NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
8
3
2:15, Arena4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
hála az égnek 0-0 lett, visszajött a lóvé 😀
több mint 10 éve
Jughead
5 212
Javítottam már benéztem na, a zárójelben Neuer lett volna 😀 Ez van ha valaki egész napi tanulás után még egy foci meccset is bevállal. 😀Azért durva belegondolni, hogy hogyha mondjuk egy Buffon áll a német kapuban (aki jobb kapus szerintem mint Buffon), akkor itt simán nyerhetett volna Algéria. Ez a német védelem pedig botrány rossz...Jugheadbuffon jobb mint buffon?briareos
több mint 10 éve
Ő sosem, kevered valakivel, max gargabe-timeban.Hogy a végén dob azért egy picksixet.iktriadSajnos nagyon jó ez a Jags. 😕iktriadHenne a kezdő QB, mire számítottál ? 😀Sixo67
több mint 10 éve
Hogy a végén dob azért egy picksixet.Sajnos nagyon jó ez a Jags. 😕iktriadHenne a kezdő QB, mire számítottál ? 😀Sixo67
több mint 10 éve
Én értettem 😉 a lényeg h nauer kueva jó lábbal 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
1., de szeretnék egy ilyen magyar válogatottat látni, mint az algériai2., Neuer zseniális játékos, simán 11 mezőnyjátékossal álltak ma fel a németek
3., a francia hatóságok mennyire szurkolhatnak most Algéria győzelme ELLEN?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sajnos nagyon jó ez a Jags. 😕iktriadA Seattle hatás.
több mint 10 éve
Sajnos nagyon jó ez a Jags. 😕iktriadHenne a kezdő QB, mire számítottál ? 😀
több mint 10 éve
Azért durva belegondolni, hogy hogyha mondjuk egy Buffon áll a német kapuban (aki jobb kapus szerintem mint Buffon), akkor itt simán nyerhetett volna Algéria. Ez a német védelem pedig botrány rossz...Jugheadbuffon jobb mint buffon?
több mint 10 éve
nem hinném, hogy a hosszabbítást kihúzzák kapott gól nélkül az algérok, eléggé a seggükön veszik már a levegőt, de reménykedem azért, bírnék egy büntetőpárbajt ma isStezMa már nem lesz, max kedden.
több mint 10 éve
Jughead
5 212
Azért durva belegondolni, hogy hogyha mondjuk egy Buffon áll a német kapuban (aki jobb kapus szerintem mint Neuer), akkor itt simán nyerhetett volna Algéria. Ez a német védelem pedig botrány rossz...
több mint 10 éve
beszaráááás, álmomban nem gondoltam volna, hogy ez a meccs hosszabbításés persze megint az esti meccs 😊
több mint 10 éve
Sajnos nagyon jó ez a Jags. 😕
több mint 10 éve
nem hinném, hogy a hosszabbítást kihúzzák kapott gól nélkül az algérok, eléggé a seggükön veszik már a levegőt, de reménykedem azért, bírnék egy büntetőpárbajt ma is
több mint 10 éve
ozibozi
17 170
0-0 11x 😊)))
több mint 10 éve
megtehetjük, nekünk van Sanyinkannyira balfaszok ezek a fritzek, hogy az már fáj, és adja magát, hogy ezek után továbbmenjenek 😀Stezmindig jó amikor magyarok fikázzák németeket 😀briareos
több mint 10 éve
annyira balfaszok ezek a fritzek, hogy az már fáj, és adja magát, hogy ezek után továbbmenjenek 😀Stezmindig jó amikor magyarok fikázzák németeket 😀
több mint 10 éve
hülye Lahm passzolt volna inkább
több mint 10 éve
annyira balfaszok ezek a fritzek, hogy az már fáj, és adja magát, hogy ezek után továbbmenjenek 😀
több mint 10 éve
Mi kell meg a fricceknek?Kennyegy gól, gondolom
több mint 10 éve
kurva életbe már, szétmegy a szívem...
több mint 10 éve
hát még most is szakadok bazdmeg 😀