Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
szenzációs meccs volt, Argentína a mai pontatlan játékkal ezek ellen a belgák ellen úgy ki zúg, mint a huzat...az egy 3 esélyes meccs
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
@mrmedina I'm still naming my daughter Tim Howard. 😀😀 😀😀 😀😀
több mint 10 éve
ozibozi
17 156
Klinsmann mit pattog, 120 percük volt csinálni vmit.Joey Tribbianimert a belgák 110 percig bírtak futni
több mint 10 éve
Ha úton útfélén azt hangoztatták a VB előtt, hogy a belgák a titkos esélyesek, akkor valóban ők voltak a "titkos esélyesek"? Költői kérdés...ezaz, teljesen megérdemelt győzelem!VrijbloedÉs jó meccs, de ha nincs Howard, az amik olyan zakót kapnak, hogy csak na! Értem már miért mondták a belgákat titkos esélyesnek.Burkus
több mint 10 éve
Höri a Seahawksot adta nekik NFLes megfelelőnek. Lehet nem véletlenül.ezaz, teljesen megérdemelt győzelem!VrijbloedÉs jó meccs, de ha nincs Howard, az amik olyan zakót kapnak, hogy csak na! Értem már miért mondták a belgákat titkos esélyesnek.Burkus
több mint 10 éve
Jeremy Clarkson @JeremyClarkson · 28mAz angolok tényleg irigyek lehetnek erre a rúgd és fuss, csupaszív futballra, bár kellett hozzá a belgák asszisztálása is
USA impressive. Maybe it's time they gave up with that nancy boy padded rugby and stuck to this.
😀 😀JayB
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ezaz, teljesen megérdemelt győzelem!VrijbloedÉs jó meccs, de ha nincs Howard, az amik olyan zakót kapnak, hogy csak na! Értem már miért mondták a belgákat titkos esélyesnek.
több mint 10 éve
Na, valami visszajött, 2.5-ön megraktam a 2-1-es végeredményt az amcsi gól után.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
VB legjobb meccse eddig? De top 3 biztos!
több mint 10 éve
ozibozi
17 156
szakértőinké a szó
több mint 10 éve
Csoportgyőztesek - csoport másodikok 8-0iktriadNyugi az idény fele még hátra van 😀
több mint 10 éve
USA miért várt 110 percet? A szpíker meg miről beszél? 1 perc pont jó volt, semmi ápolás nem volt
több mint 10 éve
Csoportgyőztesek - csoport másodikok 8-0
több mint 10 éve
pedig jó lett volna még egy kis 11-s párbaj.....
több mint 10 éve
ezaz, teljesen megérdemelt győzelem!
több mint 10 éve
Klinsmann mit pattog, 120 percük volt csinálni vmit.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
több mint 10 éve
Lance 😀mármint Landry a Friday Night LightsbólDexxter TailorTodd a Breaking Badből.deyellDe Bruyn egész Vb-n jól játszik......dandeVagy ahoigy az amik hívják twitteren. Harry Herceg. 😀😀iktriad
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
semmi baj, igazából semmiben sem biztos a kommentátor úr ezt már bőven elnézem neki 😀
több mint 10 éve
Tim Howard has now made 16 saves today - the most by a goalkeeper in a single match in World Cup history.El is hiszem.
több mint 10 éve
pedig én csakarra reagáltam, hogy azt mondta a fő tudós kommentátor, hogy ma ő is jól játszik. Azért jól nyomjátok 😀mármint Landry a Friday Night LightsbólDexxter TailorTodd a Breaking Badből.deyellDe Bruyn egész Vb-n jól játszik......dandeVagy ahoigy az amik hívják twitteren. Harry Herceg. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
Algériát azért nem lehet überelni az az 1 lövés 1 góllal😊
több mint 10 éve
ozibozi
17 156
ha még 10 15 perc lenne az erőnlét teljesen kijönne
több mint 10 éve
mármint Landry a Friday Night LightsbólTodd a Breaking Badből.deyellDe Bruyn egész Vb-n jól játszik......dandeVagy ahoigy az amik hívják twitteren. Harry Herceg. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
deyell
11 702
Todd a Breaking Badből.De Bruyn egész Vb-n jól játszik......dandeVagy ahoigy az amik hívják twitteren. Harry Herceg. 😀😀iktriad
choose life