NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Özil végre rájött, hogy távolról is lehet lőni, ha ennyire akadozik a támadójáték.
több mint 10 éve
Müller vazze...
több mint 10 éve
Özilt is csak a labda zavarja ma...
több mint 10 éve
Sebii
3 535
Azt, hogy Merte kurvajó védő.Ezzel most kit/mit minősítettél? 😊James007Idén kb a premierleague legjobb középhátvédje volt.SebiiMertesackert ki más vinné el. 😀StezEz a Mertesacker ez hülye?James007Arzenálba ki más menne? o_o 😛slowmotion
több mint 10 éve
James007
1 854
Ezzel most kit/mit minősítettél? 😊Idén kb a premierleague legjobb középhátvédje volt.SebiiMertesackert ki más vinné el. 😀StezEz a Mertesacker ez hülye?James007Arzenálba ki más menne? o_o 😛slowmotion
több mint 10 éve
Majd holnap ti is szenvedni fogtok Dempseyék ellen meglásd!Watwatwatwat?Hanninem gondoltam volna, de Algéria vezethetne....furán játszanak az európai csapatok ma is...Chargers LTDél-Amerika az európai csapatok kriptonitja.iktriad
több mint 10 éve
Sebii
3 535
Idén kb a premierleague legjobb középhátvédje volt.Mertesackert ki más vinné el. 😀StezEz a Mertesacker ez hülye?James007Arzenálba ki más menne? o_o 😛slowmotion
több mint 10 éve
Watwatwatwat?nem gondoltam volna, de Algéria vezethetne....furán játszanak az európai csapatok ma is...Chargers LTDél-Amerika az európai csapatok kriptonitja.iktriad
több mint 10 éve
francia-algéria az pikáns! elő lehetne venni a török-svájci hasonlatot valamelyik Eb-ről!Algéria megfizet még azért hogy nem zárta le a meccset kb negyed óra alatt.... 😊yookerhát igen, sokba fog még fájni az a +30 perc játék a franciák elleneaglesmcnabb
ott a törökországi törökök szoros meccsen verték a svájci törököket ! 😉
több mint 10 éve
Mertesackert ki más vinné el. 😀Ez a Mertesacker ez hülye?James007Arzenálba ki más menne? o_o 😛slowmotion
több mint 10 éve
nem gondoltam volna, de Algéria vezethetne....furán játszanak az európai csapatok ma is...Chargers LTDél-Amerika az európai csapatok kriptonitja.
több mint 10 éve
Mondjuk a németeknek még melegük sem lehet, kellemes 17 fokot mondott gundi...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ez a Mertesacker ez hülye?James007Arzenálba ki más menne? o_o 😛
több mint 10 éve
nem gondoltam volna, de Algéria vezethetne....furán játszanak az európai csapatok ma is...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Neuer néha-néha söprögetőt (is) játszik.
több mint 10 éve
James007
1 854
Ez a Mertesacker ez hülye? Ki akarja állíttatni Neuert?
több mint 10 éve
az a vicces, hogy délután a gagyi oldalon 0,10-zel magasabb odds volt a németekre, mint kezdésnél, aztán most már fölé mászott.megvárom, míg a minimum két gólos német győzelem felmegy 2,50-re, aztán huss
több mint 10 éve
Algéria megfizet még azért hogy nem zárta le a meccset kb negyed óra alatt.... 😊yookerhát igen, sokba fog még fájni az a +30 perc játék a franciák ellen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Algéria megfizet még azért hogy nem zárta le a meccset kb negyed óra alatt.... 😊yookerJah Algériai dínárban 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Algéria megfizet még azért hogy nem zárta le a meccset kb negyed óra alatt.... 😊
több mint 10 éve
Nem mondtam, hogy az rossz dolog lenne, sőt.ja mekkora gecik, sportra fogadni, ki hallott már ilyenről?briareosEgyesek ezzel a sok fogadással ott érzik mondjuk magukat.iktriaddurva, pedig nem is Las Vegasban vagyunk.gamerkrmondtam, hogy szenvedés lesz...VrijbloedAmikor Mustafi közelében van a labda akkor inkább Félelem és Rettegés.iktriad
Végre valami.
több mint 10 éve
Megrakom az..... asszonyt az tuti gól 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
ja mekkora gecik, sportra fogadni, ki hallott már ilyenről?Egyesek ezzel a sok fogadással ott érzik mondjuk magukat.iktriaddurva, pedig nem is Las Vegasban vagyunk.gamerkrmondtam, hogy szenvedés lesz...VrijbloedAmikor Mustafi közelében van a labda akkor inkább Félelem és Rettegés.iktriad
több mint 10 éve
Egyesek ezzel a sok fogadással ott érzik mondjuk magukat.durva, pedig nem is Las Vegasban vagyunk.gamerkrmondtam, hogy szenvedés lesz...VrijbloedAmikor Mustafi közelében van a labda akkor inkább Félelem és Rettegés.iktriad
több mint 10 éve
Hoewedes kurvajó 😀😀