NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
a szakértők felkészültsége a plafont súrolja.
több mint 10 éve
Nem merték Kovàcs Kàlmànt hívni szakinak?😊NB2Ja, ő a legnagyobb svájci expert.
több mint 10 éve
Nem merték Kovàcs Kàlmànt hívni szakinak?😊
több mint 10 éve
"Ecuadornál egy játékossal vagyok képben" - hangzik az Ecuador-Svájc mérkőzésre a stúdióba meghívott szaGértő szájábólbaggio" európai csapat megy tovább mert azokat jobban ismerem" 😀😀
több mint 10 éve
HKori
74
"Ecuadornál egy játékossal vagyok képben" - hangzik az Ecuador-Svájc mérkőzésre a stúdióba meghívott szaGértő szájábólbaggio4en játszanak európában, én bekamuztam volna ezt a számot 😀
több mint 10 éve
"Ecuadornál egy játékossal vagyok képben" - hangzik az Ecuador-Svájc mérkőzésre a stúdióba meghívott szaGértő szájából
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25
277
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, BurkusAnglia: berger, slowmotion, Gogo, Newman, Stez, Bálesz, davemeyer, Keano, tüsi91
Argentína: dande, JC6, ZoliZoltán, Sebii, csi77, Janek, Rataxes, Boston
Belgium: Löfli, Hanni, Schleck, ghstzR, Wester, mustaine, Jack Zoltán
Spanyolország: Tony, Montana, Sinisa, kaszo, Shawn84
Brazília: eaglesmcnabb, ulpianus, DoM, Eazzy, ano92
Horvátország: zidane5, Geeri, Dub, valakis, zemanla
Hollandia: xrace77, peach, Hurka, Cardinalis, seefer
Bosznia-HERCEGovina: Höri, Shilkor, Tony, MarioAna
Olaszország: Beki, Chargers LT, braxa88, Rush
Portugália: Jughead, Matthew99, miilann
Chile: Mikey, Gergőbácsi
Mexikó: baggio, BaltimoreDefense
Ausztrália: Gabesz92, KmetyG
Uruguay: tenorx, kristof17, vassadi
Elefántcsontpart: gabo, Drip
Franciaország: JoeyPorter
Kolumbia: deyell
Kamerun: sutianap
USA: Bazzani
Japán: sapka
Görögország: Bondi
Svájc: adam8
Ghána: Robilluma
Oroszország: yooker
Engem meg a brazilokhoz!
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25
277
amugy Bánfitól már elhangzott fángál(van gaal) és márcseló (marcelo) is Meg a Sztöridzs (Sturridge) is. Eddig mindenkinél ö helyett á volt.
(Sturridge)
több mint 10 éve
tegnapi nap teljesen kimaradt, valaki összefoglalná, hogy mik történtek a meccseken? eredményeket nyilván tudom, de egy pár soros "elemzést" szívesen olvasnék 😊Dexxter TailorSajnálhatod, nagyon jó meccsek voltak, főleg az uccsó, bár az lehet csak azért meg csontik győztek hál istennek. Gyors gólok aztán támadó foci végig minden meccsen kb.
több mint 10 éve
Kezdjük a hangolódást a következő meccsre! 😀 több mint 10 éve
tegnapi nap teljesen kimaradt, valaki összefoglalná, hogy mik történtek a meccseken? eredményeket nyilván tudom, de egy pár soros "elemzést" szívesen olvasnék 😊Dexxter Tailornst.postr.hu/erotikus-masszazs-boldog-befejezessel
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tegnapi nap teljesen kimaradt, valaki összefoglalná, hogy mik történtek a meccseken? eredményeket nyilván tudom, de egy pár soros "elemzést" szívesen olvasnék 😊
több mint 10 éve
A 2010-es VB-n 4 fordítás volt 64 meccsből. Idén is megvan 4, 8 meccsből.Schleckez nagyon kemény stat...
több mint 10 éve
ez mi az isten volt a tegnapi meccsen a pályán? 😀 nem fadarab mert megmozdultén egy darab szarra tippeltem
braxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
A 2010-es VB-n 4 fordítás volt 64 meccsből. Idén is megvan 4, 8 meccsből.Schleckna számok is mutatják, h nagyszerű VB eddig
több mint 10 éve
A 2010-es VB-n 4 fordítás volt 64 meccsből. Idén is megvan 4, 8 meccsből.
több mint 10 éve
végre megtaláltam: "giant wood moth" (cossidae), azaz egy "Nagy farontólepke" volt 😊
---
több mint 10 éve
braxa88
12 534
ez mi az isten volt a tegnapi meccsen a pályán? 😀 nem fadarab mert megmozdulttöbb mint 10 éve
Csak én láttam, hogy Drogba magabiztosan a legjobb csatár volt ma a Csontiknál? Lehet kiharcolta , hogy kezdjen a hátralévő meccseken?
több mint 10 éve
Ha a középpályát is megértenék a csontik jó csapat lenne ez.Jó ez a VB
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Gratula az elefántcsontpartiaknak, bár itt inkább Japánnak szorítottam. Köszönet a 8 csapatnak ezért a remek szombat esti-vasárnapi hajnali soccermaratonért!
több mint 10 éve
Nice, jo helyre ment a 3 pont. Mondjuk ez a vegen vicc mar. 😀
több mint 10 éve
Az olaszok ilyeneket nem is csináltak 😊
Tepper takarodj!