Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Jo hamar befujtaStezÉn hallottam hogy sípol folyamatosan
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
kronikk
237
kolumbiai mit nézel Gundi?valakisSárga mez itt is és ott is, ne várjuk már el, hogy a csapatot is felismeri 😀
több mint 10 éve
Egyetlen különbség, hogy Costa Rica az első meccsen jó volt, Ecuador pedig szar.kb mint Costa Ricának volt :A:HöriEcuador Franciaország ellen? Erre azért túl sok esélyt nem adnék.SchleckHondurasnak miért nem jó az 1-1? Így is úgyis verniük kell Svájcot, nem?Schlecka gólarány miatt, hátha nyer Ecuador is.Höri
több mint 10 éve
kb mint Costa Ricának volt :A:Ecuador Franciaország ellen? Erre azért túl sok esélyt nem adnék.SchleckHondurasnak miért nem jó az 1-1? Így is úgyis verniük kell Svájcot, nem?Schlecka gólarány miatt, hátha nyer Ecuador is.Höri
több mint 10 éve
kronikk
237
VB előtt sokan gondolták, hogy Valencia lesz Ecuador húzóembere, de nem ő rá, hanem a másikra 😀
több mint 10 éve
Újra? Gundi!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Ecuador Franciaország ellen? Erre azért túl sok esélyt nem adnék.Hondurasnak miért nem jó az 1-1? Így is úgyis verniük kell Svájcot, nem?Schlecka gólarány miatt, hátha nyer Ecuador is.Höri
több mint 10 éve
Hondurasnak miért nem jó az 1-1? Így is úgyis verniük kell Svájcot, nem?Schlecka gólarány miatt, hátha nyer Ecuador is.
több mint 10 éve
Hondurasnak miért nem jó az 1-1? Így is úgyis verniük kell Svájcot, nem?
több mint 10 éve
kronikk
237
Mégse vezet vb döntőt 😛dande1 hibával még simán versenyben van 😉 vezeti a ranglistát
több mint 10 éve
Mégse vezet vb döntőt 😛
több mint 10 éve
kronikk
237
Na az meg a másik, akkor fogtam is a fejemet, mert megtettem, hogy Benzema gólt lőtt 😀Amúgy Benzema is szerencsés csillagzat alatt született. Eddig két meccsből két gólt vettek el tőle 😀 Simán vezetné a góllövőlistát.csaba92ráadásul a büntetőt is elvette tőle BenaglioHöri
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
az még hagyján, de a kipattanó utáni parádés lövés miatt már megérte megnézni a meccsetAmúgy Benzema is szerencsés csillagzat alatt született. Eddig két meccsből két gólt vettek el tőle 😀 Simán vezetné a góllövőlistát.csaba92ráadásul a büntetőt is elvette tőle BenaglioHöri
akkorisredskins
több mint 10 éve
Jól mutatja Antonio Valencia formáját, hogy még ebből a nem túl erős ecuador-i csapatból sem emelkedik ki egyáltalán.
több mint 10 éve
Amúgy Benzema is szerencsés csillagzat alatt született. Eddig két meccsből két gólt vettek el tőle 😀 Simán vezetné a góllövőlistát.csaba92ráadásul a büntetőt is elvette tőle Benaglio
több mint 10 éve
kronikk
237
Amúgy Benzema is szerencsés csillagzat alatt született. Eddig két meccsből két gólt vettek el tőle 😀 Simán vezetné a góllövőlistát.
több mint 10 éve
Megvan a VB döntő bírója? Ausztrália úgysem lesz ott 😛dandemegvan, Iványi lesz.
több mint 10 éve
Megvan a VB döntő bírója? Ausztrália úgysem lesz ott 😛
több mint 10 éve
ozibozi
17 183
azért a Hard Core Fan-ok napok óta erre az összecsapásra gyúrtak az tuti...
több mint 10 éve
Baszd meg Costly. Mivel Beckeles is a csapatomban van, ezért kb. megnyertem volna a fantasy fordulót, ha ezt befejeled. 😀
több mint 10 éve
kronikk
237
Na első bíró aki dicséretet érdemel 😀 lehet a partjelzőnél a les és a kezezés üti egymást