Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Balfasz brazilok
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Sose értem miért nem mondjuk Neymar kezd. A legjobb nem is lo99%-ban a legjobb lő 5.nek...nyilván a statisztikák szerint ez a jobb
Toca
több mint 1 éve
Mondtam en 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Kampman
28 330
a vb upsetjedehogyis, ennyi volt bennük, mint 2010 óta mindig
csóri brazilok
NB2
több mint 1 éve
Duff
3 133
Na hajra néderlandz
több mint 1 éve
Bazsinho
1 005
Hahahahaha sárga fejűek
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
A lelátóról kellett volna beállítani pár öreget.
több mint 1 éve
- JC6
6 990
NYEEHEHEHEH
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Neymar mindenáron ötödiknek rakja magát?okos, okos
Kampman
ostoba egoista fasz
több mint 1 éve
Sose értem miért nem mondjuk Neymar kezd. A legjobb nem is lo
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Neymar mindenáron ötödiknek rakja magát?
több mint 1 éve
Duff
3 133
Az helyezve vot
több mint 1 éve
Modric elbaggio-zzaAzaz belövi, mint 94 kivételével mindig?
jaj...de okos volt 😊
Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Pápá Brazília, bár ilyen unszimpatikus focival is továbbjutni, hát...mostanában ez a menő a fociban sajnos
r.baggio
több mint 1 éve
Pápá Brazília, bár ilyen unszimpatikus focival is továbbjutni, hát...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Luka magic
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Casemiro bebaszta, ahogy kell...
több mint 1 éve
A Ruszó Tibi 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Tessék 😂Amúgy eddig kb összes tizi bement volna ha közepbe megycsak oda lőném, nem értem
Toca
eaglesmcnabb
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Kampman
28 330
ha nem tudod eldönteni, hallgass a szívedrea horvátok is a Mi Hazánk kölykei?😊Győzzön a jobbik.Már itt is a retkes politika…'megfordult a lélektan' már megérte idekapcsolnoma MOMENTUM! nfl szakzsargonnal élve 😀
Tactful Cactus
bogec7
jobbágy#JC6
Kampman
vazze kihagyták
NB2
több mint 1 éve
Amúgy eddig kb összes tizi bement volna ha közepbe megycsak oda lőném, nem értem
Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!