Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Lol kapuscsere, beteg lesz, ha megnyeri a meccset
több mint 10 éve
Azért 120 perc után tanulság, hogy megint lehetne egy klippet forgatni Robbenről a They see me rollin, they hatin számmal 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
krul bolygó is bejön
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Kapuscsere. Mi van itt? 😀
több mint 10 éve
Huh, meleg volt, nehogy talaljon egy gólt hollandia
több mint 10 éve
Ez baromi jó meccs... lett.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Elég epic 😀
több mint 10 éve
Rájuk max inkább a C hocker lehet ma igaz.Remélem Menczer a Mennyei meccseken is így fog szenvedni a találkozók színvonalától...C holland?Stez
Amúgy meg...
A rgentinien
B rasilien
C ........
D eutschland
😀iktriad
Nyom Costa Rica.
több mint 10 éve
Ömm, tudnak ezek játszani pedig 😀 Most éppen szopatják a 16-oson belül a baracklekvárt
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Remélem Menczer a Mennyei meccseken is így fog szenvedni a találkozók színvonalától...C holland?
Amúgy meg...
A rgentinien
B rasilien
C ........
D eutschland
😀iktriad
több mint 10 éve
Hát itt le vannak focizva a hollandusok 😀
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Remélem Menczer a Mennyei meccseken is így fog szenvedni a találkozók színvonalától...Amúgy meg...
A rgentinien
B rasilien
C ........
D eutschland
😀
több mint 10 éve
Látszik, hogy nem néztek baseballt 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Robben meg egyszer nem maradt talpon, ahogy hozzaertek. És mindrn kontaktnal a vilag fajdalmat erzi.
több mint 10 éve
Hát ez van, igyekszem csalódást okozni az embereknek.Mivel őszintén nem tudom elképzelni, hogy ezt valaki komolyan gondolja, ezért iróniának veszem ezt a hsz-t 😊Foldesi26Most pont az idézett hozzászólásomban nem is védtem őket :p De amúgy ja, meg kell védeni őket, mert teljesen jól mérték fel, hogy nekik ma ölniük kell a játékot, hogy legyen bármi esélyük. Nem kell ezért szeretni őket, de lenézni se.JakehomerVolt két komoly helyzetük, de ha lett volna három fos kapuralövésük, akkor jobb lenne?.JakehomerNe védjük már Costa Ricát, ma aztán végképp nem fociztak semmit. Remélem kiesnek a francba, hiába voltak rosszak a hollandok, azért ezt már mégse. Minden idők leggyengébb VB napja ez a mai...Foldesi26
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ez röhejes kijelentés, ne már az nfl 32 ugyanolyan csapatából indulj ki, hanem minimum az ncaa-ből...A legnagyobb mákfaktor azért ebben a sportágban van, ez nem is lehet kérdés, ezért működik a közhelyes "egy meccsen minden megtörténhet" teória, ami különösen alkor számítana, ha nem 3-4 naponta játszanának, mert így a tudáskülönbség mellett még az erőnlét is döntő tényezőbaggioA tojásfoci sokkal kiszámíthatatlanabb.peterk2005
Attól függ, hogyan nézzük, én most pl. a csapatok közti értékkülönbségre gondoltam, mondjuk a kosár is jó példa lenne, ez is igazA legnagyobb mákfaktor azért ebben a sportágban van, ez nem is lehet kérdés, ezért működik a közhelyes "egy meccsen minden megtörténhet" teóriabaggioFogalmam sincs, hogy melyik sportágban legnagyobb a mákfaktor, de hogy ezt a kijelentésedet lehetetlen alátámasztani, abban azért elég biztos vagyok 😊
