Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Behozta Lautarot a 80. percben, és így most fog 50 percet játszani ez a pacák.... bravó.Aztán amiyen random módon zajlanak eddig a dolgok, ő fog győztes gólt rúgni...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Egyébként annyira már nem zavarna ha kiesnènk mert valóban nem vagyunk igazán jók, csak Messi megèrdemelnè (akkor is ha nèmelyek nem szeretik 😉😏)Jön a Fradiba Európa-Ligát nyerni. Ha csak a szankciók közbe nem szólnak.
dande2
több mint 1 éve
Ezt miből állapította meg? Matematikus maga?nem.Ezt mondtam én is nem ?Aranygól 1996-tól 2002-ig volt.Azért írtam, hogy ami most van helyette, arany gól 98 óta nincs , ott még Blanc fejelt egyet Paraguaynak.Ezüstgól 2004 óta nincsNem úgy van h 120t letolnák mkepp?3 hosszabbítás volt eddig a vb-n, mind3ből 11es lesz. Lehet már egy ezüst gól is vagy, hogy hívják a mostanit.Most már lehet nem merek, rúgjanak tiziket. 😀Megdicsérlek, elég sokat beszéltél ma.ez mán így marad sajna.Huhh, megy ez.
Zsellértelkes Vrij
Zsellértelkes Vrij
Sixo
Zsellértelkes Vrij
Sixo
csebi
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
az ugye megvan, hogy a 101. percben Messi kapott egy sárgát, mikor beleütött előtte kézzel, akkor semmit, szóval akkor az a 2. lett volna neki (bár talán akkor nem pofázik)Tesóm mb3-as játékvezető, azt írta, hogy jogosan nem kapott sárgát, mert azzal nem akadályozott meg ígéretes akciót
NB2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
most tartunk 123 perc játéknál és még vissza van minimum 15 😊
több mint 1 éve
Egyébként annyira már nem zavarna ha kiesnènk mert valóban nem vagyunk igazán jók, csak Messi megèrdemelnè (akkor is ha nèmelyek nem szeretik 😉😏)Mivel Ronaldo is megérdemelne ezért idén két csapat nyeri a vbt?
dande2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Kampman
28 326
nem.Ezt mondtam én is nem ?Aranygól 1996-tól 2002-ig volt.Azért írtam, hogy ami most van helyette, arany gól 98 óta nincs , ott még Blanc fejelt egyet Paraguaynak.Ezüstgól 2004 óta nincsNem úgy van h 120t letolnák mkepp?3 hosszabbítás volt eddig a vb-n, mind3ből 11es lesz. Lehet már egy ezüst gól is vagy, hogy hívják a mostanit.Most már lehet nem merek, rúgjanak tiziket. 😀Megdicsérlek, elég sokat beszéltél ma.ez mán így marad sajna.Huhh, megy ez.
Zsellértelkes Vrij
Zsellértelkes Vrij
Sixo
Zsellértelkes Vrij
Sixo
csebi
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
az ugye megvan, hogy a 101. percben Messi kapott egy sárgát, mikor beleütött előtte kézzel, akkor semmit, szóval akkor az a 2. lett volna neki (bár talán akkor nem pofázik)Megvan
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Egyébként annyira már nem zavarna ha kiesnènk mert valóban nem vagyunk igazán jók, csak Messi megèrdemelnè (akkor is ha nèmelyek nem szeretik 😉😏)
több mint 1 éve
Ezt mondtam én is nem ?Aranygól 1996-tól 2002-ig volt.Azért írtam, hogy ami most van helyette, arany gól 98 óta nincs , ott még Blanc fejelt egyet Paraguaynak.Ezüstgól 2004 óta nincsNem úgy van h 120t letolnák mkepp?3 hosszabbítás volt eddig a vb-n, mind3ből 11es lesz. Lehet már egy ezüst gól is vagy, hogy hívják a mostanit.Most már lehet nem merek, rúgjanak tiziket. 😀Megdicsérlek, elég sokat beszéltél ma.ez mán így marad sajna.Huhh, megy ez.
Zsellértelkes Vrij
Zsellértelkes Vrij
Sixo
Zsellértelkes Vrij
Sixo
csebi
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
az ugye megvan, hogy a 101. percben Messi kapott egy sárgát, mikor beleütött előtte kézzel, akkor semmit, szóval akkor az a 2. lett volna neki (bár talán akkor nem pofázik)
több mint 1 éve
A meccs akkor lenne jó, ha leküldene ez a spanyol majom 3-3 embert.Sajnos ennél több bíró van
csipkelli
több mint 1 éve
A meccs akkor lenne jó, ha leküldene ez a spanyol majom 3-3 embert.Főleg ha saját maga lenne az első akit elküld
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
A meccs akkor lenne jó, ha leküldene ez a spanyol majom 3-3 embert.
több mint 1 éve
Kampman
28 326
Aranygól 1996-tól 2002-ig volt.Azért írtam, hogy ami most van helyette, arany gól 98 óta nincs , ott még Blanc fejelt egyet Paraguaynak.Ezüstgól 2004 óta nincsNem úgy van h 120t letolnák mkepp?3 hosszabbítás volt eddig a vb-n, mind3ből 11es lesz. Lehet már egy ezüst gól is vagy, hogy hívják a mostanit.Most már lehet nem merek, rúgjanak tiziket. 😀Megdicsérlek, elég sokat beszéltél ma.ez mán így marad sajna.Huhh, megy ez.
Zsellértelkes Vrij
Zsellértelkes Vrij
Sixo
Zsellértelkes Vrij
Sixo
csebi
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Kivéve ha valamelyik csapatból/a pályáról kiállítanak 4 embert.... bár most visszavett a spori, így már nem lesz ilyen.Dehogynem, mind a 120-at feltolják, bármi is van...Nem úgy van h 120t letolnák mkepp?3 hosszabbítás volt eddig a vb-n, mind3ből 11es lesz. Lehet már egy ezüst gól is vagy, hogy hívják a mostanit.Most már lehet nem merek, rúgjanak tiziket. 😀Megdicsérlek, elég sokat beszéltél ma.ez mán így marad sajna.Huhh, megy ez.
Zsellértelkes Vrij
Zsellértelkes Vrij
Sixo
Zsellértelkes Vrij
Sixo
csebi
FLZOLI
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Spanyolok legnagyobb befolyása a vb lényegi részére, az Lahoztól jött.
több mint 1 éve
Duff
3 133
De miert forgott utana meg 5t a tengelye korul? Az plusz energia befektetes
több mint 1 éve
Neki futott hátha tizit kap
több mint 1 éve
Még mindig jobb, mintha pár Mengele lenne köztük...Lassan annyi Martinez van az argentinoknál, mint Kim Dél-Koreánál.Mi ez a rasszista poén Hajdú B-től?Lemaradtam, mit mondott?
Sixo
Kampman
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Szimpatikus egy csapat ez na
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
ne szórakozzunk már!!!!semmi nem volt Messi belefutott az álló emberbe!!!
több mint 1 éve
Azért írtam, hogy ami most van helyette, arany gól 98 óta nincs , ott még Blanc fejelt egyet Paraguaynak.Ezüstgól 2004 óta nincsNem úgy van h 120t letolnák mkepp?3 hosszabbítás volt eddig a vb-n, mind3ből 11es lesz. Lehet már egy ezüst gól is vagy, hogy hívják a mostanit.Most már lehet nem merek, rúgjanak tiziket. 😀Megdicsérlek, elég sokat beszéltél ma.ez mán így marad sajna.Huhh, megy ez.
Zsellértelkes Vrij
Zsellértelkes Vrij
Sixo
Zsellértelkes Vrij
Sixo
csebi
Kampman
több mint 1 éve
Dehogynem, mind a 120-at feltolják, bármi is van...Nem úgy van h 120t letolnák mkepp?3 hosszabbítás volt eddig a vb-n, mind3ből 11es lesz. Lehet már egy ezüst gól is vagy, hogy hívják a mostanit.Most már lehet nem merek, rúgjanak tiziket. 😀Megdicsérlek, elég sokat beszéltél ma.ez mán így marad sajna.Huhh, megy ez.
Zsellértelkes Vrij
Zsellértelkes Vrij
Sixo
Zsellértelkes Vrij
Sixo
csebi