Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Nem is tudom hány éve van már így, hogy valaki fekszik a sorfal mögött mindig. Nem az első közvetítés ezen a vb-n, amikor úgy tesz a kommentátor, mintha először látna ilyent.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 387
Nem lehet mindenkinek NAGY!Brazil szurkoló követte a tizipárbajtEzek már eléggé komolytalan méretek 😀
Willie Parker
Kampman
több mint 1 éve
Volt azért, mégse vagyok utolsó. 😊Brazil-Holland elődöntőre tippeltem, nyilván jön akkor a Horvát-Argentin, nemhiába nem vittem még el az ötöslottót (sem).Volt már valami, amit ezen a vébén eltaláltál?😊
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Ne izéljétek már baggiot, holnap Army-Navy, csodálatos szemkápráztató futball mint mindig, jöhettek majd a követőbe savazni.CSÚCSFUTBALL
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Brazil-Holland elődöntőre tippeltem, nyilván jön akkor a Horvát-Argentin, nemhiába nem vittem még el az ötöslottót (sem).Volt már valami, amit ezen a vébén eltaláltál?😊
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Brazil szurkoló követte a tizipárbajtEzek már eléggé komolytalan méretek 😀
Willie Parker
több mint 1 éve
a gólig a hollandok jobbak voltak, de azóta egy értelmes támadást nem bírtak összehoznipedig ugye hátrányban vannak
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Kamuszabadrúgás. De túl közel van, fölélövi.egyértelmű volt
csipkelli
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Nem volt azért csúnya
több mint 1 éve
Határeset, mivel kézzel volt, látványos és meg lehet adni, de akkor az ennél nagyobb faltokat is be lehetne fújni...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
semmi nem voltCR7et úgy védik, hogy a cserepadon ül.
vicc ez a VB, hogy védeni kell a sztárokat
Messi, Ronaldo azt csinál amit akar és ellenük mindent befújnak
NB2
több mint 1 éve
Vagy ha nem veszek szelvényt. 😊Brazil-Holland elődöntőre tippeltem, nyilván jön akkor a Horvát-Argentin, nemhiába nem vittem még el az ötöslottót (sem).Úgy mondjuk nehéz ha 2 számot raksz meg az 5 helyett.
Zsellértelkes Vrij
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Ne is álljon oda senki más, fölösleges
több mint 1 éve
semmi nem voltvicc ez a VB, hogy védeni kell a sztárokat
Messi, Ronaldo azt csinál amit akar és ellenük mindent befújnak
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Kamuszabadrúgás. De túl közel van, fölélövi.
több mint 1 éve
Brazil-Holland elődöntőre tippeltem, nyilván jön akkor a Horvát-Argentin, nemhiába nem vittem még el az ötöslottót (sem).Úgy mondjuk nehéz ha 2 számot raksz meg az 5 helyett.
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Ezt a kamut 😄😄😄
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Brazil-Holland elődöntőre tippeltem, nyilván jön akkor a Horvát-Argentin, nemhiába nem vittem még el az ötöslottót (sem).Én a 2008-as NFL szezonban Denver-Dallas döntőt tippeltem, a két csapat összesen nyert vagy 16 meccset.
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Ha De Paul nem az én sebességemmel rendelkezne, de az én lövőtechnikámmal, akkor ez 2-0.
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Lol az mi passz volt Gakpo
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Micsoda argentin kontra.
több mint 1 éve
Brazil-Holland elődöntőre tippeltem, nyilván jön akkor a Horvát-Argentin, nemhiába nem vittem még el az ötöslottót (sem).
több mint 1 éve
hülye brazilok azért élvezhetőbb focit játszottak ezeknél, erre kiesnek
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Ezt a hulye passzt anyam