Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Szöglet 1/2 gól 😂😂😂És vajon az elmúlt x év alapján több gól született így, mint normális szögletből? Kíváncsi lennék.biztos én nem értek hozzá, de...Ezt biztos valami analitikai guru találta ki, aztán elterjedt.
adva van egy szöglet, esély egy veszélyes beadásra, erre nekiállnak figurázni, kisszöglet meg minden, aminél jóval nagyobb az esély arra, hogy elveszítsd a labdát, mi az istennek nem ívelik be, aztán lehet, hogy valamelyik holland védő a kapuba fejeli
amúgy is olyan rohadt kevés a helyzet, amiből gól lehet, miért adod fel a lehetőségét
NB2
Kampman
Zsellértelkes Vrij
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Igen. Több veszélyest jelent a kis szöglet mint egy rendes statisztikailag. Ez olyan, mint a 11es párbaj előtt becserélt játékosok, azt is azért csinálják, mert statisztikailag nagyobb százalékban rúgják be a becseréltek. Kis mintán viszont ez pénzfeldobás.biztos én nem értek hozzá, de...Ezt biztos valami analitikai guru találta ki, aztán elterjedt.
adva van egy szöglet, esély egy veszélyes beadásra, erre nekiállnak figurázni, kisszöglet meg minden, aminél jóval nagyobb az esély arra, hogy elveszítsd a labdát, mi az istennek nem ívelik be, aztán lehet, hogy valamelyik holland védő a kapuba fejeli
amúgy is olyan rohadt kevés a helyzet, amiből gól lehet, miért adod fel a lehetőségét
NB2
Kampman
több mint 1 éve
Ott mondjuk biztos nem. (Tekintve, hogy Dinamo kapus.)Livakovic a torna kapusa eddigNem sokáig lesz a hajdukban az biztos
petey
davemayer
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 565
kicsi olyan vagy baggio mint az nso forumon azok akik nfl-hez kommentelek, hogy milyen foci.Utálom az olasz focit, 7 évesként azonban még nem raktam össze ilyen összefüggéseket, csak annyira idolizáltam Baggio-t, hogy még copfot is növesztettem. Gyerekkoromban lett ez becenevem, számomra a kihagyott büntető a döntőben már inkább kedves emlék, mertEhhez képest meg Baggio a neved 😀Igen, ezért szar sport a labdarúgás, mert ilyen alapon a kő-papír olló a világ legjobb játéka, ha a kő-papír-olló vb-t a te gyereked nyeri...Ezeket a fanyalgasokat soha nem ertem.ha pl a magyarok jutnanak el ilyen jatekkal a 4.ig fikaznank?Nem tudom miért örülünk annyira annak, h ez a horvát csapat így még 2 plusszmeccset kap, de lelketek rajta...Én nem szeretem a labdarúgást, nekem az ő jó szereplésük is tökéletes magyarázat a miértekre
Legalább Messinek alakul a vb-döntő, nézzük a pozitív oldalát.
Igor
r.baggio
A foci ilyen.aki nem annyira jo nem fog nekirohanni a braziloknak vagy mas csapatnak..
YoungZeeZee
Passzivitással lehet nyerni, mondj még egy sportágat, ahol tulajdonképp nem kell támadnod és mégis győzhetsz, hát röhej
r.baggio
Azért az olaszok is tudnak antifocit játszani... mit tudnak, sokszor ők maguk az antifoci 😉
Szép emlékű Fifa 2007-ben legtöbbször az olaszokkal voltam, Totti lő, gól.
Lúdas Solymi
1., Baggio képes volt belőle talpra állni, sőt a 98-as vb-n két 11-est is belőtt
2., a finálé a Rose Bowlban volt, maga a Rose Bowl meccs pedig a legcsodálatosabb sportesemény minden évben
r.baggio
ha szar miert nezed, miert irsz ide? viccen kivul.
irtam sztem sem a legnezhetobb sport, sot a vb sem jo formatumon.
de a horvatoknak sikerul 5 perc focival nyerni kb es azt nem lehet mondani h alibiztek
marokko sem alibizik.
akik bekkelnek fociban azok sem alibiznek.kokemeny munka.
van sporterteke, de nekunk, neked atlag nezonek nem jon at ez.
csak... ha fociztal valaha versenyszintent akkor tudhatod.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 1 éve
És vajon az elmúlt x év alapján több gól született így, mint normális szögletből? Kíváncsi lennék.biztos én nem értek hozzá, de...Ezt biztos valami analitikai guru találta ki, aztán elterjedt.
