Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Sakk-matt..meg a 4,5overt is megraktam pár perce 3.40ért
Bár nem szeretem a csigazabálókat, de remélem nem állnak le, mert szépen fociznak.James007
több mint 10 éve
James007
1 857
Sakk-matt..Bár nem szeretem a csigazabálókat, de remélem nem állnak le, mert szépen fociznak.
több mint 10 éve
nem is a Parc de Princessben volt a meccsközben 3-0
több mint 10 éve
dr0725
482
Ebben az országban ahol mindenki szakértő ez nem fér bele 😀na éreztem, hogy hamarabb kijavít valaki, mint hogy megszerkesztem 😀lolCabaye viszont igen#1patsfanEzek tippmixelnek..James007áh, Debuchy nem ennyire tehetséges, hogy fél méterről felsőlécet verjen 😀lol
több mint 10 éve
ez ennyi volt...
több mint 10 éve
na éreztem, hogy hamarabb kijavít valaki, mint hogy megszerkesztem 😀Cabaye viszont igen#1patsfanEzek tippmixelnek..James007áh, Debuchy nem ennyire tehetséges, hogy fél méterről felsőlécet verjen 😀lol
több mint 10 éve
dr0725
482
Cabaye viszont igenEzek tippmixelnek..James007áh, Debuchy nem ennyire tehetséges, hogy fél méterről felsőlécet verjen 😀lol
több mint 10 éve
Hetes oddson nyomtam egy 2,5 undert, csak hogy tudjátok, miért maradt ki a tizi.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ezek tippmixelnek..James007áh, Debuchy nem ennyire tehetséges, hogy fél méterről felsőlécet verjen 😀
több mint 10 éve
James007
1 857
Ezek tippmixelnek..
több mint 10 éve
nagy meccs!
több mint 10 éve
James007
1 857
Okosan, 10 cm-rel a vonal előtt 😊
több mint 10 éve
Senderos bejött eddig 😀😀
több mint 10 éve
Az meg vitán felül a kapusé, rövidre nem szabad benyelni.Foghatónak tűnt pedig a fejes.JakehomerÉs a lövés? xDbaggio
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
szép nagy potyka 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
rövid botosra jött 😊Foghatónak tűnt pedig a fejes.JakehomerÉs a lövés? xDbaggio
több mint 10 éve
azmiafasz 😀😀
több mint 10 éve
Foghatónak tűnt pedig a fejes.JakehomerÉs a lövés? xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nem vagyok tisztaban vele, h a francia utlevellel rendelkezo jatekosok egyebkent honnan kertek a szabit h kimehessenek csaladlatogatasra ...A rabszolgák között nincsenek muszlimok? Mert az a legrosszabb kombó 😊JakehomerAzért kurva szar lehet francia szélsőjobbosoknak a válogatottjuknak drukkolni.Jakehomerarab nincs tul sok, a rabszolgak meg nem szamitanak.MMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Értem ha szándékos csak akkor ér lapot. Ha véletlenül rúgja ki más szemét akkor nem.Ez is hogy nem sárgavalakisMiért sárga? Magas láb, de nem volt szándékos!
Én a bíróra vagyok kiakadva, hogy nem látta, hogy ömlik a vér? Majd fél perc múlva jött az orvosi stáb. És szegény svájci nem volt magánál. Remélem a szeme épségben marad és csak felette repedt el.NB2
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
egyébként megint nagyon felkészült a szaki, Senderost most vette meg az Aston Villa, semmi Valencia 😊