Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Duff
3 133
Mondanam, hogy na most beallnak vedekezni az argentinok, de vegulis eddig is azt csinaltak.
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Legalább is felnőtt egy generáció, akinek már ment annyira jól a tripla, hogy megérje azzal próbálkozni.Ez olyan, mint az NBA-ben a mid ranged-et ölte meg 10(?) éve a statisztika. Rájöttek, hogy vagy ziccer vagy tripla a legeffektívebb.Meg amit Hajdú B is mond - az átlövéseket is megölte az analitikitaka sajnos... 😕Ez akkor működik a legjobban, ha keverik a dolgokat.Jah az borsodban is úgy szoktuk. Egy szilva egy barack.
Igor
Sixo
Igor
Sixo
De azért a Rockets 2018-as Warriors elleni buktája a 27 egymás után kimaradt triplával nekem örökké az analitika makacsságának legfényesebb ékköve lesz.
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 565
teny de sokszor csak fikazol szoval igy nehez.kicsi olyan vagy baggio mint az nso forumon azok akik nfl-hez kommentelek, hogy milyen foci.Hát jó szórakozást a ma esti kőkemény munka megtekintéséhez
ha szar miert nezed, miert irsz ide? viccen kivul.
irtam sztem sem a legnezhetobb sport, sot a vb sem jo formatumon.
de a horvatoknak sikerul 5 perc focival nyerni kb es azt nem lehet mondani h alibiztek
marokko sem alibizik.
akik bekkelnek fociban azok alibiznek.kokemeny munka.
nem
YoungZeeZee
Disclaimer: attól, hogy ide kommentelek, még nem feltétlen jelenti, hogy az épp folyó meccset nézem, bár kritikát megfogalmazni csak arról tudok, ami látok is, ha meg nem látom, akkor nem írhatok róla kritikát, bármennyire is szeretném ezt megtenni pl az argentin-holland esetében
r.baggio
nekem van h egy nfl meccs kurva unalmas vagy egy kolidzs vayy egy nba vagy egy mlb vagy egy forma 1
ott ha vki kurva jo akkor kurva jo a szarabbik meg igy jart.
itt ha vki jobb nem biztos h nyer, mert taktikaval meg tudod oket fogni.
azert az vicc, hogy a te szemedben a focistak csak alibiznek 😊
na mind1
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 1 éve
Messi mekkora passzPengős golyóbis volt biz' az!
Blevi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Pitsába
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Jöhet Lautaro elbaszni ezeket.Ha már Higany nincs 😛
csipkelli
több mint 1 éve
Mert Vrij elment szénsavasat inni.Na?!Nem hiszem, hogy annyi lesz. Valamelyik oldalon jön majd egy villanás, aztán elszabadul a pokol.Tippelt valaki itt 0-0-t?Scaloni és van Gaal
Zsellértelkes Vrij
Sixo
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Jöhet Lautaro elbaszni ezeket.
több mint 1 éve
Van dar Vaart szopjá lovat
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ez olyan, mint az NBA-ben a mid ranged-et ölte meg 10(?) éve a statisztika. Rájöttek, hogy vagy ziccer vagy tripla a legeffektívebb.Meg amit Hajdú B is mond - az átlövéseket is megölte az analitikitaka sajnos... 😕Ez akkor működik a legjobban, ha keverik a dolgokat.Jah az borsodban is úgy szoktuk. Egy szilva egy barack.
Igor
Sixo
Igor
több mint 1 éve
Na?!Nem hiszem, hogy annyi lesz. Valamelyik oldalon jön majd egy villanás, aztán elszabadul a pokol.Tippelt valaki itt 0-0-t?Scaloni és van Gaal
Zsellértelkes Vrij
Sixo
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Messiiiiii
több mint 1 éve
- JC6
6 990
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
több mint 1 éve
Messi mekkora passz
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
csak le kellett ülnöm, nézni a meccset 😊
több mint 1 éve
a semmiből😕
több mint 1 éve
Meg amit Hajdú B is mond - az átlövéseket is megölte az analitikitaka sajnos... 😕Ez akkor működik a legjobban, ha keverik a dolgokat.Jah az borsodban is úgy szoktuk. Egy szilva egy barack.
Igor
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
kicsi olyan vagy baggio mint az nso forumon azok akik nfl-hez kommentelek, hogy milyen foci.Hát jó szórakozást a ma esti kőkemény munka megtekintéséhez
ha szar miert nezed, miert irsz ide? viccen kivul.
irtam sztem sem a legnezhetobb sport, sot a vb sem jo formatumon.
de a horvatoknak sikerul 5 perc focival nyerni kb es azt nem lehet mondani h alibiztek
marokko sem alibizik.
akik bekkelnek fociban azok alibiznek.kokemeny munka.
nem
YoungZeeZee
Disclaimer: attól, hogy ide kommentelek, még nem feltétlen jelenti, hogy az épp folyó meccset nézem, bár kritikát megfogalmazni csak arról tudok, ami látok is, ha meg nem látom, akkor nem írhatok róla kritikát, bármennyire is szeretném ezt megtenni pl az argentin-holland esetében
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Amúgy ilyen alapon a szélről való beíveléseknél is ha tegyük fel, kijön az, hogy alacsonyan több értelme van beadni mint magasan... attól még az nem jelenti azt, hogy onnantól minden beadást alacsonyan kéne rúgni.Ez akkor működik a legjobban, ha keverik a dolgokat.
több mint 1 éve
Akkor te vagy a hibás, végig tudtam. Nah menj és igyál valami szénsavasat és akkor jönni fog az büfi és akkor jönnek a gólok is.Ez sajnos 2014 megint.Hát nálam sem "böffennek fel" a 98-as vibe-ok sajnos.
Kampman
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Ez sajnos 2014 megint.Hát nálam sem "böffennek fel" a 98-as vibe-ok sajnos.
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Én is próbáltam utánakeresni még a csoportkörök alatt, mert érdekelt, kb annyit találtambiztos én nem értek hozzá, de...Ezt biztos valami analitikai guru találta ki, aztán elterjedt.
adva van egy szöglet, esély egy veszélyes beadásra, erre nekiállnak figurázni, kisszöglet meg minden, aminél jóval nagyobb az esély arra, hogy elveszítsd a labdát, mi az istennek nem ívelik be, aztán lehet, hogy valamelyik holland védő a kapuba fejeli
amúgy is olyan rohadt kevés a helyzet, amiből gól lehet, miért adod fel a lehetőségét
NB2
Kampman
-sima szögletből 2.8%-kal szerzel gólt
-ha megcsúsztatják rövidről, akkor 4.5 vagy 4.7% (már nem emlékszem) - de egy picivel több -> kb ezért is rúgnak olyan sokat a rövidre motanában, ami engem szintén idegesít.
A kis/laposan elvégzettekről nem találtam infót, de gondolom jobb az arány mint 2.8% ezek szerint.
De mondjuk van olyan alacsony csapat, ahol megértem hogy nem ívelnek be, de mivel a hollandok a világ legmagasabb országa.... még ez az érv se működik.
Sőt, én még Noppertet is előreküldeném minden szöglethez.
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Ez sajnos 2014 megint.