Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Hazardot meg megölik, ez már vagy az ötödik nagy rúgás, amit kap.
több mint 10 éve
Nagyon gyenge eddig ez a belgiumi gépezet.De jó, hogy megtettem a 2 v. 3 gólos győzelmet valamelyik csapat esetében. xD
Mily furcsa, hogy az algériaiak állnak ehhez közelebb.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Fiatal még ez a Belga csapat nagyon, eddig is úgy gondoltam, hogy a csoportot behúzzák majd, de nem mennek sokáig a tapasztalatlanságuk miatt. Látszik, hogy nem nagyon tudnak mit kezdeni az antifoci ellen, fogalmuk sincs, hogy hogyan játsszák át.Szerintem itt ha nem akad be egy szabadrúgás/távoli lövés/pontrúgásból egy fejes, akkor nem nyernek.
több mint 10 éve
Mertens Chadli helyére jött?empty taxija.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Mertens Chadli helyére jött?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Algéria 4 éve pont ezt csinálta, össze is szedtek egy 0-0-t az angolok ellen.
több mint 10 éve
Mertens is megteszi
több mint 10 éve
Szerintem nem tördelné. Fellaini jó játékos, csak a MU sémája nem fekszik neki, Moyes ide vagy oda. És Chadli, Dembélé, De Bruyne eddig mind konstansan szarok, a lényeg, hogy helyzeteket kell kialakítani.Behoznam Mirallast es Fellainit.StezMirallast adom, az afro csak még jobban tördelné a játékotlol
Lol, Szanyó azt mondja, ha gólt kap Algéria, nem állnak be ugyanígy, hanem rögtön kinyílnak. Nem tudom, ez mit gondol, meg mit nézett eddig.
több mint 10 éve
Volt félfordulónyi jó vb-nk, örüljünk ennek... :p
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Márpedig olyan nép hogy Belga az nincs 😛 az megvan, hogy az Algírok a 18. perctől húzzák az időt? ez már a mennyei tempót idézi. RESPEKT!bár nem nézem az m1-et, de valszeg 2002-t akart mondani 😊
Menczer Tomi is képben van: Van Buyten, ő az egyetlen, aki a legutóbbi nagy világeseményen, a 2012-es VB-n, tagja volt a belga csapatnak. lolwut?petey
több mint 10 éve
Márpedig olyan nép hogy Belga az nincs 😛 az megvan, hogy az Algírok a 18. perctől húzzák az időt? ez már a mennyei tempót idézi. RESPEKT!Menczer Tomi is képben van: Van Buyten, ő az egyetlen, aki a legutóbbi nagy világeseményen, a 2012-es VB-n, tagja volt a belga csapatnak. lolwut?
több mint 10 éve
USA, USA, USA! 😊Jó szar ez a meccs, pedig rohantam haza melóból...
több mint 10 éve
Behoznam Mirallast es Fellainit.StezMirallast adom, az afro csak még jobban tördelné a játékot
több mint 10 éve
A szünetben "Seahawks" - "Jaguars" 0-7(http://bowl.hu/labdarugo_vb_2014_-_nfl_kiadas).😀
több mint 10 éve
Behoznam Mirallast es Fellainit.
több mint 10 éve
Azt gondolnám a meccs 5 órája megy, de nem. Már a szünetnek is örülök.majd a Kampfschwein kitalál vmit, sima lesz ez. Altatnak.
Miért van az, hogy dream team= qrva nagy szenvedésulpianus
több mint 10 éve
Azt gondolnám a meccs 5 órája megy, de nem. Már a szünetnek is örülök.mindenki a másiktól várja a megoldást
Miért van az, hogy dream team= qrva nagy szenvedésulpianus
több mint 10 éve
Azt gondolnám a meccs 5 órája megy, de nem. Már a szünetnek is örülök.Miért van az, hogy dream team= qrva nagy szenvedés
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Algéria legnagyobb veresége: 9-2 BudapestenHöriNem mostanában volt gondolom.
több mint 10 éve
Szivesen, loni jol tudok, de 3 km-t nem tudnek futni. 😀Ezt en jobban ellovom.Stezakkor igényeld a belga állampolgárságot, mert ez lófasz eddiglol
több mint 10 éve
Ezt en jobban ellovom.Stezakkor igényeld a belga állampolgárságot, mert ez lófasz eddig
több mint 10 éve
Mi magyarok miért nem játszunk antifocit, ha gyengébb képességű csapatként egyértelműen ez vezet eredményre?baggioMert nalunk komoly hagyomanyai vannak a focinak, csak szepen nyerhetünk, lasd alaReal, ahol kifutyultek a csapatot es kibasztak Capellot, mert a csapat csunya jatekkal nyert bajnoksagot. 😀