Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Na a holland tvben nem kellett sokat várni Bergkamp ikonikus góljának megmutatasára a felvezetésnél, úgy 15 mpet 🤣🤣🤣Adta magat, ha fele olyan jo meccs lesz, mint a 98as, akkor mar megerte. Egy ugyanolyan eredmennyel ki is egyezem.
davemayer
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Bolsonaro leváltása után a szánalmas brazilok megérdemelték a sorsukat.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 387
BirkózásIgen, ezért szar sport a labdarúgás, mert ilyen alapon a kő-papír olló a világ legjobb játéka, ha a kő-papír-olló vb-t a te gyereked nyeri...Ezeket a fanyalgasokat soha nem ertem.ha pl a magyarok jutnanak el ilyen jatekkal a 4.ig fikaznank?Nem tudom miért örülünk annyira annak, h ez a horvát csapat így még 2 plusszmeccset kap, de lelketek rajta...Én nem szeretem a labdarúgást, nekem az ő jó szereplésük is tökéletes magyarázat a miértekre
Legalább Messinek alakul a vb-döntő, nézzük a pozitív oldalát.
Igor
r.baggio
A foci ilyen.aki nem annyira jo nem fog nekirohanni a braziloknak vagy mas csapatnak..
YoungZeeZee
Passzivitással lehet nyerni, mondj még egy sportágat, ahol tulajdonképp nem kell támadnod és mégis győzhetsz, hát röhej
r.baggio
több mint 1 éve
Na a holland tvben nem kellett sokat várni Bergkamp ikonikus góljának megmutatasára a felvezetésnél, úgy 15 mpet 🤣🤣🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Igen, ezért szar sport a labdarúgás, mert ilyen alapon a kő-papír olló a világ legjobb játéka, ha a kő-papír-olló vb-t a te gyereked nyeri...Ezeket a fanyalgasokat soha nem ertem.ha pl a magyarok jutnanak el ilyen jatekkal a 4.ig fikaznank?Nem tudom miért örülünk annyira annak, h ez a horvát csapat így még 2 plusszmeccset kap, de lelketek rajta...Én nem szeretem a labdarúgást, nekem az ő jó szereplésük is tökéletes magyarázat a miértekre
Igor
r.baggio
A foci ilyen.aki nem annyira jo nem fog nekirohanni a braziloknak vagy mas csapatnak..
YoungZeeZee
Passzivitással lehet nyerni, mondj még egy sportágat, ahol tulajdonképp nem kell támadnod és mégis győzhetsz, hát röhej
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
"Célfutball", mi?Azért az más. Ők más meccs tervvel mentek ki a pályára. Horvátoknak a 0:0 és 11es volt a terv az elejétől. Erre tökéletes egy labdabiztos kp-a. És innentől is minden meccsen ez lesz a tervük, max a hollandok ellen lehet más.A spanyolok sokra mentek a félelmetesen labdabiztos középpályájukkal.Meg azért ez a vb legjobb középpályája talán. És az ma is látszott, hogy egy félelmetesen labdabiztos középpályájuk van,Ez a nyomorult horvát csapat kezd nagyon a 2004-es görög okádékra emlékeztetni...Hát azért itt nincs egy Szeitaridisz, már bocsánat.
warr_b
Kampman
Sixo
Igor
Sixo
Ezért kéne pontlevonással büntetni a 0-0-t.
Meg eltörölni a tizenegyesrúgásokat. Ha döntetlen, másnap újrajátszani az egész meccset.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Duff
3 133
Nyilvan kihat a jatekara, hogy ott hatrebbrol ilyen Bentankúr vagy a neger Emerson Royal szintu jatekosok tamogatjakAmugy Ricsárliszon sztem megmutatta itt a vb-n, hogy nem szarral gurit. Contet nem irigylem a Spursnel, hogy a Son-Kane-Ricsi-Kulu negyesbol valakit padoztatnia kell (tekintve, hogy elobb ugrik a kutba, minthogy ennyi tamadot egyszerre a palyara kuldjon).Ricsi a PL-ben elég hulladék, BL-ben voltak jó meccsei. Mondjuk idén Sonny is.
Duff
Sixo
több mint 1 éve
Várom doktormimiszterelnökúr elemzését 😍 mindig is a horvátoknak drukkolt….Szerbeket mondtam? Nem hat, szerbhorvat volt! Ööö, horvatszerb! Nem, horvát volt, na!
petey
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Willie Parker
15 387
Várom doktormimiszterelnökúr elemzését 😍 mindig is a horvátoknak drukkolt…."Szoktam járni adriázni" by Borkai
petey
több mint 1 éve
Ez elég szemét volt, épp kortyoltam valamit.... majdnem megfulladtam, úgy félrenyeltem/olyan köhögőrohamom lett...Bergwijn kezd. Ver egy mesterharmast 😎Na hajra néderlandz
DuffHup Holland Hup!Na, akkor este mar csak az argoknak kene hazatakarodniuk.Biglájk
Zsellértelkes Vrij
davemayer
Zsellértelkes Vrij
Duff
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Amugy Ricsárliszon sztem megmutatta itt a vb-n, hogy nem szarral gurit. Contet nem irigylem a Spursnel, hogy a Son-Kane-Ricsi-Kulu negyesbol valakit padoztatnia kell (tekintve, hogy elobb ugrik a kutba, minthogy ennyi tamadot egyszerre a palyara kuldjon).Ricsi a PL-ben elég hulladék, BL-ben voltak jó meccsei. Mondjuk idén Sonny is.
