönyörű gól!!!azért az utsó 30 percben közük nem volt Nigériának
több mint 11 éve
Közben Kroos aláírt a Realhoz.Bazzaninooooooooooooo please god no
több mint 11 éve
Közben Kroos aláírt a Realhoz.BazzaniNabazmeg. 😕
több mint 11 éve
összeestek rendesen
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Közben Kroos aláírt a Realhoz.Bazzanibemelegítés közben vagy hogy megy ez ilyenkor?
több mint 11 éve
Közben Kroos aláírt a Realhoz.BazzaniMég gyorsan az algériai meccs előtt?
több mint 11 éve
Nincs vmi friss ow a nigériai padon, vagy miért nem cserel kesha?peachOkocha már befejezte😛
több mint 11 éve
Nincs vmi friss ow a nigériai padon, vagy miért nem cserel kesha?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
amúgy ez a 80. perc után 1,5-nél több szöglet lesz 1,6-ért eddig mindig bejött, nagy téttel simán lehet hozni rajta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
ez is nagy védés.milyen kegyetlen a kapussors...
több mint 11 éve
De hogy mindig akkor van gól mikor rányomok a fogadás gombra... Még jó hogy kidobott és nem 1.072vel írta jóvá 😀😀 Gyakorolnom kell még ezt az élő fogadást.Hannién 2 perccel előtte tettem a franciákra 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!