NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
rantotthus
261
Vajon a 2. félidőre marad néző a stadionban?Sixo67Szerintem ahogy mennek kifelé úgy gyújtják is fel maguk mögött
több mint 10 éve
na kiderült mire hangoltak németek meccs előtt:szalai csinált nekik feliratot 😀
több mint 10 éve
Első vagy második meccs?...1997, vs JugoszláviabaggioTe jó ég ez aztán a szakertes..."úgy érzem önbizalom hiány van"Eazzyvajon mire alapozza ezt?briareos
több mint 10 éve
Ja voll!Ma (is) nagyon nehéz a felfogásom.iktriadjó hát gondolom nincs most sok vér az agyadban.
(max boner due to germany playing like a boss)briareos
több mint 10 éve
1997, vs JugoszláviaTe jó ég ez aztán a szakertes..."úgy érzem önbizalom hiány van"Eazzyvajon mire alapozza ezt?briareos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nem tudom, hgoy csak én nem hallottam, de Uruguay 6-0-ra verte 20-ban Braziliát
több mint 10 éve
Az első félidőről egy híres brazil focista jut eszembe: Kaka!
több mint 10 éve
több mint 10 éve
ez 2 nímand mit szagért?ThundersNFLŐk pontosan tudják, milyen hazai pályán 5-0-ra égni, jobb szakértőket be se nagyon hívhattak volna erre a meccsre
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Te jó ég ez aztán a szakertes..."úgy érzem önbizalom hiány van"Eazzyvajon mire alapozza ezt?
több mint 10 éve
jó hát gondolom nincs most sok vér az agyadban.Ma (is) nagyon nehéz a felfogásom.iktriadezért írta h nem kaphatta meg a lehetőséget sembriareosSzavaid alátámasztásául, ő nem játszott a döntőben se.iktriadElhangzott Jeremeis, Asamoah, Ziege és Didi Hamann neve is a közvetítésben. Teljes az este. 😀😀iktriadBallack-ot ne felejtsük el, a kultikus ezüst gyermeket, csóri még a lehetőséget se kaphatta meg vazz...gamerkr
(max boner due to germany playing like a boss)
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
mondjuk az elemzésen világosan látszik, hogy nem tolódnak a brazilok...
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Te jó ég ez aztán a szakertes..."úgy érzem önbizalom hiány van"
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
az espn helyszíni stúdiójában már elment az áram 😀😀 (igaz, vihar miatt, de az lényegtelen 😊)Dexxter TailorGoodell keze idáig is elér? az egész világ csak egy nagy Superdome neki... 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Ma (is) nagyon nehéz a felfogásom.ezért írta h nem kaphatta meg a lehetőséget sembriareosSzavaid alátámasztásául, ő nem játszott a döntőben se.iktriadElhangzott Jeremeis, Asamoah, Ziege és Didi Hamann neve is a közvetítésben. Teljes az este. 😀😀iktriadBallack-ot ne felejtsük el, a kultikus ezüst gyermeket, csóri még a lehetőséget se kaphatta meg vazz...gamerkr
több mint 10 éve
Akkor végeztek raktam lobotómiát, azóta nem tudok néggyel osztani. 😀Az nagyon kb. lehet, mert mi történhetett 1995-ben, ami még tartotta a 94-es vb után a színvonalat? xDbaggio"lehet h Scolarinak jobb csapata volt 2002-ben" hát baszki klasszisokkaldavemayerŐk se mindig a legjobb csapatukkal nyernek, Az általam látott legjobb brazil válogatott a 82-es volt, Oscar, Juninho, Falcao, Socrates, Zico, Edincho, Leandro, Eder, stb. Oszt kiverték őket az addig alibiző olaszok (illetve Rossi egymaga). Ilyen alapon ez a középcsapat akár nyerhetett is volna otthon.
Mondjuk számomra a focivb-k színvonala kb. 1996 óta esik. Valószínűleg mert egyre kevésbé érdekel. 😀peterk2005
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
ez 2 nímand mit szagért?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
twitter.com/WorldCupPosts/status/486609739489366018Tony Adamsezen besírtam
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
rantotthus
261
Á és igen a frenetikus félidei elemzés
több mint 10 éve
Az nagyon kb. lehet, mert mi történhetett 1995-ben, ami még tartotta a 94-es vb után a színvonalat? xD"lehet h Scolarinak jobb csapata volt 2002-ben" hát baszki klasszisokkaldavemayerŐk se mindig a legjobb csapatukkal nyernek, Az általam látott legjobb brazil válogatott a 82-es volt, Oscar, Juninho, Falcao, Socrates, Zico, Edincho, Leandro, Eder, stb. Oszt kiverték őket az addig alibiző olaszok (illetve Rossi egymaga). Ilyen alapon ez a középcsapat akár nyerhetett is volna otthon.
Mondjuk számomra a focivb-k színvonala kb. 1996 óta esik. Valószínűleg mert egyre kevésbé érdekel. 😀peterk2005
---
több mint 10 éve
az espn helyszíni stúdiójában már elment az áram 😀😀 (igaz, vihar miatt, de az lényegtelen 😊)
több mint 10 éve
van rá 4 évük 😀az megvan, hogy arról beszéltek, hogy a döntőre összedrótozzák? 😀Amadeus91Kíváncsi vagyok, hogy a második félidőre összedrótozzák-e NeymartbaggioKíváncsi vagyok, kijönnek-e egyáltalán a brazilok a 2. félidőre. Mondjuk egy Hail Maryvel pont tudnak fordítani.iktriad
több mint 10 éve
thx 😊ezért írta h nem kaphatta meg a lehetőséget sembriareosSzavaid alátámasztásául, ő nem játszott a döntőben se.iktriadElhangzott Jeremeis, Asamoah, Ziege és Didi Hamann neve is a közvetítésben. Teljes az este. 😀😀iktriadBallack-ot ne felejtsük el, a kultikus ezüst gyermeket, csóri még a lehetőséget se kaphatta meg vazz...gamerkr