Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Amadeus the Young
32 897
96-ban eb volt"lehet h Scolarinak jobb csapata volt 2002-ben" hát baszki klasszisokkaldavemayerŐk se mindig a legjobb csapatukkal nyernek, Az általam látott legjobb brazil válogatott a 82-es volt, Oscar, Juninho, Falcao, Socrates, Zico, Edincho, Leandro, Eder, stb. Oszt kiverték őket az addig alibiző olaszok (illetve Rossi egymaga). Ilyen alapon ez a középcsapat akár nyerhetett is volna otthon.
Mondjuk számomra a focivb-k színvonala kb. 1996 óta esik. Valószínűleg mert egyre kevésbé érdekel. 😀peterk2005
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Pedig ez veszélyes eredmény. Ja nem ott máshogy áll az egyik szám 😀Kíváncsi vagyok, hogy a második félidőre összedrótozzák-e NeymartbaggioMár minek, ők sem hihetnek , hogy ebből vissza lehet jönni.Sixo67
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
lucy liu
314
roque junior vagy edmilson helyett egyértelműen befért volna silva és luiz is. roque helyett szerintem dante is"lehet h Scolarinak jobb csapata volt 2002-ben" hát baszki klasszisokkaldavemayerEbből a keretből abba a keretbe Neymar fért volna be, oszt ennyi.Sixo67
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 897
az megvan, hogy arról beszéltek, hogy a döntőre összedrótozzák? 😀Kíváncsi vagyok, hogy a második félidőre összedrótozzák-e NeymartbaggioKíváncsi vagyok, kijönnek-e egyáltalán a brazilok a 2. félidőre. Mondjuk egy Hail Maryvel pont tudnak fordítani.iktriad
több mint 10 éve
ezért írta h nem kaphatta meg a lehetőséget semSzavaid alátámasztásául, ő nem játszott a döntőben se.iktriadElhangzott Jeremeis, Asamoah, Ziege és Didi Hamann neve is a közvetítésben. Teljes az este. 😀😀iktriadBallack-ot ne felejtsük el, a kultikus ezüst gyermeket, csóri még a lehetőséget se kaphatta meg vazz...gamerkr
több mint 10 éve
"lehet h Scolarinak jobb csapata volt 2002-ben" hát baszki klasszisokkaldavemayerŐk se mindig a legjobb csapatukkal nyernek, Az általam látott legjobb brazil válogatott a 82-es volt, Oscar, Juninho, Falcao, Socrates, Zico, Edincho, Leandro, Eder, stb. Oszt kiverték őket az addig alibiző olaszok (illetve Rossi egymaga). Ilyen alapon ez a középcsapat akár nyerhetett is volna otthon.
Mondjuk számomra a focivb-k színvonala kb. 1996 óta esik. Valószínűleg mert egyre kevésbé érdekel. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
ok, de azt ne felejtsük el h most már nem fogorvosok meg postások tolják a csapatokban. ez a német csapat nem fog leolvadni már ezen a meccsen"The last time Brazil conceded more than 5 goals in a World Cup was in 1938. And they won 6-5."Kíváncsi vagyok, hogy a második félidőre összedrótozzák-e NeymartbaggioMár minek, ők sem hihetnek , hogy ebből vissza lehet jönni.Sixo67
!baggio
több mint 10 éve
Szavaid alátámasztásául, ő nem játszott a döntőben se.Elhangzott Jeremeis, Asamoah, Ziege és Didi Hamann neve is a közvetítésben. Teljes az este. 😀😀iktriadBallack-ot ne felejtsük el, a kultikus ezüst gyermeket, csóri még a lehetőséget se kaphatta meg vazz...gamerkr
több mint 10 éve
"The last time Brazil conceded more than 5 goals in a World Cup was in 1938. And they won 6-5."Kíváncsi vagyok, hogy a második félidőre összedrótozzák-e NeymartbaggioMár minek, ők sem hihetnek , hogy ebből vissza lehet jönni.Sixo67
!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok, hogy a második félidőre összedrótozzák-e NeymartbaggioKíváncsi vagyok, kijönnek-e egyáltalán a brazilok a 2. félidőre. Mondjuk egy Hail Maryvel pont tudnak fordítani.