Az egy meccsen minden megtörténhet teóriát melyik csapatjáték kapcsán nem lehet elmondani?Jakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
lucy liu
314
szerintem jobb lenne kiszámíthatatlansági faktornak hívni, amit akár mérni is lehetne. de számok nélkül is elég könnyű észrevenni, hogy ez ebben a sportban a legmagasabb. már csak abból fakadóan is, hogy itt a legkevesebb a gólA legnagyobb mákfaktor azért ebben a sportágban van, ez nem is lehet kérdés, ezért működik a közhelyes "egy meccsen minden megtörténhet" teóriabaggioFogalmam sincs, hogy melyik sportágban legnagyobb a mákfaktor, de hogy ezt a kijelentésedet lehetetlen alátámasztani, abban azért elég biztos vagyok 😊
Az egy meccsen minden megtörténhet teóriát melyik csapatjáték kapcsán nem lehet elmondani?Jakehomer
több mint 10 éve
Mondjuk azt, hogy a fociban többször előfordul, hogy nem a valószínűbb eredmény jön be😊 Pl kosárlabdában ritkábban borul a papírforma.A legnagyobb mákfaktor azért ebben a sportágban van, ez nem is lehet kérdés, ezért működik a közhelyes "egy meccsen minden megtörténhet" teóriabaggioFogalmam sincs, hogy melyik sportágban legnagyobb a mákfaktor, de hogy ezt a kijelentésedet lehetetlen alátámasztani, abban azért elég biztos vagyok 😊
több mint 10 éve
JéBé
7 035
több mint 10 éve
Jughead
5 203
Vegyetek a kezetekbe egy stoppert nézzük meg mennyi játék lesz a következő 15 percben 😀
több mint 10 éve
Foldesi26
317
Mivel őszintén nem tudom elképzelni, hogy ezt valaki komolyan gondolja, ezért iróniának veszem ezt a hsz-t 😊Most pont az idézett hozzászólásomban nem is védtem őket :p De amúgy ja, meg kell védeni őket, mert teljesen jól mérték fel, hogy nekik ma ölniük kell a játékot, hogy legyen bármi esélyük. Nem kell ezért szeretni őket, de lenézni se.JakehomerVolt két komoly helyzetük, de ha lett volna három fos kapuralövésük, akkor jobb lenne?.JakehomerNe védjük már Costa Ricát, ma aztán végképp nem fociztak semmit. Remélem kiesnek a francba, hiába voltak rosszak a hollandok, azért ezt már mégse. Minden idők leggyengébb VB napja ez a mai...Foldesi26
több mint 10 éve
A legnagyobb mákfaktor azért ebben a sportágban van, ez nem is lehet kérdés, ezért működik a közhelyes "egy meccsen minden megtörténhet" teóriabaggioFogalmam sincs, hogy melyik sportágban legnagyobb a mákfaktor, de hogy ezt a kijelentésedet lehetetlen alátámasztani, abban azért elég biztos vagyok 😊
Az egy meccsen minden megtörténhet teóriát melyik csapatjáték kapcsán nem lehet elmondani?
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
lucy liu
314
azért azt is vedd figyelembe, hogy az nfl-ben az erőviszonyok eleve kiegyenlítettebbek. a barca kikaphat a mittudoménmennyivel kevesebből gazdálkodható granadától, de "ekkora" lehetőségbeli különbség vajon az nfl-ben is ledolgozható lenne a pályán?A legnagyobb mákfaktor azért ebben a sportágban van, ez nem is lehet kérdés, ezért működik a közhelyes "egy meccsen minden megtörténhet" teória, ami különösen alkor számítana, ha nem 3-4 naponta játszanának, mert így a tudáskülönbség mellett még az erőnlét is döntő tényezőbaggioA tojásfoci sokkal kiszámíthatatlanabb.peterk2005
több mint 10 éve
Jughead
5 203
Navas az én emberem óriási védésekkel operál, és mindegyik hosszabbításban súlyosan megsérül. 😀 Imádom az ilyet (eddig feltűnően kevés volt a fetrengés nem is értettem, hogy mi van...). 😊