Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 11 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 11 éve
Özil végre rájött, hogy távolról is lehet lőni, ha ennyire akadozik a támadójáték.
több mint 11 éve
Müller vazze...
több mint 11 éve
Özilt is csak a labda zavarja ma...
több mint 11 éve
Azt, hogy Merte kurvajó védő.Ezzel most kit/mit minősítettél? 😊James007Idén kb a premierleague legjobb középhátvédje volt.SebiiMertesackert ki más vinné el. 😀StezEz a Mertesacker ez hülye?James007Arzenálba ki más menne? o_o 😛slowmotion
több mint 11 éve
Ezzel most kit/mit minősítettél? 😊Idén kb a premierleague legjobb középhátvédje volt.SebiiMertesackert ki más vinné el. 😀StezEz a Mertesacker ez hülye?James007Arzenálba ki más menne? o_o 😛slowmotion
több mint 11 éve
Majd holnap ti is szenvedni fogtok Dempseyék ellen meglásd!Watwatwatwat?Hanninem gondoltam volna, de Algéria vezethetne....furán játszanak az európai csapatok ma is...Chargers LTDél-Amerika az európai csapatok kriptonitja.iktriad
több mint 11 éve
Idén kb a premierleague legjobb középhátvédje volt.Mertesackert ki más vinné el. 😀StezEz a Mertesacker ez hülye?James007Arzenálba ki más menne? o_o 😛slowmotion
több mint 11 éve
Watwatwatwat?nem gondoltam volna, de Algéria vezethetne....furán játszanak az európai csapatok ma is...Chargers LTDél-Amerika az európai csapatok kriptonitja.iktriad
több mint 11 éve
francia-algéria az pikáns! elő lehetne venni a török-svájci hasonlatot valamelyik Eb-ről!Algéria megfizet még azért hogy nem zárta le a meccset kb negyed óra alatt.... 😊yookerhát igen, sokba fog még fájni az a +30 perc játék a franciák elleneaglesmcnabb
ott a törökországi törökök szoros meccsen verték a svájci törököket ! 😉
több mint 11 éve
Mertesackert ki más vinné el. 😀Ez a Mertesacker ez hülye?James007Arzenálba ki más menne? o_o 😛slowmotion
több mint 11 éve
nem gondoltam volna, de Algéria vezethetne....furán játszanak az európai csapatok ma is...Chargers LTDél-Amerika az európai csapatok kriptonitja.
több mint 11 éve
Mondjuk a németeknek még melegük sem lehet, kellemes 17 fokot mondott gundi...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Ez a Mertesacker ez hülye?James007Arzenálba ki más menne? o_o 😛
több mint 11 éve
nem gondoltam volna, de Algéria vezethetne....furán játszanak az európai csapatok ma is...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
Neuer néha-néha söprögetőt (is) játszik.
több mint 11 éve
Ez a Mertesacker ez hülye? Ki akarja állíttatni Neuert?
több mint 11 éve
az a vicces, hogy délután a gagyi oldalon 0,10-zel magasabb odds volt a németekre, mint kezdésnél, aztán most már fölé mászott.megvárom, míg a minimum két gólos német győzelem felmegy 2,50-re, aztán huss
több mint 11 éve
Algéria megfizet még azért hogy nem zárta le a meccset kb negyed óra alatt.... 😊yookerhát igen, sokba fog még fájni az a +30 perc játék a franciák ellen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Algéria megfizet még azért hogy nem zárta le a meccset kb negyed óra alatt.... 😊yookerJah Algériai dínárban 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Algéria megfizet még azért hogy nem zárta le a meccset kb negyed óra alatt.... 😊
több mint 11 éve
Nem mondtam, hogy az rossz dolog lenne, sőt.ja mekkora gecik, sportra fogadni, ki hallott már ilyenről?briareosEgyesek ezzel a sok fogadással ott érzik mondjuk magukat.iktriaddurva, pedig nem is Las Vegasban vagyunk.gamerkrmondtam, hogy szenvedés lesz...VrijbloedAmikor Mustafi közelében van a labda akkor inkább Félelem és Rettegés.iktriad
Végre valami.
több mint 11 éve
Megrakom az..... asszonyt az tuti gól 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
ja mekkora gecik, sportra fogadni, ki hallott már ilyenről?Egyesek ezzel a sok fogadással ott érzik mondjuk magukat.iktriaddurva, pedig nem is Las Vegasban vagyunk.gamerkrmondtam, hogy szenvedés lesz...VrijbloedAmikor Mustafi közelében van a labda akkor inkább Félelem és Rettegés.iktriad
több mint 11 éve
Egyesek ezzel a sok fogadással ott érzik mondjuk magukat.durva, pedig nem is Las Vegasban vagyunk.gamerkrmondtam, hogy szenvedés lesz...VrijbloedAmikor Mustafi közelében van a labda akkor inkább Félelem és Rettegés.iktriad
több mint 11 éve
Hoewedes kurvajó 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!