Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
BuuuuuuuuuuuuuuuuMondtam már, hogy Argentína nyeri a vébét. (Bocs, senkinek nem akartam elrontani a szórakozását.)Argentinok hogy örjöngenek hogy kiestek a brazilok 🤣Lehet, hogy mindjárt mennek utánuk.
davemayer
Kampman
nagylaza, főpohárnok
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Nagyon adnám, ha megint 4 európai lenne az elődöntőbe, mint 4 éve. Úgy is most sokat kaptak az európaiak a németek, spanyolok vagy pl wales leszereplése után.
több mint 1 éve
Amúgy valahova el kell mennem, valszeg csak 2030 táján érek vissza -> fogadja mindenki ezerrel a korai gólt/gólokat.Ez hosszu elmenetel lesz! 😀 jo, tudom, 20:30. Szerintem is lesz gol az elso fel oraban.
Igor
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Amúgy valahova el kell mennem, valszeg csak 2030 táján érek vissza -> fogadja mindenki ezerrel a korai gólt/gólokat.A 2026-os vb-re se jössz vissza?
Igor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Én meg követtem idén az Iowát #metooHát én láttam felvételről a Vikings ellen 16-6-ra megnyert Super Bowlt, attól szerintem még egy gyerek se szerette meg a footballt.Pittsburgh Steelers bajnoki címeinek zömeElső vagy második kísérletre puntolt a csapat azokban az években?
Willie Parker
r.baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Cricket?Hagyjatok már az egyéni küzdősportokkal, csapatsportágakra gondolokBirkózásIgen, ezért szar sport a labdarúgás, mert ilyen alapon a kő-papír olló a világ legjobb játéka, ha a kő-papír-olló vb-t a te gyereked nyeri...Ezeket a fanyalgasokat soha nem ertem.ha pl a magyarok jutnanak el ilyen jatekkal a 4.ig fikaznank?Nem tudom miért örülünk annyira annak, h ez a horvát csapat így még 2 plusszmeccset kap, de lelketek rajta...Én nem szeretem a labdarúgást, nekem az ő jó szereplésük is tökéletes magyarázat a miértekre
Legalább Messinek alakul a vb-döntő, nézzük a pozitív oldalát.
Igor
r.baggio
A foci ilyen.aki nem annyira jo nem fog nekirohanni a braziloknak vagy mas csapatnak..
YoungZeeZee
Passzivitással lehet nyerni, mondj még egy sportágat, ahol tulajdonképp nem kell támadnod és mégis győzhetsz, hát röhej
r.baggio
Willie Parker
r.baggio
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Én nem tudom baggio, mi értelme ennek az akadékoskodásnak.Minek nezed akkor?
A magyar válogatott ugyanezt nyomta a nagyok ellen, eredményesen. Senki sem fanyalgott. Sőt, külföldről is jöttek a dícséretek..
Miért kellene szépen meghalni, mindig? Úgy sosem leszel bajnok…
több mint 1 éve
Amúgy valahova el kell mennem, valszeg csak 2030 táján érek vissza -> fogadja mindenki ezerrel a korai gólt/gólokat.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Németek így szokták azt hiszem.M4-en vegig azt irtak, hogy 5-3 lett a bunteto. Mindegy, vannak ennel nagyobb bajok is annal a csatornanalHozzáadják a végeredményhez.
Duff
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
M4-en vegig azt irtak, hogy 5-3 lett a bunteto. Mindegy, vannak ennel nagyobb bajok is annal a csatornanalHozzáadják a végeredményhez.
Duff
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Hát én láttam felvételről a Vikings ellen 16-6-ra megnyert Super Bowlt, attól szerintem még egy gyerek se szerette meg a footballt.Pittsburgh Steelers bajnoki címeinek zömeElső vagy második kísérletre puntolt a csapat azokban az években?
Willie Parker
r.baggio
több mint 1 éve
Willie Parker
15 387
Labdát szerzett, nem kellett támadniPittsburgh Steelers bajnoki címeinek zömeElső vagy második kísérletre puntolt a csapat azokban az években?
Willie Parker
r.baggio
több mint 1 éve
Pittsburgh Steelers bajnoki címeinek zömeElső vagy második kísérletre puntolt a csapat azokban az években?