több mint 10 éve
Elhangzott Jeremeis, Asamoah, Ziege és Didi Hamann neve is a közvetítésben. Teljes az este. 😀😀iktriadBallack-ot ne felejtsük el, a kultikus ezüst gyermeket, csóri még a lehetőséget se kaphatta meg vazz...
több mint 10 éve
aki csak 25 percet tolt összesen, costa rica ellen?Kaká?Sixo67ki helyett?briareos"lehet h Scolarinak jobb csapata volt 2002-ben" hát baszki klasszisokkaldavemayerEbből a keretből abba a keretbe Neymar fért volna be, oszt ennyi.Sixo67
tény, neymar is ülhetett volna a padon. vagy én
több mint 10 éve
Szerintem egy hazai vb-n máshol sem.Azért a brazil szövetség suttyomban megköszönheti Zunyigának hogy Neymart parkolópályára tette, így magyarázható a tragédia.JayBaz 5:0 semmivel nem magyarázható Brazíliában....yooker
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok, hogy a második félidőre összedrótozzák-e NeymartbaggioMár minek, ők sem hihetnek , hogy ebből vissza lehet jönni.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Nem egészen ment át amit akartam 😀mélyen egyetértek, erre semmi nem mentség. Neymart lerúgta volna Khedira, akkor is leviszik hordágyon, olyan mindegyberger90Azért a brazil szövetség suttyomban megköszönheti Zunyigának hogy Neymart parkolópályára tette, így magyarázható a tragédia.JayBaz 5:0 semmivel nem magyarázható Brazíliában....yooker
több mint 10 éve
lehet hogy szünetben lesz egy kis diplomácia hogy leállítsák a németeket....😊
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok, hogy a második félidőre összedrótozzák-e Neymart
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kaká?ki helyett?briareos"lehet h Scolarinak jobb csapata volt 2002-ben" hát baszki klasszisokkaldavemayerEbből a keretből abba a keretbe Neymar fért volna be, oszt ennyi.Sixo67
több mint 10 éve
utólag könnyű okoskodni persze, de ez a csapat a 2002es scolarival vagy egy chileihez hasonló tökös edzővel sztem sokkal-sokkal jobb lehetne... ( az egész vb-n mutatottak miatt mondom )peachsztem meg ebben a keretben ennyi van, ezeknél jelenleg minimum 2 jobb válogatott van a tornán, a németek meg a hollandok, ezért jogos az eredmény.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 897
Gilberto Silva-Emerson, a sérült Zé Roberto, aki hajnalban is felbiciklizik a gellértre, ha arról van szó. Azért Marcelo sem egy Roberto Carlos.ő se kezdőként sztem- Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinho akkor jobbak voltak sztemdavemayer"lehet h Scolarinak jobb csapata volt 2002-ben" hát baszki klasszisokkaldavemayerEbből a keretből abba a keretbe Neymar fért volna be, oszt ennyi.Sixo67
több mint 10 éve
hát itt ő se nagyon tudna semmit változtatniAzért a brazil szövetség suttyomban megköszönheti Zunyigának hogy Neymart parkolópályára tette, így magyarázható a tragédia.JayBInkább a csaló fifának, akik nem tették semmissé Thiago Silva eltiltását!baggio
több mint 10 éve
Azért a brazil szövetség suttyomban megköszönheti Zunyigának hogy Neymart parkolópályára tette, így magyarázható a tragédia.JayBNehogymár 1 ember miatt fosták le a bokájukat...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Rivaldo nálam abszte no1, ha 2000-s évek eleji brazil foci.Amadeus91"lehet h Scolarinak jobb csapata volt 2002-ben" hát baszki klasszisokkaldavemayermekkorát változott a világ, miután hazazavarták az angolokat, nekik szurkoltam... Ronaldo, Cafú, fiatal Ronaldinho... most pont fordítva van, szurkolok hogy minél nagyobbat szívjanak.berger90
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
ott is van a magyarázat: les volt 😀
több mint 10 éve
argentina ellen lehet szerencsésebb lett volna az eredmény, ott az idősebb generiáció úgyis a németeknek szurkol.de h mi lesz ma éjjel braziliában, elképzelni nem tudom