NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
152
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
76
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
58
13
22:25
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
A 2-0 a legveszélyesebb eredmény!baggioNem, az én jinxem a legveszélyesebb.
több mint 10 éve
kronikk
237
ez nem volt szabálytalan nekifutás?ThundersNFLNeymarnak sem fújják be soha
több mint 10 éve
Tényleg de rendes, hogy befújta a tizit 😀Yepes lesen volt és volt elmaradt sárga mind2 oldalon + most még a tizit is befújta. Szerintem abszolút nem vezeti rosszul a meccset, bár az igaz h hamarabb el kellett volna kezdeni lapozni...ShilkorMilyen LOL?Meg lehet köszönni a bírónak ezt az eredményt...JC6LOLShilkor
Össze vissza fúj, jogos, sárgát érő lapoknál a zsebben marad a figyelmeztetés, csak egy kis ejnyebejnye, illetve 1-1 helyett 2-0... nincs miről beszélni. Nincs top formában Kolumbia, de pont ennyi segítség kell a hazaiaknak..JC6
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
A 2-0 a legveszélyesebb eredmény!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ez nem volt szabálytalan nekifutás?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Hamesz hat gólos.
több mint 10 éve
Jó ez a VB! Micsoda 10 perc lehet még.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Yepes lesen volt és volt elmaradt sárga mind2 oldalon + most még a tizit is befújta. Szerintem abszolút nem vezeti rosszul a meccset, bár az igaz h hamarabb el kellett volna kezdeni lapozni...Milyen LOL?Meg lehet köszönni a bírónak ezt az eredményt...JC6LOLShilkor
Össze vissza fúj, jogos, sárgát érő lapoknál a zsebben marad a figyelmeztetés, csak egy kis ejnyebejnye, illetve 1-1 helyett 2-0... nincs miről beszélni. Nincs top formában Kolumbia, de pont ennyi segítség kell a hazaiaknak..JC6
több mint 10 éve
ez nem piros??????????? a lófaszt mostmár
Draft
több mint 10 éve
James007
1 854
Innen látszik igazán, hogy milyen amatőr volt Ospina. Ha ott áll, ahol kellene, akkor kifejeli.Ez meg pirosabb a pirosnál a másik oldalon...
több mint 10 éve
Sárga erre wazze, ezt nem hiszem el
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ennek mondjuk akkor pirosnak kellene lenni, nem?
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ja, a visszajátszás alapján ez tényleg egyértelmű kapushiba. Jól védekeznek a brazilok amúgy nagyon.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Németország nem Kolumbia. A német középpálya nagyságrendekkel jobb, de jobb a brazilnál is.ezek után Brazília megnyeri VB-t...ThundersNFLT. Silva onnan nagyon fog hiányoznicsaba92
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Nem gondolom hogy megtudják verni a németeket, ez amiylen jó matchup, az annyira nem lesz az.
több mint 10 éve
Azér' lehet itt meglepetésekről meg feltörekvő csapatokról beszélni, de aztán a vége mindig csak a jó öreg élcsapatok: mostani állás szerint lesz egy brazil-német meg egy holland-argentin/belga elődőntő. Ebből három játszott az elmúlt három VB-n VB-döntőt, Same old story.Nekem meg kellett Kolumbiára fogadnom. 😕
több mint 10 éve
Ott tényleg les helyzet volt, de ha brazil helyzet lett volna behúzta volna?Milyen LOL?Meg lehet köszönni a bírónak ezt az eredményt...JC6LOLShilkor
Draft
több mint 10 éve
huha eddig a tippmixen azok estek ki akikre fogadtam, hogy nyernek...
Draft
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Milyen LOL?Meg lehet köszönni a bírónak ezt az eredményt...JC6LOLShilkor
Össze vissza fúj, jogos, sárgát érő lapoknál a zsebben marad a figyelmeztetés, csak egy kis ejnyebejnye, illetve 1-1 helyett 2-0... nincs miről beszélni. Nincs top formában Kolumbia, de pont ennyi segítség kell a hazaiaknak..
több mint 10 éve
kronikk
237
ezek után Brazília megnyeri VB-t...ThundersNFLT. Silva onnan nagyon fog hiányozni
több mint 10 éve
James007
1 854
pedig de. ez nem volt egy trükkös lövés. egyenesen ment és még nagyon nem is lett kirakva a kapufa melléKapushiba, de óriási!!!NB2na ne máThundersNFL
több mint 10 éve
Pelé?Zico?Dunga? @)az viszont érdekes lesz hogy ezután Neymar mennyivel kap majd komolyabb teret a Barcában...!!??yookerÉn meg pont azon hezitáltam, hogy hát Neymar nem egy Pelé, nem egy Zico, de még csak nem egy Dunga sem. Abszolút overrated a fiú (egyenlőre).
A bíró meg nagyon rossz.Burkus
persze hogy nem! egyenlőre! de azért a jelenlegi Barca nem ugyanaz! ott azért többet érdemelne talán...!
ez meg óriási "meglepetés" gól volt! 😀
több mint 10 éve
ezek után Brazília megnyeri VB-t...
Draft
több mint 10 éve
James007
1 854
Kapushiba, de óriási!!!NB2Én ezt nem is értem, hogy hova helyezkedett. Olyan, mintha a sorfal mögé állt volna a hosszúra és még be is lépett egyet. Pedig eddig nagyon jó vb-je volt ospinának.