NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Ezt Klose befejelte volna...
több mint 10 éve
hát az utsó 15 percben nem sok köze van a németeknek a meccshezNB2mondjuk a németek is olyanok, hogy ezek után végül a 86. percben találnak egy gólt valahol
több mint 10 éve
Brahimi ügyes kölök.Lassan tenyleg jöhetne Klose.
több mint 10 éve
Na király jön a barcaverő!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
hát az utsó 15 percben nem sok köze van a németeknek a meccshez
több mint 10 éve
Slimani, slimani mindenhol, mindenki 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Neuer rajta volt, csak 3 méterrel ment el mellette a labda
több mint 10 éve
Özil egész meccsen picsog, ahogy hozzáér valaki
több mint 10 éve
a lényeg, hogy nem übermensch😊így is eggyel több török van a pályán, erre jön mégegy...NB2Khedira tunéziai. Kvázi szomszédja az ellenfélnek.iktriad
több mint 10 éve
És végre Lahm a jobbhátvéd. Nem tudom ki rúgta le Mustafit, de köszönöm neki.iktriadte bunkó
több mint 10 éve
És végre Lahm a jobbhátvéd. Nem tudom ki rúgta le Mustafit, de köszönöm neki.
több mint 10 éve
ozibozi
17 170
jön löw szerelme...Vrijbloedőt már felvállalta ezek szerint a nyilvánosság előtt is?
több mint 10 éve
Ezeken az egyenes kieséses meccseken nagyon jövedelmező nyomatni a 1,5 undert, csak időben kell kijönni 😊 Most megtettem, feldupláztam 30 eurót, akármi lesz már.Algéria nagyon kulturált focit játszik amúgy.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
így is eggyel több török van a pályán, erre jön mégegy...NB2Khedira tunéziai. Kvázi szomszédja az ellenfélnek.
több mint 10 éve
jön löw szerelme...
több mint 10 éve
na jön a villámléptű
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
így is eggyel több török van a pályán, erre jön mégegy...
több mint 10 éve
ozibozi
17 170
Gundel kurvára irritál, szerinte mit kéne algériának csinálnia a bayern ellen, pláne h abszolút akarnak gólt is rúgni...?!peachpedig nem a németeknek drukkolt idáig, az tuti
több mint 10 éve
Lol bazdmeg, hozzá sem ért? lazán letalpalta, te vakegérStezHaaajajajajaj jon az antifocista.
több mint 10 éve
Mustafinak ennyi volt a meccs. Vajon ki jön be helyette? Durm?
több mint 10 éve
Lol bazdmeg, hozzá sem ért? lazán letalpalta, te vakegér
több mint 10 éve
Gundel kurvára irritál, szerinte mit kéne algériának csinálnia a bayern ellen, pláne h abszolút akarnak gólt is rúgni...?!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Gyere Miro,kell a rekord.Kennysoha