Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Nishimura ott vigyorog, már értem 😀
több mint 10 éve
Na dicséretes, hogy Gundi rájött a James rejtélyre. 😀
több mint 10 éve
kronikk
237
Pár lapot már lehetett volna adni. 😀StezItt valakinek sok pénzt jelent, hogy az összes meccset megfogadta under 4,5 lapok számában 😀 eddig kb 1 vagy 2 meccs volt, ahol afelett volt
több mint 10 éve
Jó ez a VBulpianusmióta 32 csapat van, szerintem ez a legélvezetesebb
több mint 10 éve
Pár lapot már lehetett volna adni. 😀
több mint 10 éve
Azt a kurva, milyen hentelések mennek. 😀Stezátlagos megyekettes keménység van
több mint 10 éve
kronikk
237
Azért a hondurasiak nem egyszer tették az ellenfelet röppályára 😀
több mint 10 éve
Azt a kurva, milyen hentelések mennek. 😀
több mint 10 éve
JéBé
7 035
van kérdés?Azért egy VB-n lévő csapat erősségét nem hozzánk hasonlítom, és szerintem senkinek sem kéne.StezAkarnak ezek focizni, csak annyira gyenge mindkét csapat, hogy az fáj. 😀Elég magas színvonalú vb ez, itt lehet gyengék de mondjuk nekünk közünk nem lenne ellenük.JayB
Ecuador meg el is gyökérkedi azt az 1-2 helyzetét.Stez
több mint 10 éve
Azért egy VB-n lévő csapat erősségét nem hozzánk hasonlítom, és szerintem senkinek sem kéne.Akarnak ezek focizni, csak annyira gyenge mindkét csapat, hogy az fáj. 😀Elég magas színvonalú vb ez, itt lehet gyengék de mondjuk nekünk közünk nem lenne ellenük.JayB
több mint 10 éve
sokáig nem vezettek 😀
több mint 10 éve
sokáig tartott 😀
több mint 10 éve
Jó ez a VBAkarnak ezek focizni, csak annyira gyenge mindkét csapat, hogy az fáj. 😀Elég magas színvonalú vb ez, itt lehet gyengék de mondjuk nekünk közünk nem lenne ellenük.JayB
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Akarnak ezek focizni, csak annyira gyenge mindkét csapat, hogy az fáj. 😀Elég magas színvonalú vb ez, itt lehet gyengék de mondjuk nekünk közünk nem lenne ellenük.
több mint 10 éve
mondtam én hogy jó ez a honduras. és ezeket verték a franciák 3-0-ra. 😀eaglesmcnabblol 😀😀
több mint 10 éve
Fantasyban gólt szerzett a hondurasim. Mindenre számítottam, csak erre nem. 😀
több mint 10 éve
mondtam én hogy jó ez a honduras. és ezeket verték a franciák 3-0-ra. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Na most már tudjuk, hogy valami erőnövelőt rág Costily. 😀
több mint 10 éve
na az underdogok megint 😊
több mint 10 éve
Akarnak ezek focizni, csak annyira gyenge mindkét csapat, hogy az fáj. 😀Ecuador meg el is gyökérkedi azt az 1-2 helyzetét.
több mint 10 éve
rágó lesz azÉn is arra gondoltam először, de nem olyan formája van. Rágónak viszont túl masszív. 😀 Fene tudja.StezAz rágó Costilynél? 😀Steznem fogvédő?Höri