NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
A japok allandoan lepattannak a csontikrol 😀
több mint 10 éve
Vuvuzela és Rams-es sapka egy képen. Az korrekt. 😀😀 😀😀
több mint 10 éve
Lol ea tenyleg lyukat fogott 😀
több mint 10 éve
Ma is megvan a 3 feletti gólátlag egyébként.iktriadÉs ha a 2:0 annyira még nem is bizonyult veszélyes eredménynek, az 1:0 eléggé
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ma is megvan a 3 feletti gólátlag egyébként.iktriadMa négy gólgazdag , jó meccs volt, remélhetőleg így megy tovább egész hónapban.
több mint 10 éve
Ma is megvan a 3 feletti gólátlag egyébként.
több mint 10 éve
Ha ez a labda pontos 1 az 1ben vezethette volna Gervinho a kapusra, kár érte, kellene még 1 gól.
több mint 10 éve
Irtam is, Aurier jol ad be, felelmetes fizikuma is van, nala nem ott lesz gond. Remelem Wenger kioktatja majd rendesen taktikailag, akkor remek lehet.
több mint 10 éve
Nah végre bejött az elsőszámú fantasy csatárom japánba, miután elbasztam Cavanit.
több mint 10 éve
Háh 😊 nem kis különbség van amúgy a két csapat között, remélem nem áll vissza ezután sem 'Csontpart
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Lol, a kapus lyukat fogott, kommentár meg hogy nem védhette vagy mit mondott 😀😀
több mint 10 éve
Aurier tud beadni asszem.lolHát ja. 😀😀
több mint 10 éve
annyi 😀
több mint 10 éve
Aurier tud beadni asszem.
több mint 10 éve
www.gfycat.com/ForthrightLongBlueshark
Állítólag az a sarok full homok, csak zöldre van festve 😊Jakehomer
Jön Drogba. Kíváncsi vagyok mennyivel lesznek ezzel veszélyesebbek az afrikaiak.iktriadEléggé. 😀
több mint 10 éve
Gervinho sokadik kihagyott helyzete... hogy lesz ebből így vb cím ...
több mint 10 éve
www.gfycat.com/ForthrightLongBluesharkÁllítólag az a sarok full homok, csak zöldre van festve 😊
Tepper takarodj!