Willie Parker
---
több mint 1 éve
Duff
3 133
M4-en vegig azt irtak, hogy 5-3 lett a bunteto. Mindegy, vannak ennel nagyobb bajok is annal a csatornanal
több mint 1 éve
Mondtam már, hogy Argentína nyeri a vébét. (Bocs, senkinek nem akartam elrontani a szórakozását.)Argentinok hogy örjöngenek hogy kiestek a brazilok 🤣Lehet, hogy mindjárt mennek utánuk.
davemayer
Kampman
több mint 1 éve
Willie Parker
15 387
Pittsburgh Steelers bajnoki címeinek zömeHagyjatok már az egyéni küzdősportokkal, csapatsportágakra gondolokBirkózásIgen, ezért szar sport a labdarúgás, mert ilyen alapon a kő-papír olló a világ legjobb játéka, ha a kő-papír-olló vb-t a te gyereked nyeri...Ezeket a fanyalgasokat soha nem ertem.ha pl a magyarok jutnanak el ilyen jatekkal a 4.ig fikaznank?Nem tudom miért örülünk annyira annak, h ez a horvát csapat így még 2 plusszmeccset kap, de lelketek rajta...Én nem szeretem a labdarúgást, nekem az ő jó szereplésük is tökéletes magyarázat a miértekre
Igor
r.baggio
A foci ilyen.aki nem annyira jo nem fog nekirohanni a braziloknak vagy mas csapatnak..
YoungZeeZee
Passzivitással lehet nyerni, mondj még egy sportágat, ahol tulajdonképp nem kell támadnod és mégis győzhetsz, hát röhej
r.baggio
Willie Parker
r.baggio
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Argentinok hogy örjöngenek hogy kiestek a brazilok 🤣Lehet, hogy mindjárt mennek utánuk.
davemayer
több mint 1 éve
Argentinok hogy örjöngenek hogy kiestek a brazilok 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
A 37 éves Modric hosszabbításban bemutatott jatékára, küzdésére már adnék 2 aranylabdát. Zseniális a pali a kis ovis testével!
több mint 1 éve
Kvalitás tekintetében ez a 2 válogatott a fasorban nincs azokhoz a klasszisokhoz képest sajnos. Mindenesetre én nem ezt a szart várom mint amit az előbb láttunk, 1-1 2-2 vagy akár több gól is lehet simán.Na a holland tvben nem kellett sokat várni Bergkamp ikonikus góljának megmutatasára a felvezetésnél, úgy 15 mpet 🤣🤣🤣Adta magat, ha fele olyan jo meccs lesz, mint a 98as, akkor mar megerte. Egy ugyanolyan eredmennyel ki is egyezem.
davemayer
Zsellértelkes Vrij
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Willie Parker
15 387
Bolsonaro leváltása után a szánalmas brazilok megérdemelték a sorsukat.Látod-látod nem érdemes elnököt váltani, lsd Brazília, USA.
nagylaza, főpohárnok
Magyarország és Oroszország még mindig veretlenek!
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Na a holland tvben nem kellett sokat várni Bergkamp ikonikus góljának megmutatasára a felvezetésnél, úgy 15 mpet 🤣🤣🤣Ott Ortega fejese a királyság.
davemayer
több mint 1 éve
Hagyjatok már az egyéni küzdősportokkal, csapatsportágakra gondolokBirkózásIgen, ezért szar sport a labdarúgás, mert ilyen alapon a kő-papír olló a világ legjobb játéka, ha a kő-papír-olló vb-t a te gyereked nyeri...Ezeket a fanyalgasokat soha nem ertem.ha pl a magyarok jutnanak el ilyen jatekkal a 4.ig fikaznank?Nem tudom miért örülünk annyira annak, h ez a horvát csapat így még 2 plusszmeccset kap, de lelketek rajta...Én nem szeretem a labdarúgást, nekem az ő jó szereplésük is tökéletes magyarázat a miértekre
Igor
r.baggio
YoungZeeZee
r.baggio
Willie Parker
---
több mint 1 éve
Azért mert egy ország európai, azért szurkoljunk neki? Ennél irrelevánsabb/viccesebb érvet még nem hallottam...Nem tudom miért örülünk annyira annak, h ez a horvát csapat így még 2 plusszmeccset kap, de lelketek rajta...Mondjuk erről azért lehetne beszélgetni h annak miért “örülünk” ha hasonló játékkal tovabbmegy egy nem európai csapat bár a keret nagy része európai releváns klubokban játszik míg ha egy viszonylag kisebb európai ország teszi ezt akkor “nem tudom miért örülünk”.
Igor
csebi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)