Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Már csak egyet cserélhet Santos, el fognak fáradni a végére. A japánok meg szerintem annyit futnak, mint senki más a világon.mustaineNe becsuld ala Dzsudzsit. A vilag szerencseje, hogy nem jutottunk ki.
több mint 10 éve
Már csak egyet cserélhet Santos, el fognak fáradni a végére. A japánok meg szerintem annyit futnak, mint senki más a világon.
több mint 10 éve
Majd ha más nem, Kagawa megoldja, ha becserélik 😀Akkor behúztam Japánt 1,72ért. Tudnám bírni, ha kihasználják ezt az emberelőnyt. (Amúgy már csak 1,61 az odds)mustainefel is ugrott 1.80-ra a félidő végére 😀ozibozi
több mint 10 éve
ozibozi
17 182
Akkor behúztam Japánt 1,72ért. Tudnám bírni, ha kihasználják ezt az emberelőnyt. (Amúgy már csak 1,61 az odds)mustainefel is ugrott 1.80-ra a félidő végére 😀
több mint 10 éve
Kapd be maki 😀 mondjuk eleg tre, hogy az olaszokban kell biznomOlaszoknak meg kell verniuk mindenkit, onnantol costa ricat ha verjuk, golkulonbseg. De akarhol remizik olaszkocsogbanda, mi iiestunkStezeséééé!!!!!!!!!!!4 szar angolok amőgy,, csak esélylatolgatás a kiesés. adios Englandaano92
több mint 10 éve
Olaszoknak meg kell verniuk mindenkit, onnantol costa ricat ha verjuk, golkulonbseg. De akarhol remizik olaszkocsogbanda, mi iiestunkStezeséééé!!!!!!!!!!!4 szar angolok amőgy,, csak esélylatolgatás a kiesés. adios Englanda
több mint 10 éve
Az elég szomorú, hogy a japókat meg összezavarta, hogy az ellen csak tízen van
több mint 10 éve
Olaszoknak meg kell verniuk mindenkit, onnantol costa ricat ha verjuk, golkulonbseg. De akarhol remizik olaszkocsogbanda, mi iiestunk
több mint 10 éve
Yoshida jól játszik megint
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
az a helyzet, hogy valóbamn rekonstruálom a kérdést és úgy javítom, hogy olaszo uruguayt, és anglia costa ricát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!anglia urugvájt csak abban az esetben verheti meg, ha megtalálják az időkaput, visszamennek négy órával korábbra, és rontást hoznak Suarezre, valamint bezárják Hodgson-t az öltözőbe, és Neville vezényli le a meccset.nem érdekla véleméyned csak a matematika 😀ano92van bennem szeszcsi puszcsi szaisztok srácok. Nem tudok már számolni, ezért mondja meg nekem valaki hogy ha olaszo megveri kosztarikát és anglia urugvájt, akkor anglia mikor és hogyan körülmények között mehet tovább?ano92| Anglia nem veri meg Uruguayt. | mustaine
valószínűleg erre próbált célozgatni a kolléga.slowmotion
több mint 10 éve
anglia urugvájt csak abban az esetben verheti meg, ha megtalálják az időkaput, visszamennek négy órával korábbra, és rontást hoznak Suarezre, valamint bezárják Hodgson-t az öltözőbe, és Neville vezényli le a meccset.nem érdekla véleméyned csak a matematika 😀ano92van bennem szeszcsi puszcsi szaisztok srácok. Nem tudok már számolni, ezért mondja meg nekem valaki hogy ha olaszo megveri kosztarikát és anglia urugvájt, akkor anglia mikor és hogyan körülmények között mehet tovább?ano92| Anglia nem veri meg Uruguayt. | mustaine
valószínűleg erre próbált célozgatni a kolléga.
több mint 10 éve
Akkor behúztam Japánt 1,72ért. Tudnám bírni, ha kihasználják ezt az emberelőnyt. (Amúgy már csak 1,61 az odds)mustaineszerintem simán, eddig is viszonylag veszélyesek voltak, jó lenne ha rúgnának vagy kettőt
több mint 10 éve
Akkor behúztam Japánt 1,72ért. Tudnám bírni, ha kihasználják ezt az emberelőnyt. (Amúgy már csak 1,61 az odds)
több mint 10 éve
nem érdekla véleméyned csak a matematika 😀van bennem szeszcsi puszcsi szaisztok srácok. Nem tudok már számolni, ezért mondja meg nekem valaki hogy ha olaszo megveri kosztarikát és anglia urugvájt, akkor anglia mikor és hogyan körülmények között mehet tovább?ano92| Anglia nem veri meg Uruguayt. | mustaine
több mint 10 éve
Kacor király szereti Japánt
több mint 10 éve
van bennem szeszcsi puszcsi szaisztok srácok. Nem tudok már számolni, ezért mondja meg nekem valaki hogy ha olaszo megveri kosztarikát és anglia urugvájt, akkor anglia mikor és hogyan körülmények között mehet tovább?ano92| Anglia nem veri meg Uruguayt. |
több mint 10 éve
van bennem szeszcsi puszcsi szaisztok srácok. Nem tudok már számolni, ezért mondja meg nekem valaki hogy ha olaszo megveri kosztarikát és anglia urugvájt, akkor anglia mikor és hogyan körülmények között mehet tovább?
több mint 10 éve
Előre japók sapka kedvéért!Jó ez a VB
több mint 10 éve
Eddig tartottak a veszélyes görög kontrák, jön Gekas Mitroglu helyére.
több mint 10 éve
franciák holnapra 1.80-ért csak szerintem ajándék?Dexxter Tailorsima X
több mint 10 éve
sportgeza.hu/futball/2014/vb/cikkek/hat_ok_ami_romba_dontotte_a_spanyolokat/egész jó cikk, mondjuk Azpilicuetának kurvajó szezonja volt, biztos a joó gabi írta azt a bekezdést 😀