NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
ki a tökömre fogadjak...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
durva, pedig nem is Las Vegasban vagyunk.mondtam, hogy szenvedés lesz...VrijbloedAmikor Mustafi közelében van a labda akkor inkább Félelem és Rettegés.iktriad
több mint 10 éve
Bazdki menjen már be, ilyenkor szokták a nagyok az elsőből beverni...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
1. gólt algéria lövi :p
több mint 10 éve
araboknak több a helyzetükvan amikor 21-en vannak egy térfélen, durva tömörülés megy
több mint 10 éve
mondtam, hogy szenvedés lesz...VrijbloedAmikor Mustafi közelében van a labda akkor inkább Félelem és Rettegés.
több mint 10 éve
Az a vicc, hogy ez a védelem Hummelssel is egy fos, nem hogy nélküle
több mint 10 éve
mondtam, hogy szenvedés lesz...
több mint 10 éve
A fene, de nagy lett volna 😀
több mint 10 éve
ozibozi
17 170
Mustafi akcióban... Meg Neuer is...iktriadazért nem lehet könnyű 1 németnek Mustafik miatt sírni, ha kiesnek...
több mint 10 éve
Éppen bányászni volt, sajnos nem látta.Mustafiból már most rendszeresen hülyét csinálnak az algériaiak... ScheißeiktriadMustafi egy fos. Löw meg nem tudom, nem nézte a Ghána elleni meccset?Vrijbloed
több mint 10 éve
Reus sérülése duplán visszaütött. 😕Mustafiból már most rendszeresen hülyét csinálnak az algériaiak... ScheißeiktriadMustafi egy fos. Löw meg nem tudom, nem nézte a Ghána elleni meccset?Vrijbloed
De az egész német védelem elégé ingatagnak tűnik egyelőre.
több mint 10 éve
remélem kapnak onnan egy gólt mikor a világ legjobb jobbhátvédje ott van a csapatban de még ilyenkor is a középpályán erőltetik...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Mustafiból már most rendszeresen hülyét csinálnak az algériaiak... ScheißeiktriadMustafi egy fos. Löw meg nem tudom, nem nézte a Ghána elleni meccset?
több mint 10 éve
Mekkora az odds hogy Algéria nyer?valakis12
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Mustafiból már most rendszeresen hülyét csinálnak az algériaiak... Scheiße
több mint 10 éve
Mekkora az odds hogy Algéria nyer?
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
mint mindig 😀felőlem lehet 5-1 is, csak mindkét csapat szerezzen gólt 😀Dexxter TailorTippmixültél?iktriad
több mint 10 éve
Neuer jobb védő mint a mi Devecserink😊
több mint 10 éve
Mustafi ülj le, egyes.
több mint 10 éve
Mustafi akcióban... Meg Neuer is...
több mint 10 éve
felőlem lehet 5-1 is, csak mindkét csapat szerezzen gólt 😀Dexxter TailorTippmixültél?