NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Béla Réthy de nem figyeltem ma ki vanzdf-en német kommentátor most ismételte a gólokat, kb hallani lehetett h 3.nál már unja és pihenne kicsitbriareosMa Béla van(nem Bela B)? (Az egyik közszolgálatis német foci kommentátor valamilyen Béla azt hiszem).iktriad
több mint 10 éve
A szünetben volt 5-0, ahogy itt isAz idegenben volt itthon egy hétre jöttek a JugókThundersNFLez 2 nímand mit szagért?ThundersNFLŐk pontosan tudják, milyen hazai pályán 5-0-ra égni, jobb szakértőket be se nagyon hívhattak volna erre a meccsrebaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
James007
1 854
Bela Rethy, vagy szebben Réthy Béla. Az egyik legjobb kommentátor.zdf-en német kommentátor most ismételte a gólokat, kb hallani lehetett h 3.nál már unja és pihenne kicsitbriareosMa Béla van(nem Bela B)? (Az egyik közszolgálatis német foci kommentátor valamilyen Béla azt hiszem).iktriad
több mint 10 éve
Az idegenben volt itthon egy hétre jöttek a Jugókez 2 nímand mit szagért?ThundersNFLŐk pontosan tudják, milyen hazai pályán 5-0-ra égni, jobb szakértőket be se nagyon hívhattak volna erre a meccsrebaggio
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Jó esetben illés hogy teljes legyen a képzdf-en német kommentátor most ismételte a gólokat, kb hallani lehetett h 3.nál már unja és pihenne kicsitbriareosMa Béla van? (Az egyik közszolgálatis német foci kommentátor valamilyen Béla azt hiszem).iktriad
6-0 lett amúgy az ominózus Uruguay-Brazília
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem semmi, korrekt, kész banner. Kíváncsi lennék, hogy ezeket is előre elkészítik-e, mint az SB győztes trikókat. 😀5 perces meló egy ilyen.
Amadeus91peterk2005
lehet sokat is mondtam
több mint 10 éve
Nem semmi, korrekt, kész banner. Kíváncsi lennék, hogy ezeket is előre elkészítik-e, mint az SB győztes trikókat. 😀Amadeus91
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
LOOOL valaki vicceskedik 😊több mint 10 éve
zdf-en német kommentátor most ismételte a gólokat, kb hallani lehetett h 3.nál már unja és pihenne kicsitbriareosMa Béla van(nem Bela B)? (Az egyik közszolgálatis német foci kommentátor valamilyen Béla azt hiszem).
több mint 10 éve
zdf-en német kommentátor most ismételte a gólokat, kb hallani lehetett h 3.nál már unja és pihenne kicsitbriareos😀
Sírok még mindig. 😀
több mint 10 éve
Bánfi a visszavágón nem játszottTudom, de a másodikon se voltak túl jó élményei aranylábúak fiainknak.iktriadElső, az volt a hazai és pont 5-0 volt a félidőElső vagy második meccs?...iktriad1997, vs JugoszláviabaggioTe jó ég ez aztán a szakertes..."úgy érzem önbizalom hiány van"Eazzyvajon mire alapozza ezt?briareos
7-1 lesz a végebaggio
---
több mint 10 éve
Már csak annak szurkolok hogy ez a faszkarika müller ne lőjön többet és Hámesz legyen a GK.HanniKroos amilyen formában van ma, még rúghat 4et.
több mint 10 éve
Ez a Fred, Oscar, Bernard tengely mennyire súlytalan..a két védekezőközépen meg átszaladnak és lendületből viszik a lasztit a védőkre..nem irigylem őket
több mint 10 éve
Már csak annak szurkolok hogy ez a faszkarika müller ne lőjön többet és Hámesz legyen a GK.
több mint 10 éve
Jön Kispál. Ideális a 2. félidei csendben ülős bulihoz.
több mint 10 éve
Amúgy utálom a német focit, de a becsületükre legyen mondva, rajtuk kívül kb. minden válogatott valahol 3:0 után fejben elszállt volna és sorban hagyja ki a helyzeteket. Ezek meg úgy passzolják ki és verik be a negyediket-ötödiket is "mint a brazilok".
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Tudom, de a másodikon se voltak túl jó élményei aranylábúak fiainknak.Első, az volt a hazai és pont 5-0 volt a félidőElső vagy második meccs?...iktriad1997, vs JugoszláviabaggioTe jó ég ez aztán a szakertes..."úgy érzem önbizalom hiány van"Eazzyvajon mire alapozza ezt?briareos
7-1 lesz a végebaggio
több mint 10 éve
zdf-en német kommentátor most ismételte a gólokat, kb hallani lehetett h 3.nál már unja és pihenne kicsit
több mint 10 éve
Első, az volt a hazai és pont 5-0 volt a félidőElső vagy második meccs?...iktriad1997, vs JugoszláviabaggioTe jó ég ez aztán a szakertes..."úgy érzem önbizalom hiány van"Eazzyvajon mire alapozza ezt?briareos
7-1 lesz a vége
---
több mint 10 éve
nem is az 5-0, de még Khedira is gólt lőtt...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Az elsőn kint voltam az Üllőin...jajj volt😒Első vagy második meccs?...iktriad1997, vs JugoszláviabaggioTe jó ég ez aztán a szakertes..."úgy érzem önbizalom hiány van"Eazzyvajon mire alapozza ezt?briareos
több mint 10 éve
nem tudom, hgoy csak én nem hallottam, de Uruguay 6-0-ra verte 20-ban BraziliátNB26-1 volt asszem