Duff
több mint 1 éve
Nem tudom miért örülünk annyira annak, h ez a horvát csapat így még 2 plusszmeccset kap, de lelketek rajta...Mondjuk erről azért lehetne beszélgetni h annak miért “örülünk” ha hasonló játékkal tovabbmegy egy nem európai csapat bár a keret nagy része európai releváns klubokban játszik míg ha egy viszonylag kisebb európai ország teszi ezt akkor “nem tudom miért örülünk”.
Igor
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Nekem csak 3 brazilom volt fifa játékban, ráadásul Militao csinált CS-t is, jó lenne ha azt visszaadnák... viszont a wild cardom sajna már nincs meg.Ha argentinok is kiesnek, akkor bajban vagyok.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Aha, roppant élvezetes és nézőcsalogató a labdabiztos középpálya, csak gólt nem lőnek meg nem nyernek meccseket.Meg azért ez a vb legjobb középpályája talán. És az ma is látszott, hogy egy félelmetesen labdabiztos középpályájuk van,Ez a nyomorult horvát csapat kezd nagyon a 2004-es görög okádékra emlékeztetni...Hát azért itt nincs egy Szeitaridisz, már bocsánat.
warr_b
Kampman
Sixo
Antifoci, blehh.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nem értem miért kell leszólni a Horvátokat! Nagyobb volt az xG a Braziloknál??Annyival, hogy az már xxG
steelwolf
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Duff
3 133
Amugy Ricsárliszon sztem megmutatta itt a vb-n, hogy nem szarral gurit. Contet nem irigylem a Spursnel, hogy a Son-Kane-Ricsi-Kulu negyesbol valakit padoztatnia kell (tekintve, hogy elobb ugrik a kutba, minthogy ennyi tamadot egyszerre a palyara kuldjon).
több mint 1 éve
Azért az más. Ők más meccs tervvel mentek ki a pályára. Horvátoknak a 0:0 és 11es volt a terv az elejétől. Erre tökéletes egy labdabiztos kp-a. És innentől is minden meccsen ez lesz a tervük, max a hollandok ellen lehet más.A spanyolok sokra mentek a félelmetesen labdabiztos középpályájukkal.Meg azért ez a vb legjobb középpályája talán. És az ma is látszott, hogy egy félelmetesen labdabiztos középpályájuk van,Ez a nyomorult horvát csapat kezd nagyon a 2004-es görög okádékra emlékeztetni...Hát azért itt nincs egy Szeitaridisz, már bocsánat.
warr_b
Kampman
Sixo
Igor
több mint 1 éve
Lennének akik fikáznákEzeket a fanyalgasokat soha nem ertem.ha pl a magyarok jutnanak el ilyen jatekkal a 4.ig fikaznank?Nem tudom miért örülünk annyira annak, h ez a horvát csapat így még 2 plusszmeccset kap, de lelketek rajta...Én nem szeretem a labdarúgást, nekem az ő jó szereplésük is tökéletes magyarázat a miértekre
Igor
r.baggio
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Várom doktormimiszterelnökúr elemzését 😍 mindig is a horvátoknak drukkolt….Beérett az eszéki akadémia.
petey
több mint 1 éve
Erős kétségeim vannak 🤣Bergwijn kezd. Ver egy mesterharmast 😎Na hajra néderlandz
DuffHup Holland Hup!Na, akkor este mar csak az argoknak kene hazatakarodniuk.Biglájk
Zsellértelkes Vrij
davemayer
Zsellértelkes Vrij
Duff
Mindenesetre tetszik hogy van Gaal nem szarozik, 3 támadó elöl, nem a 0-0ra megy rá. Lehet pakolni a btts-t 😁
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Nem értem miért kell leszólni a Horvátokat! Nagyobb volt az xG a Braziloknál??
több mint 1 éve
Várom doktormimiszterelnökúr elemzését 😍 mindig is a horvátoknak drukkolt….
több mint 1 éve
Ezt a brazilok elcsesztek. A 105.percben egy ilyen gollal vezetest szerezni, ha vbt akarsz nyerni akkor lehozod 1-0val a meccset, vagy nyomsz egy kontrat es 2-0, ha a vegen tamad az ellenfel. Amikor kiegyenlitettek a horvatok, ereztem hogy ki is esnek.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 565
Ezeket a fanyalgasokat soha nem ertem.ha pl a magyarok jutnanak el ilyen jatekkal a 4.ig fikaznank?Nem tudom miért örülünk annyira annak, h ez a horvát csapat így még 2 plusszmeccset kap, de lelketek rajta...Én nem szeretem a labdarúgást, nekem az ő jó szereplésük is tökéletes magyarázat a miértekre
Igor
r.baggio
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
alapvetően most egyetértek, bár ha az ARG/HOL ellen is ezt csinálja Horvátország, az már nem fog tetszeni 😊Nem érdemelték meg a brazilok sajnos....a horvátok se, de ők lehúzták a brazilokat a szintjükre és volt némi szerencséjük is.Ezen a meccsen nem mutattak azt a jatekot ami alapján megérdemeltnek mondhattuk volna igen.
Klaci79
Szeretem amikor az élet megbünteti azt a csapatot amelyik amúgy jobb, de a tét miatt kivárásra játszik. Tessék gólokat lőni a rendes játékidőben aztán akkor nem kell sírni a 11eseknél.
davemayer
de a braziloknak volt esélyük, nem éltek vele...újra