Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Ne már 😡😡😡😡😡
több mint 1 éve
Messi 20 futott km-re kap majd MVP címet a vb-n? 🙂
több mint 1 éve
Na gyerunk Narancsok
több mint 1 éve
no, holland gólde miért vártak 80 percet a nyomásra?
több mint 1 éve
Ó akkor mennyire máskènt alakult volna a futballtörtènelem ☺️Az ilyenekre kéne bevezetni a 16-oson belüli szabadot ha nincs egyértelmű gólhelyzet. Sokkal igazságosabb lenne, meg pl a kezezésnél is el lehetne határolni az eseteket jobbanÚristen,köze nem volt a tizihez, ráadásul pont a vonalon...Ne már simán elhúzta a lábát mèg ha nem is feltétlenül direkt. De jogos volt.
kapitnono
dande2
Willie Parker
több mint 1 éve
Alakul a sorozatban negyedik 0 pontos meccs.meg is előzött 1 ponttal meki
Kampman
több mint 1 éve
Willie Parker
15 386
Az ilyenekre kéne bevezetni a 16-oson belüli szabadot ha nincs egyértelmű gólhelyzet. Sokkal igazságosabb lenne, meg pl a kezezésnél is el lehetne határolni az eseteket jobbanÚristen,köze nem volt a tizihez, ráadásul pont a vonalon...Ne már simán elhúzta a lábát mèg ha nem is feltétlenül direkt. De jogos volt.
kapitnono
dande2
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Alakul a sorozatban negyedik 0 pontos meccs.
több mint 1 éve
akkor ez is tizi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Úristen,köze nem volt a tizihez, ráadásul pont a vonalon...Szigorúan nézve ez tizi. Kapott már olyan tizit Argentína ezen a vb-n ami kevésbé volt az mint ez. Nem véletlenül raktam Messit gol királynak számoltam azzal h mennek az ajándék tizik neki.
kapitnono
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Úristen,köze nem volt a tizihez, ráadásul pont a vonalon...Ne már simán elhúzta a lábát mèg ha nem is feltétlenül direkt. De jogos volt.
kapitnono
több mint 1 éve
bogjosi
1 497
ezt az idióta nőt, aki egy ekkora kisgyerekkel odamegy az első sorba!!!fülvédő nélkül..ostoba
ezen most felkúrtam nagyon az agyam
NB2
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Kedvenc polandball mémemÉrdekesek ezek a hollandok, nem zavarja őket az eredmény.Nem egy ideges népség és szeretik a zöldet
csipkelli
Willie Parker
több mint 1 éve
Úristen,köze nem volt a tizihez, ráadásul pont a vonalon...Vonal már a 16-os része
kapitnono
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ezt az idióta nőt, aki egy ekkora kisgyerekkel odamegy az első sorba!!!ezen most felkúrtam nagyon az agyam
több mint 1 éve
Úristen,köze nem volt a tizihez, ráadásul pont a vonalon...
több mint 1 éve
Balfasz Van der Vaart
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Mivel 2-0-t tippeltem, és van 2 argentin védőm.... biztos lesz még holland gól.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Most már kezdj el beszélni, mert nincs más esély.reménykedtem az 1-1ben.Mondtam haveromnak, hogy ez 0-1 marad. Na tessék. baszkiSokat beszélsz ...
Zsellértelkes Vrij
Sixo
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Na Messi, ha van eszed, nem te rúgod.Nincs esze.
csipkelli
több mint 1 éve
Igeeeeeeen 😁😁😁😁
több mint 1 éve
Várom már hogy letegye a lantot Messi, hihetetlen hogy senkit sem hagy érvényesülni??? Ma adott egy gólpasszt Molinanak.
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
reménykedtem az 1-1ben.Mondtam haveromnak, hogy ez 0-1 marad. Na tessék. baszkiSokat beszélsz ...
Zsellértelkes Vrij
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv