Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
braxa88
12 534
pirlo mint szar 😀 eaglesmcnabb gratulálok
több mint 10 éve
Chiellini és Pirlo az olaszok legjobbja a szagértők szerint xDbaggioChiellini fantasyban jó volt , 2 blokkolt lövésével és a szervezett labdáival(4?) .
több mint 10 éve
Én még padoztatnám Immobile-t hátha onnan lő gólt. Hülye Prandelli.
több mint 10 éve
Chiellini és Pirlo az olaszok legjobbja a szagértők szerint xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tamasboldizsar
270
CRC ezzel tovább is ment nem?WesterSőt nagy eséllyel csoportelsők is lesznek.
több mint 10 éve
miért kéne sprintelnie, absz nincs rá szükség 😊 am. sasmcnabbnek kéne lennie a magyar hc-nek, hisz a futballvilág bármelyik top hcja azzal kezdi az olaszok/juve elleni taktikát h pirlot vegyük kiva játékból...de mind hülye, pirlo szar és túlértékelt 😀peachKiveszi ő saját magát is amint látod 😊
Nekem csak az a hype nem tetszett amit pl. az angol meccs után kapott több helyen is, amikor a bíró és az angolok megverték saját magukat. Ha nyernek ő a király, ha kikapnak miér tne lehetne belátni hogy gyenge? 😊 Mellesleg a Juve is sok mindent nyert nemzetközi szinten. Úgy látszik sűrűn sikerült kiszedni. Most a kurvagyenge olasz bajnokságból meg ne induljunk ki, az nem mértékadó.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Jogos, Uruguay a közös nevező 😊Mikor volt utoljára ekkora meglepetés egy vb-n, mint ez?baggio2002 Szenegál?mustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ki nyeri a D-csoportot?Lazán megraktam hogy CR lesz az utolsó.... vitte a 9-es kötésemet 😀😀😀
Olaszország 1.30
Anglia 2.10
Uruguay 3.30
Costa Rica 15.50
😀JC6
több mint 10 éve
Mikor volt utoljára ekkora meglepetés egy vb-n, mint ez?baggio2002 Szenegál?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ki nyeri a D-csoportot?Olaszország 1.30
Anglia 2.10
Uruguay 3.30
Costa Rica 15.50
😀
több mint 10 éve
Mikor volt utoljára ekkora meglepetés egy vb-n, mint ez?
---
több mint 10 éve
Remélem Lajos az olaszoknak is vág legalább kettőt.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
ki gondolta volna, hogy 2 forduló után crc vezeti a tabellát?😊bye-bye England
több mint 10 éve
le a kalappal.
több mint 10 éve
miért kéne sprintelnie, absz nincs rá szükség 😊 am. sasmcnabbnek kéne lennie a magyar hc-nek, hisz a futballvilág bármelyik top hcja azzal kezdi az olaszok/juve elleni taktikát h pirlot vegyük kiva játékból...de mind hülye, pirlo szar és túlértékelt 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Valaki árulja el nekem, hogy az olasz gólkirály Immobile miért ül a padon, és a kiégett formán kívüli Cassano miért van a pályán!mustaineHogy legyen kin röhögni
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
sporttárs megint mit nézett...?
több mint 10 éve
ha pirloból sztárt csináltak az angolok, Ronaldinho még simán oszthatná a lapokat ebben a brazil válogatottban.Hihetetlen túlértékelt játékos ez a Pirlo. Totti bármikor, bárhol kenterbe verné.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
az egész első fordulóban a 4. legtöbbet futotta...alibi király!!!peachMondjuk azért úgy összehozni ezt a futómennyiséget, hogy nem is sprintel valaki egyáltalán, azért nem lehetetlen.
több mint 10 éve
Nyilván képességekben/tudásban van némi különbség, de pont ettől bosszantó, amikor úgy dönt, hogy nem hajlandó odatenni magát.Pirlo ma délutáni sétája is megvolt 😊 A mennyeiben nem tudnak úgy alibizni, mint ő.Jakehomer1: Galaschek Péter érdemeit nem kisebbíteni!
2: De szívesen elnéznék csapatonként 1-2 ilyen alibiző Pirlót itthonJames007
Teljesen megérdemelt zakó ez, talán pár embert elfelejt Prandelli, bár nincs nagy bizalmam benne se.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
11 les, Pippo nélkül!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Valaki árulja el nekem, hogy az olasz gólkirály Immobile miért ül a padon, és a kiégett formán kívüli Cassano miért van a pályán!mustaineNem szerethető.