Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
ennyi, megy ez 11-es nélkül is
több mint 10 éve
11est elfelejtette befújni a bíró, ezé a costa ricai játékos tarkón vágta, de a bíró azt sem vette észre 😀
több mint 10 éve
James007
1 857
Semmi nem volt, elfáradt és lefeküdt 😀
több mint 10 éve
tamasboldizsar
270
Az angolok kiejtése nem hiszem, hogy célja lenne az olaszoknak. Egy döntetlennel az Uruk ellen élet-halál harc lenne. Costa Rica egy döntetlennel meg kb. tovább is jut, ha az angoloktól nem kapnak ki nagyon.
több mint 10 éve
No Szalon (sör) remi bekészítve? 😀 mondjuk egyik csapatnak sem érdeke, hogy az utolsó fordulóra hagyja a döntést de ki tudja mennyire akarják az angolokat már most kiejteni.
több mint 10 éve
Vicc, hogy siman keteselyes a meccs. A papiron eselyeseknek nagyon nem fekszik ez a vb.
több mint 10 éve
Áh, ez röhej, egy-egy sárga megint elmaradt, csak mert most kezdődött a meccs...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hónapok óta meg akarom rakni valami angol fogadóirodánál hogy az USA 20 éven belül VB-t nyer. Egyetértek az eszmefuttatással.Ebből a játék természetesen csak profitál, de kiemelkedő eredményre sose lesznek képesek.baggioszerintem az USA már évek óta egyetlen klasszis befejezőcsatárra van attól, hogy egy jó sorsolást/formát elkapva elmenjen a négyig és érmet nyerjen.
nyilván nem a Clemson Tigers fogja kitermelni az új Luis Suárezt, de előbb-utóbb találni fognak valakit.Höri
több mint 10 éve
Rájátszott nem játszott rá mindegy. Godin csak az embert nézte és megakarta állítani a lendületben lévő Sturridget. Tipikus sárga, csak a spori a 20. percbe nem merte meghúzni.tüsi91Mondjuk pepét ugyanennyiért lezavarták volna a gecibe.
Az olaszok ellen meg az a gerrardos eset sima tizi volt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Balot mar mot nyaron eladja a zsici.
több mint 10 éve
Na gyerunk olaszok, verjetek egy hatost, hogy a golkulonbsege costa ricanak romoljon. Ez nyilvan azt jelenti, x lesz es mi kiesunk.
több mint 10 éve
Tipikus sárga, csak a spori a 20. percbe nem merte meghúzni.tüsi91Ezt is mondta baggio😊
Alapban a "faultolás" sok játékban benne van, nehéz is soxor a határt meghúzni, hogy mit hogyan büntessenek.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Rájátszott nem játszott rá mindegy. Godin csak az embert nézte és megakarta állítani a lendületben lévő Sturridget. Tipikus sárga, csak a spori a 20. percbe nem merte meghúzni.Nem akarom erre fogni az angol vereséget, de csak szerintem kellett volna Godint kiállítani a 20. perc táján, mikor csak az embert nézve könyökkel nyakon vágta a kényszerítőt visszakapó Sturridget a 16-os előterében?meccs alatt baggio rögtön szóvá is tette, szerintem az angol gyerek egy picit rájátszott
70 percig végigtámadtak az angolok, de a belső védők kritikus hibái miatt mindkét meccset elbukták. Kellemetlen.tüsi91
NB2
több mint 10 éve
Nem akarom erre fogni az angol vereséget, de csak szerintem kellett volna Godint kiállítani a 20. perc táján, mikor csak az embert nézve könyökkel nyakon vágta a kényszerítőt visszakapó Sturridget a 16-os előterében?meccs alatt baggio rögtön szóvá is tette, szerintem az angol gyerek egy picit rájátszott
70 percig végigtámadtak az angolok, de a belső védők kritikus hibái miatt mindkét meccset elbukták. Kellemetlen.tüsi91
(soccer topikban fejtegettük, hogy annyira sokan rájátszanak, hogy bíró legyen a talpán aki kitalálja mennyire úgy történtek a dolgok ahogy)
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Nem akarom erre fogni az angol vereséget, de csak szerintem kellett volna Godint kiállítani a 20. perc táján, mikor csak az embert nézve könyökkel nyakon vágta a kényszerítőt visszakapó Sturridget a 16-os előterében? 70 percig végigtámadtak az angolok, de a belső védők kritikus hibái miatt mindkét meccset elbukták. Kellemetlen.
