Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Furcsa érzés frankhitelesként Svájcnak szurkolni.BazzaniEz hülye gondolkodásmód, nekem forinthitelem van és mégis... 😀
több mint 10 éve
Ez is hogy nem sárgavalakisMiért sárga? Magas láb, de nem volt szándékos!
Én a bíróra vagyok kiakadva, hogy nem látta, hogy ömlik a vér? Majd fél perc múlva jött az orvosi stáb. És szegény svájci nem volt magánál. Remélem a szeme épségben marad és csak felette repedt el.
több mint 10 éve
Valaki reklamálta a múltkor Senderost, tessék.Jakehomeramíg az Arsenalban játszott, minden meccs egy szívrohammal ért fel
több mint 10 éve
A rabszolgák között nincsenek muszlimok? Mert az a legrosszabb kombó 😊Azért kurva szar lehet francia szélsőjobbosoknak a válogatottjuknak drukkolni.Jakehomerarab nincs tul sok, a rabszolgak meg nem szamitanak.MMMS
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Valaki reklamálta a múltkor Senderost, tessék.JakehomerGiroud?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Valaki reklamálta a múltkor Senderost, tessék.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Hogyne volna, a fél mennyei cigó... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hát ja, mind a tizenkét svájci szélsőjobbos összeszorított fogakkal nézi a meccset.Azért kurva szar lehet francia szélsőjobbosoknak a válogatottjuknak drukkolni.JakehomerSvájci ideológiai testvére sem nagyon tapsikolhat örömébenbaggio
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Egyébként ha már itt tartunk, mennyeit semennyire nem követem, van roma játékos?JayBkovács zoli, de ő már szakértő lett
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Egyébként ha már itt tartunk, mennyeit semennyire nem követem, van roma játékos?
több mint 10 éve
Azért kurva szar lehet francia szélsőjobbosoknak a válogatottjuknak drukkolni.Jakehomerarab nincs tul sok, a rabszolgak meg nem szamitanak.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Azért kurva szar lehet francia szélsőjobbosoknak a válogatottjuknak drukkolni.Jakehomermost ahhoz képest sok kaukázusi van
több mint 10 éve
Azért kurva szar lehet francia szélsőjobbosoknak a válogatottjuknak drukkolni.JakehomerSvájci ideológiai testvére sem nagyon tapsikolhat örömében
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azért kurva szar lehet francia szélsőjobbosoknak a válogatottjuknak drukkolni.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
országos X-et látunk?😊
több mint 10 éve
Én màr tegnap mondtam, hogy ki kell húzni Angliát. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
na hajrá franciák, Giroud mesterhármas.
több mint 10 éve
na hát innen essenek már ki ezek a kurva digók.PS úgy látszik, Balotelli nem fog Bözsével smúzolni, meg fordítva sem. pedig megnéztem volna... 😊
több mint 10 éve
Mikor volt utoljára ekkora meglepetés egy vb-n, mint ez?baggio2002-ben, de az irányított meglepetés volt (lásd Korea menetelését)
Az lenne nagy, ha Ghána megütné a tokosokat (nem fogja)....... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Garbage time-ben már jó volt 😊Chiellini és Pirlo az olaszok legjobbja a szagértők szerint xDbaggioChiellini fantasyban jó volt , 2 blokkolt lövésével és a szervezett labdáival(4?) .Sixo67
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Kamerun 90 (persze Costa Rica még messze van attól az eredménytől)Mikor volt utoljára ekkora meglepetés egy vb-n, mint ez?baggio2002 Szenegál?mustaine
Szenegál az akkor kurva szar franciák legyőzése után hatalmasakat mákolt, CRC meg tulajdonképpen két sima győzelmet aratott két elitközeli csapat ellen.
Tepper takarodj!