NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Na asszem ma már nem lesz hoszabbítás😀
több mint 10 éve
Willian mit imadkozhatott h ne kelljen beallni
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Brazíliát lehúzzátok most a kiemelt hozzászólásból, vagy azért becsületből megvárjátok a meccs végét? 😊slowmotion"A lehetetlen nem létezik!", "soha ne add fel!", "bármi megtörténhet, csak hinni kell!"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 897
Ott van a 6. a németeknek és Müllernek.iktriad24 évesen 10 gól
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Ott van a 6. a németeknek és Müllernek.
több mint 10 éve
Így hogy mutatták Ronaldót rájöttem, hogy mi hiányzik a brazil válogatottból, valamint, hogy milyen dühítő nekem, hogy Klose megdöntötte a rekordját.közelített is 😀
Mondjuk kiváncsi leszek Müller mikor lép túl Klosén, már ma közelíthet hozzá egy keveset.Jughead
több mint 10 éve
Ez a Paulinho, Fred, Hulk hármas a.valaha volt,legbotlabubb brazil az tuti
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Boateng hogy lehet még a pályán?
lolAmadeus91
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Löw olyan mint Belichick. 😀iktriadbuzi?Shilkor
És nyilván a születési hely határozza meg a nemzetiséget nem a szülők származása...de nem leszarom😛nézd már meg hol született, Oppeln. Az kb. a német Temesvár.Amadeus91Tudom, tudom, mint Poldi........😊csi77sziléziai német. Ha ő lengyel, akkor az erdélyi magyar román.Amadeus91Zúg a "Miroslav Klose". Braziliában!iktriadSzép szál lengyel gyerek, na.....csi77
több mint 10 éve
menekült család, a nagyapja német volt btw.Mondjuk az a Miroslav aki lengyelországban születik lengyel anyától és apától hogy lehet német azt nemtudom.JayBsziléziai német. Ha ő lengyel, akkor az erdélyi magyar román.Amadeus91Zúg a "Miroslav Klose". Braziliában!iktriadSzép szál lengyel gyerek, na.....csi77
több mint 10 éve
Jughead
5 201
Így hogy mutatták Ronaldót rájöttem, hogy mi hiányzik a brazil válogatottból, valamint, hogy milyen dühítő nekem, hogy Klose megdöntötte a rekordját.Mondjuk kiváncsi leszek Müller mikor lép túl Klosén, már ma közelíthet hozzá egy keveset.
több mint 10 éve
Brazíliát lehúzzátok most a kiemelt hozzászólásból, vagy azért becsületből megvárjátok a meccs végét? 😊
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 897
lásd eggyel lejjebb.Mondjuk az a Miroslav aki lengyelországban születik lengyel anyától és apától hogy lehet német azt nemtudom.JayBsziléziai német. Ha ő lengyel, akkor az erdélyi magyar román.Amadeus91Zúg a "Miroslav Klose". Braziliában!iktriadSzép szál lengyel gyerek, na.....csi77
több mint 10 éve
Scheiße, majdnem ott volt a 6.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Mondjuk az a Miroslav aki lengyelországban születik lengyel anyától és apától hogy lehet német azt nemtudom.sziléziai német. Ha ő lengyel, akkor az erdélyi magyar román.Amadeus91Zúg a "Miroslav Klose". Braziliában!iktriadSzép szál lengyel gyerek, na.....csi77
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 897
nézd már meg hol született, Oppeln. Az kb. a német Temesvár.Tudom, tudom, mint Poldi........😊csi77sziléziai német. Ha ő lengyel, akkor az erdélyi magyar román.Amadeus91Zúg a "Miroslav Klose". Braziliában!iktriadSzép szál lengyel gyerek, na.....csi77
több mint 10 éve
Mivel ez amfocis fórum, remélem mindenki érti az utalást :pNem látom Tebowt a képen, szóval nem. 😀
baggio
több mint 10 éve
Tudom, tudom, mint Poldi........😊sziléziai német. Ha ő lengyel, akkor az erdélyi magyar román.Amadeus91Zúg a "Miroslav Klose". Braziliában!iktriadSzép szál lengyel gyerek, na.....csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Mivel ez amfocis fórum, remélem mindenki érti az utalást :p---
több mint 10 éve
Mint én? Nem emlékszem... 😊hagyjad már, mindig azok pörögnek ezen akik annó bőszen szurkoltak az ősmagyar perez-diaz párosnakbriareossziléziai német. Ha ő lengyel, akkor az erdélyi magyar román.Amadeus91Zúg a "Miroslav Klose". Braziliában!iktriadSzép szál lengyel gyerek, na.....csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
hagyjad már, mindig azok pörögnek ezen akik annó bőszen szurkoltak az ősmagyar perez-diaz párosnaksziléziai német. Ha ő lengyel, akkor az erdélyi magyar román.Amadeus91Zúg a "Miroslav Klose". Braziliában!iktriadSzép szál lengyel gyerek, na.....csi77
több mint 10 éve
😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀persze mert a német öltözőben bujkál reward blowjobra készülvebriareosMég nem tweetelt Rihi a mai meccsről.iktriadMIROSLAV KLOSE - zúg az aréna.Amadeus91Sok-sok Rihanna a stadionbanbaggio
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 897
sziléziai német. Ha ő lengyel, akkor az erdélyi magyar román.Zúg a "Miroslav Klose". Braziliában!iktriadSzép szál lengyel gyerek, na.....csi77