NB2
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Én úgy tippeltem 1 gólos meccsre, hogy még nem is gondoltam arra, hogy az argentínok 5 védővel kezdenek.De amúgy senki, volt pár 1-1 meg 2-2Kicsit ilyen berögzült vágyvezérelt gondolkodás ez, hogy egy argentin-holland meccsre csak nem tippelsz 0-0-át
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 330
biztos én nem értek hozzá, de...Ezt biztos valami analitikai guru találta ki, aztán elterjedt.
NB2
több mint 1 éve
Beszerveztem a spanokat. Löfli kicsit akadékoskodott, de pár doboz Arany Ászok és lezsíroztuk.Wooow, komoly, hogy ők is nálunk játszanak!Tippelt valaki itt 0-0-t?Scaloni és van Gaal
Zsellértelkes Vrij
Sixo
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Kampman
28 330
De amúgy senki, volt pár 1-1 meg 2-2Kicsit ilyen berögzült vágyvezérelt gondolkodás ez, hogy egy argentin-holland meccsre csak nem tippelsz 0-0-át
Sixo
több mint 1 éve
biztos én nem értek hozzá, de...adva van egy szöglet, esély egy veszélyes beadásra, erre nekiállnak figurázni, kisszöglet meg minden, aminél jóval nagyobb az esély arra, hogy elveszítsd a labdát, mi az istennek nem ívelik be, aztán lehet, hogy valamelyik holland védő a kapuba fejeli
több mint 1 éve
Jobb mintha a 11es párbaj 3. körében.Az 1. gól gyökeres fordulatot hoz majd. A 110. percben.Tippelt valaki itt 0-0-t?Scaloni és van Gaal
Zsellértelkes Vrij
Sixo
csipkelli
több mint 1 éve
Nem hiszem, hogy annyi lesz. Valamelyik oldalon jön majd egy villanás, aztán elszabadul a pokol.Tippelt valaki itt 0-0-t?Scaloni és van Gaal
Zsellértelkes Vrij
Sixo
több mint 1 éve
Wooow, komoly, hogy ők is nálunk játszanak!Tippelt valaki itt 0-0-t?Scaloni és van Gaal
Zsellértelkes Vrij
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Ne zsidózzunk!!!És megvámolt?😀Felhívtam más ügyben, kérte hogy írjam ide be!VÁMOS ARGENTÍNA!A Vámos Miklósnak mi köze ehhez?
jobbágy#JC6
Kinek szurkol ő vajon?
Szurkol egyáltalán valakinek?
Kampman
jobbágy#JC6
Willie Parker
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Az 1. gól gyökeres fordulatot hoz majd. A 110. percben.Tippelt valaki itt 0-0-t?Scaloni és van Gaal
Zsellértelkes Vrij
Sixo
több mint 1 éve
Tippelt valaki itt 0-0-t?
Zsellértelkes Vrij
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Tippelt valaki itt 0-0-t?Scaloni és van Gaal
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Tippelt valaki itt 0-0-t?
több mint 1 éve
Amit elvesztesz a Vámon, azt megnyeri majd a Ravens!És megvámolt?😀Felhívtam más ügyben, kérte hogy írjam ide be!VÁMOS ARGENTÍNA!A Vámos Miklósnak mi köze ehhez?
jobbágy#JC6
Kinek szurkol ő vajon?
Kampman
jobbágy#JC6
Willie Parker
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Willie Parker
15 387
Két nagyon jól felkészített csapat. Ebből még nem következik, hogy jó meccs lesz.Felkészültek a ketrecharcra
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Willie Parker
15 387
És megvámolt?😀Felhívtam más ügyben, kérte hogy írjam ide be!VÁMOS ARGENTÍNA!A Vámos Miklósnak mi köze ehhez?
jobbágy#JC6
Kinek szurkol ő vajon?
Kampman
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
Két nagyon jól felkészített csapat. Ebből még nem következik, hogy jó meccs lesz.
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Felhívtam más ügyben, kérte hogy írjam ide be!VÁMOS ARGENTÍNA!A Vámos Miklósnak mi köze ehhez?
jobbágy#JC6
Kinek szurkol ő vajon?
Kampman