Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
JéBé
7 035
Innen lehet majd nagyot koppani.
több mint 10 éve
ilyen impresszív 0-0 után bármi megtörténhet.Ehhez hasonló megsemmisítésre számíthat holnap argentína is.Petikievak01na Irán megtáltosodik végre?gamerkr
több mint 10 éve
3.40ért akkor ajándék volt a 4,5 over?
több mint 10 éve
jó ez a francia válogatott azt hittem, már itt a csoportba szenvedni fognak. Kellemes csalódás 😊
több mint 10 éve
Most már teljesen egyértelmű, hogy Ribery fogta vissza eddig a franciákat. 😀iktriadVagy csak így végre jutott másnak is a fájdalomcsillapítóból
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Svájc gólkülönbsége -3, ha éjjel Honduras csak 1-gyel is nyer, már helyzeti előnyben leszneklehet ha beálltak volna ezerrel bekkelni, jobban járnak😊 mi mondjuk kevésbe
több mint 10 éve
Ehhez hasonló megsemmisítésre számíthat holnap argentína is.Petikievak01na Irán megtáltosodik végre?
több mint 10 éve
Most már teljesen egyértelmű, hogy Ribery fogta vissza eddig a franciákat. 😀
több mint 10 éve
Nem nehéz kitalálni mit jegyzetelt Hitzfield: "bárkit is rúgnak le, soha többet ne állítsd be senderost" 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ehhez hasonló megsemmisítésre számíthat holnap argentína is.
több mint 10 éve
most értem haza, mi volt az első félidőben? Alázunk 😀eaglesmcnabbés Benzema még egy tizit is kihagyott!
Igaz ha Svájc egy picit szerencsésebb lehetne 3-2 is
több mint 10 éve
most értem haza, mi volt az első félidőben? Alázunk 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
kedd este franciákkal vacsoráztam, ott picsogtak nekem, hogy milyen szar a csapatuk.már nekik is azt mondtam, hogy a csoportkörből azért továbbjutnak, ott meg egy meccsen összejöhet minden bárki ellen.
2006-ban is azalatt az idióta Domenech alatt majdnem sikerült kizúgniuk, aztán sikerült úgy tovább szenvedniük magukat, hogy a döntőt is csak tizenegyesekkel vesztették el...
több mint 10 éve
vagy nem.de szerintem igen. 😀Vagy nem ugyeJakehomerJól nézem, hogy így egy ágon lesz a német-brazil-francia hármas (ha nyerik a csoportot mindhárman)?Bazzanifrancok mindkettőtől cumiznának....ZoliZoltán
több mint 10 éve
Vagy nem ugyeJól nézem, hogy így egy ágon lesz a német-brazil-francia hármas (ha nyerik a csoportot mindhárman)?Bazzanifrancok mindkettőtől cumiznának....ZoliZoltán
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Jól nézem, hogy így egy ágon lesz a német-brazil-francia hármas (ha nyerik a csoportot mindhárman)?Bazzanifrancok mindkettőtől cumiznának....
több mint 10 éve
Costa Ricát miért nem raktam meg bakker ... ott álltam pedig, hogy mi legyen 😀
több mint 10 éve
Jól nézem, hogy így egy ágon lesz a német-brazil-francia hármas (ha nyerik a csoportot mindhárman)?
több mint 10 éve
délután pont ezt hiányoltam crc-től, a franciák nem passzolgatnak, hanem kapura törnek és helyzetet dolgoznak ki, ez a normáliseddig okésak a franciák!
több mint 10 éve
a bosnyák - irán is lesz vagy 5-0Dexxter Tailorminimum :cool: ^_^
több mint 10 éve
Valami van ennek a stadionnak a levegőjében. Eddigi meccsek itt:pont ezt akartam írni, nagyon megy salvadorban a tippszmix maffia 😀 a bosnyák - irán is lesz vagy 5-0
Hollandia-Spanyolország 5:1
Németország-Portugália 4:0
Franciaország-Svájc 3:0 (eddig)Schleck
több mint 10 éve
Valami van ennek a stadionnak a levegőjében. Eddigi meccsek itt:Hollandia-Spanyolország 5:1
Németország-Portugália 4:0
Franciaország-Svájc 3:0 (eddig)
több mint 10 éve
csigazabálók...semmi, eddig is szarok voltak
ezzel a Svájccal is mi lett?ZoliZoltán
több mint 10 éve
Méghogy sok a taktikai fault a mai soccerben! Faszé nem tudták felrúgni Benzemát a szöglet után :p
Tepper takarodj!