Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Tudjuk, mert ez egy hülye sport 🤪😜 meg mi is mert szeretjük 😁Hajdú B.-nek maximálisan igaza van. Érthetetlen, hogy a hollandok miért nem próbáltak focizni.Megmagyarázzam?
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
több mint 1 éve
Willie Parker
15 385
O bazz
több mint 1 éve
ez mán így marad sajna.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Hajdú B.-nek maximálisan igaza van. Érthetetlen, hogy a hollandok miért nem próbáltak focizni.Megmagyarázzam?
nagylaza, főpohárnok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
az argentin kapusnak már az első félidőben mehetett volna a sárga időhúzásért
több mint 1 éve
ezt a buzi spanyolt már kirakhatnák a Vb-ről...kurvára idegesítő egy barom, aki engedi elszabadulni az indulatokat 😕Egyébként a 11-es előtt mezőnyben jó nèhányat elengedett az argentinok kárára, csoda hogy azt is befújta
Klaci79
Szóval össze vissza hülyèn fúj...
több mint 1 éve
Ebben megint mi volt a kifele szabad? 😀Mezük szine
Duff
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
5:10-nél fújta be, 5:51-nél végezte el a szabadot a kapus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Matula...😊Undorító ez az argentin csapat, el nem tudom mit lehet rajtuk szeretni a nyugger Messi magicen kívülEz a cikk egész korrekten leírja
FLZOLI
matula.hu/index.php?section=article&rel=46&id=557
Kampman
több mint 1 éve
Duff
3 133
Ebben megint mi volt a kifele szabad? 😀
több mint 1 éve
Hajdú B.-nek maximálisan igaza van. Érthetetlen, hogy a hollandok miért nem próbáltak focizni.
több mint 1 éve
több volt a holland bent középen, erre megtalálják az egy argentint a beadásnál
több mint 1 éve
Brazil created 0.00(xDances) this evening.
— The xG Philosophy (@xGPhilosophy) December 9, 2022
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
ezt a buzi spanyolt már kirakhatnák a Vb-ről...kurvára idegesítő egy barom, aki engedi elszabadulni az indulatokat 😕
több mint 1 éve
Undorító ez az argentin csapat, el nem tudom mit lehet rajtuk szeretni a nyugger Messi magicen kívülOtamendit kedvelem (mint CB fetisiszta), meg van egy skótjuk ami apró pirospont.... de egyébként mást én se tudok felhozni 😊
FLZOLI
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Kampman
28 327
Undorító ez az argentin csapat, el nem tudom mit lehet rajtuk szeretni a nyugger Messi magicen kívülEz a cikk egész korrekten leírja
FLZOLI
matula.hu/index.php?section=article&rel=46&id=557
több mint 1 éve
- JC6
6 989
Undorító ez az argentin csapat, el nem tudom mit lehet rajtuk szeretni a nyugger Messi magicen kívül25 éve szurkolok nekik, ez van
FLZOLI
😆
több mint 1 éve
Undorító ez az argentin csapat, el nem tudom mit lehet rajtuk szeretni a nyugger Messi magicen kívül
több mint 1 éve
Willie Parker
15 385
Ezzel a szabaddal elment 2 perc. Ezt hozzaadja a 10hez?Összefejelt 2 argó, azt adja hozzá
Duff
több mint 1 éve
ez a meccs simán elmegy 103-104 percig
több mint 1 éve
Miért nem villannak a pirosak.. itt min kettő kellett volna hogy legyen, alsó hangon.A legmeglepőbb, hogy most nem adott lapot a padnak... 😀
Nomac
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Kampman
28 327
gyenge utánzata ez annakBalhé, lehet rá mutogatni mint a portugál-holland meccsreKampman örülhet 😀 😀minek?
r.baggio
Kampman
De mikor beírtam azt hittem, hogy minimum két piros lesz...
r.baggio
több mint 1 éve
Duff
3 133
Ezzel a szabaddal elment 2 perc. Ezt hozzaadja a 10hez?
több mint 1 éve
Gapko beverte volna
több mint 1 éve
Miért nem villannak a pirosak.. itt min kettő kellett volna hogy legyen, alsó hangon.