Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
amúgy nem pont ilyen jellegű szabadrúgásgólt szereztek pont az argentinok az angolok ellen a 98-as VB-n? 😊Az sokkal szebb volt.
deyell
több mint 1 éve
Ha nyomták volna vègig akkor nem zavarna de így....Igazi roncs derbi. Egyik csapat sem szerzett magának meg sok semleges szurkolót. Közben folyamatos box van de hat ha ilyen erélytelen a bíró akkor folytatják ezt …Mennyire megerdemlik az argentinokMert a hollandok mit èrdemelnek.....
Foldesi26
dande2
csebi
több mint 1 éve
Kampman
28 326
amúgy nem pont ilyen jellegű szabadrúgásgólt szereztek pont az argentinok az angolok ellen a 98-as VB-n? 😊kicsit hasonló volt
deyell
több mint 1 éve
Tényleg,tudtam mi hiányozna 😁Simeone kéne HCnak akkor lenne 10/10 😀Nézd meg a szakmai stábot és meg is vagyunk 😆Rajta kívül, konkrétan favágókból áll az egész keret 😂Messi már rinyál! 😀nem csodálom...ennnyi fasz, mint ami ebben az argentín válogatottban van...én is kilennék
Toca
Klaci79
kapitnono
jobbágy#JC6
Toca
több mint 1 éve
A hős azért nem megy oda, mert neki van már egy sárgája, és nem akarja kiállítatni magát 😛Nem számít ezen a meccsen sztem. Itt második sárga nem lesz. A spanyol ezt előre eldöntötte
Igor
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
deyell
11 702
amúgy nem pont ilyen jellegű szabadrúgásgólt szereztek pont az argentinok az angolok ellen a 98-as VB-n? 😊
choose life
több mint 1 éve
jó meccs lett...kár, hogy ez a spanyol fasz elvesztette a kontrollt.Üdv a Mateu Lahoz élményközpontban
Klaci79
több mint 1 éve
Mikor 1990-ben Gascoigne a szabit kilöbbölte oldalra a belgák ellen és Platt félfordulatból, kapásból bebaszta! 😀
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
GyőzelmetMennyire megerdemlik az argentinokMert a hollandok mit èrdemelnek.....
Foldesi26
dande2
több mint 1 éve
Simeone kéne HCnak akkor lenne 10/10 😀Nézd meg a szakmai stábot és meg is vagyunk 😆Rajta kívül, konkrétan favágókból áll az egész keret 😂Messi már rinyál! 😀nem csodálom...ennnyi fasz, mint ami ebben az argentín válogatottban van...én is kilennék
Toca
Klaci79
kapitnono
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
Messi már rinyál! 😀Mateu Lahoznak én is szidnám az anyját
Toca
Wait a minute, mindenki éppen azt csinálja😄
több mint 1 éve
Amúgy Paredes hogy hogy játszhat még?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
jó meccs lett...kár, hogy ez a spanyol fasz elvesztette a kontrollt.
több mint 1 éve
A hős azért nem megy oda, mert neki van már egy sárgája, és nem akarja kiállítatni magát 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
- JC6
6 988
Nézd meg a szakmai stábot és meg is vagyunk 😆Rajta kívül, konkrétan favágókból áll az egész keret 😂Messi már rinyál! 😀nem csodálom...ennnyi fasz, mint ami ebben az argentín válogatottban van...én is kilennék
Toca
Klaci79
kapitnono
több mint 1 éve
Igazi roncs derbi. Egyik csapat sem szerzett magának meg sok semleges szurkolót. Közben folyamatos box van de hat ha ilyen erélytelen a bíró akkor folytatják ezt …Mennyire megerdemlik az argentinokMert a hollandok mit èrdemelnek.....
Foldesi26
dande2
több mint 1 éve
Mi ez a meccs???
több mint 1 éve
Rajta kívül, konkrétan favágókból áll az egész keret 😂Messi már rinyál! 😀nem csodálom...ennnyi fasz, mint ami ebben az argentín válogatottban van...én is kilennék
Toca
Klaci79
több mint 1 éve
Kampman
28 326
Meglett azért 3 pont 😊
több mint 1 éve
Duff
3 133
Ha ez LvG otlete volt, oda neki a legjobb edzo dijat
több mint 1 éve
Nah végre Hajdú B egy szép meccset is megemlített a közvetítésben.
több mint 1 éve
?????Ez borzasztó amatőr védekezés volt, valljuk meg... 😕Argentin védekezés.
Igor
Sixo
több mint 1 éve
Eskü arra gondoltam h miért nem passzolja oda laposanÉn ezért kérdeztem a kapust, egy embert ő is el tudott volna vinni
csebi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal