Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Mesterséges mennyországok, nem az én világom :pNyomjad a 1,5 undert, hirtelen elkezdesz a bunkernek drukkolni 😊JakehomerHát az első gólig nehéz leszJakehomer... nézni ezt a meccset, szóval jöhetne gyorsan.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Diego az totál rocksztárosan nyomja...napszemüvegben biztos jobban lát a kitágult pupillákkal 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Maradona, mint egy strici 😀
több mint 10 éve
Nyomjad a 1,5 undert, hirtelen elkezdesz a bunkernek drukkolni 😊Hát az első gólig nehéz leszJakehomer... nézni ezt a meccset, szóval jöhetne gyorsan.baggio
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
jönni fog az , argentína nem fogja bírni a rá nehezedett nyomást.Hát az első gólig nehéz leszJakehomer... nézni ezt a meccset, szóval jöhetne gyorsan.baggio
több mint 10 éve
Hát az első gólig nehéz leszJakehomer... nézni ezt a meccset, szóval jöhetne gyorsan.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
70 másodperc alatt 3 durva belépő, csak így tovább!
---
több mint 10 éve
Úristen argentinoknál baj van ha gago kezd 😀 Masoud is kezd, király 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Nem voltam itt a meccsen már, de Costly mi a rákot csócsálgatott? 😀
több mint 10 éve
Hazat, kocsit, feleseget azert lehet. 😊ha honduras 8-0-ra veri svájcot és a franciák is verik ecuadort, akkor honduras továbbjut? 😀Dexxter Tailoramúgy igen 😀 azért nagy pénzt ne tegyél rá 😉csaba92
több mint 10 éve
kronikk
237
ha honduras 8-0-ra veri svájcot és a franciák is verik ecuadort, akkor honduras továbbjut? 😀Dexxter Tailoramúgy igen 😀 azért nagy pénzt ne tegyél rá 😉
több mint 10 éve
kronikk
237
Mondjuk nem tudom miert lep meg mindenkit anglia kiesese. En angol fankent tudtam, hogy akar olasz, akat az uru megy tovabb ebbol a triobol, siman benne van.A meglepetes nem aanglia, hanem az, hogy costa rica kicsapja meg az olasz-uru valamelyikét is. Veluk senki sem számolt. Anglia kiesese viszont boven benne.volt a pakliban.StezNem hiába temette őket a sorsolás után már a szigetországi sajtó
több mint 10 éve
ha honduras 8-0-ra veri svájcot és a franciák is verik ecuadort, akkor honduras továbbjut? 😀
több mint 10 éve
Mondjuk nem tudom miert lep meg mindenkit anglia kiesese. En angol fankent tudtam, hogy akar olasz, akat az uru megy tovabb ebbol a triobol, siman benne van.A meglepetes nem aanglia, hanem az, hogy costa rica kicsapja meg az olasz-uru valamelyikét is. Veluk senki sem számolt. Anglia kiesese viszont boven benne.volt a pakliban.
több mint 10 éve
kronikk
237
Na várjatok és tényleg, ezt én néztem be.... BocsiGundi
több mint 10 éve
Jughead
5 213
Azt figyeljétek. Gundi szerint 3db 6 pontos csapat lehet 😀csaba92Nem mondott vele hülyeséget... 😉
több mint 10 éve
Azt figyeljétek. Gundi szerint 3db 6 pontos csapat lehet 😀csaba92Bármi megtörténhet ezen a vb-n.
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Azt figyeljétek. Gundi szerint 3db 6 pontos csapat lehet 😀csaba92Miért ne lehetne?
több mint 10 éve
kronikk
237
Azt figyeljétek. Gundi szerint 3db 6 pontos csapat lehet 😀