Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Nem volt ez rossz meccs. Erősebb csapat ellen ha vezetnek, mindenki beáll védekezni. Igazából legtöbbször erősebb csapat még gyengébb ellen is. Szerencséjük is volt, van ilyen. De Ghána csak saját magát okolhatja, be kell rúgni a helyzeteket.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
elszivnak a sracok egy par zacsival fejenkent es szetbasznak mindenkit. ez csak a hulyek szamara nem nyilvanvalo.Kolumbia jobb azért.Schleckén az amcsi győzelemre fogadtam, szóval nem zavar, h nyertek :p de ghána elég jól játszott a 2. félidőben, szerintem az argentinok csoportjából simán továbbjutnánakDexxter TailorKolumbiáét meg megnyernékmustaine
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Ja úgy sajnálom Kamerunt meg Nigériát. Olyan jól fociztak.Vagy nem.
több mint 10 éve
Ne ekézd itt is a Jaxt. 😀😀kamerun, nigéria és már ghana is kiesett kbbraxa88algéria meg a sorsoláskor 😀Höri
több mint 10 éve
ozibozi
17 161
lesznek itt még érdekes eredmények később jócskán
több mint 10 éve
Kolumbia jobb azért.én az amcsi győzelemre fogadtam, szóval nem zavar, h nyertek :p de ghána elég jól játszott a 2. félidőben, szerintem az argentinok csoportjából simán továbbjutnánakDexxter TailorKolumbiáét meg megnyernékmustaine
több mint 10 éve
kamerun, nigéria és már ghana is kiesett kbbraxa88algéria meg a sorsoláskor 😀
több mint 10 éve
nyert az antifoci. VB szégyene volt ez a meccsbraxa88Az az Irán - Nigérián volt.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
kamerun, nigéria és már ghana is kiesett kb
több mint 10 éve
én az amcsi győzelemre fogadtam, szóval nem zavar, h nyertek :p de ghána elég jól játszott a 2. félidőben, szerintem az argentinok csoportjából simán továbbjutnánakDexxter TailorKolumbiáét meg megnyernék
több mint 10 éve
én az amcsi győzelemre fogadtam, szóval nem zavar, h nyertek :p de ghána elég jól játszott a 2. félidőben, szerintem az argentinok csoportjából simán továbbjutnának
több mint 10 éve
braxa88
12 534
nyert az antifoci. VB szégyene volt ez a meccs
több mint 10 éve
gólt szereznekmocsok undorító csapat eza az amerikai...braxa88reklamálnak? rinyálnak? időt húznak? nem.
hate the gameHöri
több mint 10 éve
Tényleg ez lehet a halálcsoport.Sixo67Ezért lett volna jó az X. A németeknek.
több mint 10 éve
mocsok undorító csapat eza az amerikai...braxa88reklamálnak? rinyálnak? időt húznak? nem.
hate the game
több mint 10 éve
This game is presented by Geico. 15 minutes can save you 15 percent or more on car insurance.Kommentátor srác azért kellemesen szurkol az afrikaiaknak.hogy megdőljön az USA-ban a reklám mentes idő egyhuzamban.Höri
5perc mire?????Bazzani
több mint 10 éve
Kommentátor srác azért kellemesen szurkol az afrikaiaknak.A meccs képe alapján az , hogy amerikaiak vezetnek, az a football szégyene, mintha görögország eb-t nyerne, érthető , hogy az igazságnak szurkol.
5perc mire?????Bazzani
több mint 10 éve
braxa88
12 534
mocsok undorító csapat eza az amerikai...
több mint 10 éve
Kommentátor srác azért kellemesen szurkol az afrikaiaknak.2-2-re.
5perc mire?????Bazzani
több mint 10 éve
Igen, csak hogy valami jó neki is legyen ezen a vébén. 😀Landon Donovan mára 2-1es USA Wt tippelt Schefter szerint...iktriadDonovan te szemét! tipszmikszűté?Höri
több mint 10 éve
Kommentátor srác azért kellemesen szurkol az afrikaiaknak.hogy megdőljön az USA-ban a reklám mentes idő egyhuzamban.
5perc mire?????Bazzani
több mint 10 éve
Kommentátor srác azért kellemesen szurkol az afrikaiaknak.5perc mire?????