több mint 10 éve
Ebből a játék természetesen csak profitál, de kiemelkedő eredményre sose lesznek képesek.baggioszerintem az USA már évek óta egyetlen klasszis befejezőcsatárra van attól, hogy egy jó sorsolást/formát elkapva elmenjen a négyig és érmet nyerjen.
nyilván nem a Clemson Tigers fogja kitermelni az új Luis Suárezt, de előbb-utóbb találni fognak valakit.
több mint 10 éve
hvg.hu/sport/20140620_Orias_kamu_volt_Serey_Die_apjanak_halalhimustaineRespect neki. Na o benne van alazat es megtisztelve erzi magat, nem mint a kameruniak, akik cirkuszolnak.
több mint 10 éve
lucy liu
314
persze, tudom, hogy így értette, nem is láttam benne semmi elítélendőt. csak míg az alkati hiányosságok nyilvánvalóak, a másik elég fiktív dolog. tény, hogy az európai focin edződött szemnek kissé idegen, ahogy művelik ezt a játékot (is), de miért lenne az attitűdjük sikertelenségre ítélve, vagyis miért lennének konkrétan az attitűdjük miatt sikertelenségre ítélve?A megfogalmazás nagyon csúnya, de itt inkább ozibozi szerintem csupán arra gondolt, amit az amerikaiknál is el lehet mondani: ők egyszerűen más felfogással állnak hozzá a játékhoz, nem úgy látják a labdarúgást, ahogy azt egy átlagos, évente mérkőzések özönét megtekintő európai/dél-amerikai. Ebből a játék természetesen csak profitál, de kiemelkedő eredményre sose lesznek képesek. Én pedig halkan megjegyzem, ha ezt feladnák, akkor meg pláne, ahogy azt az európaizálni próbált mexikóiak szomorú példáján láttam pár éve.baggiohiába öntik a milliárdokat vagy 25 éve a japán fociba, szegények alkatilag, agyilag, egyszerűen képtelenek focizni, és nem is biztos,hogy valaha ennél a szintnél tovább tudnak fejlődnioziboziezt komolyan gondolod?lucy liu
talán annyira nem hülye példa, hogy a japán nők hasonló szellemiséggel ("aggyal" ) vannak a szűk világelitben
több mint 10 éve
A megfogalmazás nagyon csúnya, de itt inkább ozibozi szerintem csupán arra gondolt, amit az amerikaiknál is el lehet mondani: ők egyszerűen más felfogással állnak hozzá a játékhoz, nem úgy látják a labdarúgást, ahogy azt egy átlagos, évente mérkőzések özönét megtekintő európai/dél-amerikai. Ebből a játék természetesen csak profitál, de kiemelkedő eredményre sose lesznek képesek. Én pedig halkan megjegyzem, ha ezt feladnák, akkor meg pláne, ahogy azt az európaizálni próbált mexikóiak szomorú példáján láttam pár éve.hiába öntik a milliárdokat vagy 25 éve a japán fociba, szegények alkatilag, agyilag, egyszerűen képtelenek focizni, és nem is biztos,hogy valaha ennél a szintnél tovább tudnak fejlődnioziboziezt komolyan gondolod?lucy liu
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
lucy liu
314
ha nyitott még a lista, akkor olaszország mellé kérem magam 😊hiába öntik a milliárdokat vagy 25 éve a japán fociba, szegények alkatilag,agyilag,egyszerűen képtelenek focizni, és nem is biztos,hogy valaha ennél a szintnél tovább tudnak fejlődnioziboziezt komolyan gondolod?
több mint 10 éve
Szóval Szélesi szerint ebből a csoportból Kolumbia mellett Olaszországnak kell továbbjutnia. 😀Schleckjogos, akkor a D-ből mehet tovább Uruguay mellett Anglia, más esélyük nincs Rooneyéknak.
több mint 10 éve
Koszonjuk a szakértelmet Zoli.. Oh wait, mit?
több mint 10 éve
Jughead
5 213
Uramatyám, a szerencse most velem volt 😀 A 80. percben 3.50-es oddsnál egy gyenge 200 ft-tal megakartam tenni a japán győzelmet, de annyira siettem, hogy az X-re kattintottam, így viszont legalább nyertem kemény 70 Ft-ot... 😀