NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Ezzel a bekapott góllal vált tutivá a svájci W, csak azt nem értem, Szamarasz miért nem játszik.JakehomerEzt 2:0-nál kellett volna beírnod, utóbb még eljinxeled
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ezzel a bekapott góllal vált tutivá a svájci W, csak azt nem értem, Szamarasz miért nem játszik.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Szabad arrébb tenni a labdát?baggiovan nálad borotvahab mindent lehet
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Szabad arrébb tenni a labdát?baggioKönyv szerint nem.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Szabad arrébb tenni a labdát?baggioha nem veszi észre a spori, igen. 😀
több mint 10 éve
Szabad arrébb tenni a labdát?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A "svájciak"egymást fogták? A kapus pedig hova repült?
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
remélem ki is kap svájc mostmár 😀
több mint 10 éve
Nah ennyit ér a spray. Òvjatok svàjciak.
több mint 10 éve
jó h van ez a spray. az ecuadori a vonal mellől rúgta el a labdát, lichsteiner érezte a vészt mert hevesen reklamált is miatta, de a sporit nem érdekelte, gól is lett 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Na, innentől lesz izgi a dolog. 😀
több mint 10 éve
HKori
74
Kerzsakovtól mennyi játék időt lehet várni oroszoknál?ano92Kokorin után a 2.legtöbbet a csatarok kozul
több mint 10 éve
huhu, 2 éve kocsmában ültünk azt néztük valamelyik orosz meccset. Volt vagy 40 helyzete egy se találta el a kaput 😀😀😀 Kíváncsi vagyok megint ennyire balfasz lesz e 😀Kerzsakovtól mennyi játék időt lehet várni oroszoknál?ano92Ha nem twitterezik a vébé alatt, akkor biztos pályára kerül.iktriad
több mint 10 éve
Kerzsakovtól mennyi játék időt lehet várni oroszoknál?ano92Ha nem twitterezik a vébé alatt, akkor biztos pályára kerül.
több mint 10 éve
Kerzsakovtól mennyi játék időt lehet várni oroszoknál?
több mint 10 éve
Remélem ő "szakért" majd a Ecuador - Hondurason is. A két kereteben van 10 Európában játszó játékos asszem. 😀😀"Ecuadornál egy játékossal vagyok képben" - hangzik az Ecuador-Svájc mérkőzésre a stúdióba meghívott szaGértő szájábólbaggio" európai csapat megy tovább mert azokat jobban ismerem" 😀😀Sixo67
Kíváncsi leszek kit ismer majd a hondurasi csapatból a következő meccsen. A tippem under 3.5. 😀
több mint 10 éve
Kubülay Türkilmaz!Évek óta. Sztem törökökkel kezdték, de azóta világválogatott lett.ulpianusEz egy korrekt internacionalista brigàd a svàjci...NB2Épp néztem én is hogy bőven elférne a Németek oltogatása mellé már ez a svájci keret is.Hanni
több mint 10 éve
Évek óta. Sztem törökökkel kezdték, de azóta világválogatott lett.Ez egy korrekt internacionalista brigàd a svàjci...NB2Épp néztem én is hogy bőven elférne a Németek oltogatása mellé már ez a svájci keret is.Hanni
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
"Eközben Kínában... megalapították a Robin van Persie Futballakadémiát."😀😀😀
több mint 10 éve
Rodriguez a Sash szám óta átállt Svájchoz?! Áruló!
több mint 10 éve
Ez egy korrekt internacionalista brigàd a svàjci...NB2Épp néztem én is hogy bőven elférne a Németek oltogatása mellé már ez a svájci keret is.
több mint 10 éve
Ez egy korrekt internacionalista brigàd a svàjci...NB2pont azt figyeltem, sok a született svájci a kezdőben xDD
több mint 10 éve
a szakértők felkészültsége a plafont súrolja.ano92A mélygarázs pincéjének a plafonját.
több mint 10 éve
Ez egy korrekt internacionalista brigàd a svàjci...