Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Jah akkor ezt mond.Ivanov volt a bíró a 4+16-nál..Igor barátom nem beszélek oroszul. Én a szocializmust csak penekába éltem át. Nem tudom mi az az Ivanov-féle stat.Rámennek az Ivanov-féle statra, úgy látom...Ez elég buta sárga volt, nehogy aztán a végén gond legyen ebből...A 1.5 perc alatt született 3ból melyikre gondolsz ?
Igor
Sixo
Igor
Sixo
Igor
több mint 1 éve
Ivanov volt a bíró a 4+16-nál..Igor barátom nem beszélek oroszul. Én a szocializmust csak penekába éltem át. Nem tudom mi az az Ivanov-féle stat.Rámennek az Ivanov-féle statra, úgy látom...Ez elég buta sárga volt, nehogy aztán a végén gond legyen ebből...A 1.5 perc alatt született 3ból melyikre gondolsz ?
Igor
Sixo
Igor
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Igor barátom nem beszélek oroszul. Én a szocializmust csak penekába éltem át. Nem tudom mi az az Ivanov-féle stat.Rámennek az Ivanov-féle statra, úgy látom...Ez elég buta sárga volt, nehogy aztán a végén gond legyen ebből...A 1.5 perc alatt született 3ból melyikre gondolsz ?
Igor
Sixo
Igor
több mint 1 éve
Megkezdődött az Argentínok erőssége: a favágás 😂Hát, Timbert nem árt aprítani... 😊
kapitnono
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Na elég jó a lapjárásItt mondák meccs előtt, hogy 4 piros meg tizennemtudommennyi sárga ezen a meccsen az etalon
gamerkr
több mint 1 éve
sanszos most a piros valahol
több mint 1 éve
Rámennek az Ivanov-féle statra, úgy látom...Ez elég buta sárga volt, nehogy aztán a végén gond legyen ebből...A 1.5 perc alatt született 3ból melyikre gondolsz ?
Igor
Sixo
több mint 1 éve
Na elég jó a lapjárás
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Adj a labdaszedőnek is sárgát, te barom.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 565
hat a "kokemeny munka" kiemelese azt erezteti velem hogy nem nagyon respektalod a belefekteett energiat.sot szted nincs is.azert az vicc, hogy a te szemedben a focistak csak alibiznek 😊Kérlek idézd be hol írtam, hogy alibiznek, ezt a szót biztos nem használtam
na mind1
YoungZeeZee
Passzívak maximum, és maga a sportág szar azon okból, hogy nem támogatja a támadókat, sőt inkább a védelmeket segíti számos szabállyal
r.baggio
de 100 eve ilyen vagy 120 a foci.
de sok ertelme nincs h gyakran beirod ide mikor latsz egy meccset vetlenul, hogy szar a foci es a szabalyok.
sztem sem jok, de nezem es nem hozongok hanem meglatom azt ami a "Szepsege"
Na arrivadercsi.
tobbet nem tudok hozzatenni.
több mint 1 éve
Ez elég buta sárga volt, nehogy aztán a végén gond legyen ebből...A 1.5 perc alatt született 3ból melyikre gondolsz ?
Igor
több mint 1 éve
kapus vagy 10 mp-ig tartogatta a labdát, aztán simán kilépett 😊
több mint 1 éve
Ez elég buta sárga volt, nehogy aztán a végén gond legyen ebből...
több mint 1 éve
Én egy reális opciót próbáltam felvetniInkább mennybe és vedd el a távirányítót! 😉OFF Feleségem azt mondta, hogy inkább filmet néz, erre időnként átkapcsol a szobában a meccsre, jó hangosan, a tévé viszont kb. 40 mp-el előrébb van, mint az én streamem. Jópofa.Próbáld meg, hogy felveszel egy fülest, ha elég hangosra veszed, nem fogod hallani.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagir
több mint 1 éve
Jó ötlet.OFF Feleségem azt mondta, hogy inkább filmet néz, erre időnként átkapcsol a szobában a meccsre, jó hangosan, a tévé viszont kb. 40 mp-el előrébb van, mint az én streamem. Jópofa.Próbáld meg, hogy felveszel egy fülest, ha elég hangosra veszed, nem fogod hallani.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
több mint 1 éve
Inkább mennybe és vedd el a távirányítót! 😉OFF Feleségem azt mondta, hogy inkább filmet néz, erre időnként átkapcsol a szobában a meccsre, jó hangosan, a tévé viszont kb. 40 mp-el előrébb van, mint az én streamem. Jópofa.Próbáld meg, hogy felveszel egy fülest, ha elég hangosra veszed, nem fogod hallani.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Vagy Chargers LT kolléga szexel..Mert Vrij elment szénsavasat inni.Na?!Nem hiszem, hogy annyi lesz. Valamelyik oldalon jön majd egy villanás, aztán elszabadul a pokol.Tippelt valaki itt 0-0-t?Scaloni és van Gaal
Zsellértelkes Vrij
Sixo
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
Sixo
több mint 1 éve
OFF Feleségem azt mondta, hogy inkább filmet néz, erre időnként átkapcsol a szobában a meccsre, jó hangosan, a tévé viszont kb. 40 mp-el előrébb van, mint az én streamem. Jópofa.Próbáld meg, hogy felveszel egy fülest, ha elég hangosra veszed, nem fogod hallani.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
OFF Feleségem azt mondta, hogy inkább filmet néz, erre időnként átkapcsol a szobában a meccsre, jó hangosan, a tévé viszont kb. 40 mp-el előrébb van, mint az én streamem. Jópofa.
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Mekkora hangulatot tudnak csinálni az argentin és marokkói fanok, eszméletlen. Jó lenne élőben egy ilyen meccs, már csak a hangulat miatt is. Hátha majd egyszer a magyarok ellen nyomják… 🫣😜
több mint 1 éve
azert az vicc, hogy a te szemedben a focistak csak alibiznek 😊Kérlek idézd be hol írtam, hogy alibiznek, ezt a szót biztos nem használtam
na mind1
YoungZeeZee
Passzívak maximum, és maga a sportág szar azon okból, hogy nem támogatja a támadókat, sőt inkább a védelmeket segíti számos szabállyal
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Hollandok először hátrányban a vb-n.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Nehogy visszatedd bástya..
több mint 1 éve
Mondanam, hogy na most beallnak vedekezni az argentinok, de vegulis eddig is azt csinaltak.Azèrt az utóbbi 10 perben nem egèszen
Duff