Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
lucy liu
314
szerintem csak az oroszok ellen volt ilyen 2008-ban az utóbbi jó sok évbenKi van nyomtatva a 11-es lövők névsora, erre most nagyon rákészültek a hollandok xDbaggioPedig a hollandoknak (is) megvan a mágikus képességük, hogy bármilyen erős csapattal és játékerővel elbalfaszkodják kis csapat ellen a kieséses szakaszt.ulpianus
több mint 10 éve
deyell
11 702
Kluivert beáll lőni egyet ? 😀Eazzyinkább ő legyen, mint Frank de Boer, aki kettőt is kihagyott az olaszok ellen
choose life
több mint 10 éve
Krul megfogta. Jelenleg Van Gaal az isten.
több mint 10 éve
Szerintem ez nem bizalom kérdése. Profik ahhoz, hogy ezt értsék A marha Costa ricai meg ugyan oda rúgja észlényNyilvam, de attol meg mocsok jo erzes lehet, hogy ennyire biznak benned.StezSilessen jol erezheti magat.StezSzerintem beszéltek róla előre, legalábbis csodálkoznék ha nem.dande
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Amúgy simán lehet hogy mviel Costa Rica túl van már egy ilyenen, a csere kapussal készültek rá, kieelemezték stb.
több mint 10 éve
Voltunk így egy páran 😛 reméljük nem jinxeltük el 😀Emlékezzünk csak gabo kommentjére, aki már a spanyolok elleni győzelem után megénekelte ezt 😊baggioKi van nyomtatva a 11-es lövők névsora, erre most nagyon rákészültek a hollandok xDbaggioPedig a hollandoknak (is) megvan a mágikus képességük, hogy bármilyen erős csapattal és játékerővel elbalfaszkodják kis csapat ellen a kieséses szakaszt.ulpianus
több mint 10 éve
Borges megint belövi.
több mint 10 éve
Emlékezzünk csak gabo kommentjére, aki már a spanyolok elleni győzelem után megénekelte ezt 😊Ki van nyomtatva a 11-es lövők névsora, erre most nagyon rákészültek a hollandok xDbaggioPedig a hollandoknak (is) megvan a mágikus képességük, hogy bármilyen erős csapattal és játékerővel elbalfaszkodják kis csapat ellen a kieséses szakaszt.ulpianus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nyilvam, de attol meg mocsok jo erzes lehet, hogy ennyire biznak benned.Silessen jol erezheti magat.StezSzerintem beszéltek róla előre, legalábbis csodálkoznék ha nem.dande
több mint 10 éve
A hollandok nem sok tizipárbajt nyertek történetük során
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ki van nyomtatva a 11-es lövők névsora, erre most nagyon rákészültek a hollandok xDbaggioPedig a hollandoknak (is) megvan a mágikus képességük, hogy bármilyen erős csapattal és játékerővel elbalfaszkodják kis csapat ellen a kieséses szakaszt.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Krul a harcizom
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Cliessen még 1 tizit se fogott meg. Krul mérlege valamivel jobb - 2/20...
több mint 10 éve
Silessen jol erezheti magat.StezSzerintem beszéltek róla előre, legalábbis csodálkoznék ha nem.
több mint 10 éve
Ki van nyomtatva a 11-es lövők névsora, erre most nagyon rákészültek a hollandok xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Silessen jol erezheti magat.
több mint 10 éve
Kluivert beáll lőni egyet ? 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Egyébként azt már mutatták a hosszabbítás közben, hogy edzik a holland kapust úgyhogy aki figyelt annak annyira nem meglepetés 😀
több mint 10 éve
PURA VIDA! Remek volt a hosszabbítás, ez a kapuscsere meg egyenesen zseniális xD
---
több mint 10 éve
A kezdőkapus érezheti a bizalmat 😀
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Van Gaal Kemény Dénesezik remélem neki nem jön be 😛