Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Sebii
3 535
4.40-es szorzó van arra, hogy fejes gól lesz. Szerintem éri, ez ellen a betömörülő védelem ellen abban lehet bízni.
több mint 10 éve
Costa Rica 23 milliojaval lehet felvennenk a versenyt, tan Algeriaval is. Honduras? 😀 Spanyolorszag???Stezwww.statista.com/statistics/268728/value-of-the-national-teams-at-the-2010-world-cup/
Mi pedig a selejtezőkben olyan 30miskó körül álltunk. ami itt a stabil 4-5. hely Costa Ricával... hátulról 😀
több mint 10 éve
Ez az végre leírhatom :cool: "Witsel nem viccel"Hanniiktriad padavannak fogadott ? 😀
több mint 10 éve
jó ez az algériai 8-1-1-es felállás, dél-korea meg a ruszkik ellen akár pontot is szerezhetnekDexxter TailorA 8-1 nekünk is ismerős
több mint 10 éve
OFF!Utólag is elnézést minden félreütésért és egy picit értelmetlen mondatomért, de eddig telórol nyomtam és ott lusta voltam néha törölni😊 5 nap után van újra laptop😊
ON!
Belgák nevek alapján nem rosszak, de eddig a játék alapján nem győztek meg...
több mint 10 éve
belgák olyan titkos esélyesek, titokban tartják amíg tudják
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
jó ez az algériai 8-1-1-es felállás, dél-korea meg a ruszkik ellen akár pontot is szerezhetnekDexxter TailorCsak nehogy itt ne kapjanak gólt és véletlen betaláljanak egy kontrából vagy pontrúgásból 😀
több mint 10 éve
Ez az végre leírhatom :cool: "Witsel nem viccel"
több mint 10 éve
Costa Rica 23 milliojaval lehet felvennenk a versenyt, tan Algeriaval is. Honduras? 😀 Spanyolorszag???
több mint 10 éve
jó ez az algériai 8-1-1-es felállás, dél-korea meg a ruszkik ellen akár pontot is szerezhetnek
több mint 10 éve
Ez most aktuális:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Most rákerestem annak apropóján hogy mindig mondogatják melyik válesz mennyit ér, hogy a mi aranylábú gyermekeink akik a selejtezőt tolták végig hanyadikak lennének itt a VB mezőnyben. Komolytalan.. 😀
több mint 10 éve
azért látszik, hogy nincs normális fullbackje a belgáknak, szélen elég gyengék eddig
több mint 10 éve
Ez az osszertek dolog egyebkent mar az Uru-Costa Rica meccsen is visszanyalt.
több mint 10 éve
Lol, ez a madar tenyleg komolyan gondolja
több mint 10 éve
Scolari susogós melegítője kimaradt neki 😀Sixo67Meg masik 5 kapitány poloja.
több mint 10 éve
zakóban kell lenni 😀 😀
több mint 10 éve
Hamar elérték, hogy a belgák ellen drukkoljak, nem lenne Mexikó, fel is írnám magam Algériához... "titkos" esélyesek, pff
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Benteke-ért fáj a szívem, de így is erős lesz