NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
10
5
2:20, Arena4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
kronikk
237
Milyen lenne Kolumbia, ha Falcao még itt lenne? bele se merek gondolni
több mint 10 éve
James007
1 854
Na,igy kell "elénekelni" egy himnuszt.Kennymár amelyiket így lehet..
több mint 10 éve
remélem Kolumbia nem követi el azt a hibát, mint a többi "kis"csapat
több mint 10 éve
Jogos, de azért csak megnéznék egy ilyen klasszikus számot . 😊én a sör-virslit nem nézni szeretném... 😊slowmotionAz espn-en már a hot dog-evő verseny megy, ha valaki igazi izgalmakat szeretne átélnibaggioSör-virslire még oda is kapcsolnék. 😀Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
góóóóóóóóóóól ja nem 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
én a sör-virslit nem nézni szeretném... 😊Az espn-en már a hot dog-evő verseny megy, ha valaki igazi izgalmakat szeretne átélnibaggioSör-virslire még oda is kapcsolnék. 😀Greengo
több mint 10 éve
Ibarbo kezd? De jó, hogy kivettem a csapatból. 😕 Nem baj, nyer Kolumbia.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ami nagyobb baj, hogy Hakszon Martinez a világ legjobb futballistája padozik
több mint 10 éve
Az mondjuk nem tudom, hogy miért olyan nagy baj, ha nem hallod a középső védő nevét túl gyakran.Én még azért Lahm-ot is kiemelném ebből a szürke csapatból. Mert valljuk be nem csodásan játszott a Nationalelf, de okosan és megfontoltan. Viszont Boateng nevét talán a második félidő közepén hallottam először és Höwedes sem volt valami penge. Következő meccsen biztos megint lesz kavarás a védelemben. Nagy valószínűséggel jön vissza Mertesacker.danylyNem volt szép, nem volt lehengerlő a német teljesítmény, de a lényeg hogy megvan a 4. VB elődöntő zsinórban. Francba a károgókkal.iktriadNeuer és Hummels a meccs emberei nálam, teljesen egyértelműen.
Ma elég volt ennyi is. Lehet az influenza bejátszott picitm plusz ez a meleg meg a 13 órás kezdés egyik csapatnak sem tett jót. :/ Ha esti meccs, biztos nagyobb lett volna az iram...Vrijbloed
több mint 10 éve
Aguilar helyett Guarín, D.Alves helyett Maicon, L.Gustavo helyett Paulinhotöbb mint 10 éve
Én még azért Lahm-ot is kiemelném ebből a szürke csapatból. Mert valljuk be nem csodásan játszott a Nationalelf, de okosan és megfontoltan. Viszont Boateng nevét talán a második félidő közepén hallottam először és Höwedes sem volt valami penge. Következő meccsen biztos megint lesz kavarás a védelemben. Nagy valószínűséggel jön vissza Mertesacker.Nem volt szép, nem volt lehengerlő a német teljesítmény, de a lényeg hogy megvan a 4. VB elődöntő zsinórban. Francba a károgókkal.iktriadNeuer és Hummels a meccs emberei nálam, teljesen egyértelműen.
Ma elég volt ennyi is. Lehet az influenza bejátszott picitm plusz ez a meleg meg a 13 órás kezdés egyik csapatnak sem tett jót. :/ Ha esti meccs, biztos nagyobb lett volna az iram...Vrijbloed
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Az elődöntő azt is jelenti, hogy még 2 meccse van Mironak új VB gólrekordot dönteni. Az espn2-n már a hot dog-evő verseny megy, ha valaki igazi izgalmakat szeretne átélnibaggioHiába ma ez van odaát a nagy vízen túl.
több mint 10 éve
Az espn-en már a hot dog-evő verseny megy, ha valaki igazi izgalmakat szeretne átélnibaggioSör-virslire még oda is kapcsolnék. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Az espn2-n már a hot dog-evő verseny megy, ha valaki igazi izgalmakat szeretne átélni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Siralmas meccs volt. A 2 csapat teljesítménye, meccsről-meccsre romlik. Ma a németek iszonyat taktikusan játszottak. Gondolom meccs előtt el lett mondva ki szabálytalankodhat és ki nem. És mit ad isten értelmes emberekről van szó, nem is csinált senki olyan csúnya faultot aki veszélyben volt.
Remélem az esti jobb lesz 😊
több mint 10 éve
Nem volt szép, nem volt lehengerlő a német teljesítmény, de a lényeg hogy megvan a 4. VB elődöntő zsinórban. Francba a károgókkal.iktriadNeuer és Hummels a meccs emberei nálam, teljesen egyértelműen.
Ma elég volt ennyi is. Lehet az influenza bejátszott picitm plusz ez a meleg meg a 13 órás kezdés egyik csapatnak sem tett jót. :/ Ha esti meccs, biztos nagyobb lett volna az iram...
több mint 10 éve
James007
1 854
Neki az anyukája magyar, de Laci echte oláh csávóThomas Sowunmi még jobb példa lett volna 😊BurkusMondjuk Alaba mint OSZTRÁK mindent visz 😀BurkusHát a Miriuta Laci??James007
több mint 10 éve
Nem volt szép, nem volt lehengerlő a német teljesítmény, de a lényeg hogy megvan a 4. VB elődöntő zsinórban. Francba a károgókkal.
több mint 10 éve
Ez baj Benzemával a Realnál is - öt helyzet kell neki, hogy egyet belőjön, amúgy nem lenne rossz játékos.
több mint 10 éve
a partjelző alkalmatlan loool szakadokgamerkrFigyeljünk oda, az asszisztens!
Töketlenek voltak a franciák, a görögök nagyobb nyomást fejtettek volna ki, mint ők.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ez hatalmas védés volt!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
James007
1 854
Ez tulajdonképpen egy sétagalopp meccs volt. És hát nem mellesleg a németek pihenhetik a legtöbbet az elődöntőig. Nagyon Fiiiiiiiiinale jellege van ennek.. 😊